[
شبتان مهتابی...
خداحافظ همگی
شبتان مهتابی...
خداحافظ همگی
ماشاالله اینجا همه شاعر و گزیده گوی و سخنور هستند
من کلی فکر میکنم یا یه کلمه از جمله هاتونو بفهمم
باشه میگم کار بکشن شما ناراحت اونش نباشید
این تفکر شما آغازی ست بر راهی که شما در پیش خواهید داشتن
آقا حمید این نیست مگر گزیده ای از میراث کهن پدرانمان که ما فرزندان وظیفه نگهداری این کهن را بر دوش می کشیم
در پست گذشته نیز ابراز داشتیم امید خویش را از پاس داشت این کهن میراث با کمک هم میهنانی همچون شمااز آشنایی با شما دوستان بسی خرسند گشتم
تا دیدار باقی درود و دوصد بدرود
بالاخر کمال هم نشین در منم اثر کرد![]()
زهرای عزیزم از گفتگو با شما بسی مسرور گشتیم و با سایر دوستان نیز همتکبییییییییییییییییییییییییییر
شقایق عزیزم دوری از تو برایم بسی جانکاه است ولی چه کنم که دیگر باید بروم
آسمان دلت همیشه آبی بماند .....
شبت نقره ای![]()
درود و سه صد بدرود بر شمایی که پاس میدارید ادب و گنج و گذشتگان و .....شایسته است در پایان دیدارهای شبانه اعلام زمانی نیز بیفزاییم
به وقت تهران 4:15 بامداد
سرانجام ما نیز دچار اخرین بازمانده شب در تاپیک بودن شدیم که از نظرمان چندان هم خوشایند نمی بود در گذشته اما اکنون بد نیست
به رسم خویشتن خویش چراغهای تاپیک را نمی خاموشیم (پول برق هم هرچه خواست بیاید، بیاید)
به امید دیدار دوباره دوستان گلم
ما نیز برفتیم
درود و سه صد بدرود بر شمایی که پاس میدارید ادب و گنج و گذشتگان و .....شایسته است در پایان دیدارهای شبانه اعلام زمانی نیز بیفزاییم
به وقت تهران 4:15 بامداد
سرانجام ما نیز دچار اخرین بازمانده شب در تاپیک بودن شدیم که از نظرمان چندان هم خوشایند نمی بود در گذشته اما اکنون بد نیست
به رسم خویشتن خویش چراغهای تاپیک را نمی خاموشیم (پول برق هم هرچه خواست بیاید، بیاید)
به امید دیدار دوباره دوستان گلم
ما نیز برفتیم
درود بر شما نیز هم و سپاس از یاری شما در این پاسداشت کهن میراث بزرگان ایران زمیندرود و سه صد بدرود بر شمایی که پاس میدارید ادب و گنج و گذشتگان و .....
مگر شما خواب ندارید که تا ساعت 4 و 15 دقیقه ی بامداد بیدار هستید؟؟ مگر درس و مشق ندارید؟؟
مگر زن ندارید ؟؟ مگر شوهر ندارید؟؟ مگر بچه ندارید ؟؟ ...................
درود بر شما نیز هم و سپاس از یاری شما در این پاسداشت کهن میراث بزرگان ایران زمین
راستش نه، ما خواب، درس و مشق، زن، شوهر و بچه نداریم
و همچنین دوستانی که تا صبح به یاری ما در این تاپیک پست بزنند ...
![]()
پس چی دارید؟؟درود بر شما نیز هم و سپاس از یاری شما در این پاسداشت کهن میراث بزرگان ایران زمین
راستش نه، ما خواب، درس و مشق، زن، شوهر و بچه نداریم
و همچنین دوستانی که تا صبح به یاری ما در این تاپیک پست بزنند ...
![]()
سلاااام به همهراستی این آواتار جدید هم برای تنبیه خودم گذاشتم یه وقت یه فکر دیگه نکنیداااااااا![]()
سلووم آقا حمیدسلام
ازت ممنونم مهندس قلی نژاد
ماشاالله روز به روز بامزه تر میشی
واقعا بچه های کامپیوتر همشون گلن![]()
سلاااام به همه
(
سلووم آقا حمید
مثل اینکه شمام مثل ما دارین مهتاد میشین ..![]()
آره رفتم ..کلاسم تشکیل نشد .سلام سمیه خانم خوبی؟
راستی امروز رفتی دانشگاه؟ کلاسا برگزار شد؟
آره رفتم ..کلاسم تشکیل نشد .
یه ساعت راهو رفتم از خوابم زدم آخرشم کلاس تشکیل نشد ..![]()
سلووم
خودم نمیدونم معتاد شدم یا نه؟ باید برم آزمایش بدم![]()
میگم بعضی وقتا که حوصله ندارم برم سر کلاس یه زحمت بکش قبلش بگو کلاس تشکیل نمیشه تا تشکیل نشه ...باشه ...دیدی دیشب هی حرصشو میزدید و من میگفتم تشکیل نمیشه
تا آخر هفته حالشو ببرید
سونو واسه تشخیص اعتیاد ؟من امروز سونوگرافتی رفتم دکی گفت مهتاد نشدی معلوم نشد آزمایش نوشت باید برم آزمایش
شما هم برید
سلام مهندس خوبی؟من امروز سونوگرافتی رفتم دکی گفت مهتاد نشدی معلوم نشد آزمایش نوشت باید برم آزمایش
شما هم برید
باشه این دفعه با استاد هماهنگ میکنم و خبرشو به اطلاع عموم میرسونممیگم بعضی وقتا که حوصله ندارم برم سر کلاس یه زحمت بکش قبلش بگو کلاس تشکیل نمیشه تا تشکیل نشه ...باشه ...
سونو واسه تشخیص اعتیاد ؟
ما قبلا رفتیم + بود ...![]()
سلام نسیم خانمسلام اقا حمید و سمیه جوووووووووووون
خوب عجب شانس بدی داشتید ، باید جاتونو با سمیه خانم عوض میکردیدیه چیز جالب بگم بخندیییییییییییییییم....
دیشب به شما گفتم نرید تشکیل نمیشه.....
من نرفتم زنگ زدم پرسیدم تشکیل شده حضور غیابم کردن...![]()
سلام نسیم خانمسلام اقا حمید و سمیه جوووووووووووون
خوب عجب شانس بدی داشتید ، باید جاتونو با سمیه خانم عوض میکردیدیه چیز جالب بگم بخندیییییییییییییییم....
سلام عسیسم ....سلام اقا حمید و سمیه جوووووووووووون
کار خوبو تو کردی که نرفتی ...یه چیز جالب بگم بخندیییییییییییییییم....
باشه بهماهنگ ..باشه این دفعه با استاد هماهنگ میکنم و خبرشو به اطلاع عموم میرسونم
از این به بعد با حمید آقا هماهنگ کن تا با استادت هماهنگ کنه ..خوب عجب شانس بدی داشتید ، باید جاتونو با سمیه خانم عوض میکردید![]()
من که واسه خیلی از درسا غیبتام پره ...هنوز هیچی نشده 3 تا غیبت تو متون دارم ..دیگه واسه دفاع مقدس غیبتام پر شد.......![]()
مهندس گرفتاریم دیجهسلام مهندس خوبی؟
نیستی کم پیدا شدیا
باشه منم میرم آزمایش میدم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |