*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

Farhad Khan

عضو جدید
حالا که فهمیدی
شیرینیش؟

fatima a

عضو جدید
سلام خوبی؟
اره والا نامرد زن گرفت هیشکه هم نفهمید
الان خودمون به همه میگیم
حالا که فهمیدی
شیرینییییییییییییییییییییییییی
فرهد کوتاه نیایا
شیرینییییییییییی
چیه ؟ مگه تو ثبت احوال کار میکنی داری آمار میگیری ؟

غضنفرخان

عضو جدید
فضولی مگه؟
جوابت کو؟؟

آره ما با هم فامیلیم...

مردی از فضولی ؟

خوب میگم . پدر بزرگ من با پدر بزرگ فرهاد خان تو سن 22 سالگی اتفاقی تو حمام که داشتن از کنار هم رد می شدند باسن ها شون می خوره بهم ... از اونجا بود که ما با هم فامیل شدیم .

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
آره ما با هم فامیلیم...

مردی از فضولی ؟

خوب میگم . پدر بزرگ من با پدر بزرگ فرهاد خان تو سن 22 سالگی اتفاقی تو حمام که داشتن از کنار هم رد می شدند باسن ها شون می خوره بهم ... از اونجا بود که ما با هم فامیل شدیم .
حمام عمومی؟؟
کدوم شهر؟؟
لخت بودن یا نه؟؟

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
آره ما با هم فامیلیم...

مردی از فضولی ؟

حالا به این نسیت تو شهرتون چی میگن؟؟؟؟؟؟؟

غضنفرخان

عضو جدید
حمام عمومی؟؟
کدوم شهر؟؟
لخت بودن یا نه؟؟

حالا ........................................................................................................................................................................................................................................................................ بماند .

غضنفرخان

عضو جدید
اول بگوبه این نسبت چی میگن ؟؟

میگن شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...شیرینی ...