نه دیگه حرفتو زدی
شما اقاید![]()
چرا عینکتو برنمیداریگزارش ساعت1بامداد هیشکی توسایت نیست
![]()
آیا چی دقیقا ؟ چیز خوبی به ذهنم نمی رسه !اون که داری می بوسیش منم یعنی می خوای بگی آیا![]()
فَک کنی یا فِک کنی یا فُک نی ؟فک کنم منظور ژنرال من بودم......اشکالی نداره ژنرال جان هر طور شما بخواین من حاضرم
یه چشم پزشکی برو .....
بروبچز کیه دیگه ؟بر و بچز میگم نمی دونین چرا آرم باشگاهو از حال و هوای ماه رمضون در نمیارن؟؟؟؟!!!!!!!![]()
رئیس ستاد اسهال معمولا از این قلطا (با عرض معذرت از دوستان مهندس) زیاد میکنهآخه رییس ستاد استهلال یه چیز دیگه میگفت که
چهارشنبه که من اخبارو گوش دادم میگفت با این وضعیت نجومی احتمال این که ماه 5شنبه دیده بشه خیلی خیلی کمه....
ترکیش یه مثل جالب هست که نمیگم !به عرب و ایران نیست
چیزی که تو کتب فقهی ما اومده اینه که باید باچشم غیرمسلح دید![]()
باز هم با عرض معذرت ، چون کرم دارن !وقتی علم میگه جای ماه اینجاس چرا چندین نفر جمع میشن و سعی دارن با چشم ببینن جالبه به جای خیره میشن که مطمئن هستن ماه هست.بعد میگن هنوز ماه رویت نشده
حالا خدا کنه چشمای مرجع ما کمسو نباشهاین طبیعیه همونطور که دوتادکتر ممکنه نظراتشون متفاوت باشه دوتامرجع هم میتونند نظرات متفاوتی بدهند
برای همین ممکنه برا یک مرجع حلول ماه ثابت بشه برا یه مرجع دیگه نه
دو تا پست قبلیت رو مخلوط کردی گذاشتی اینجا ؟دوست عزیز همونطور که گفتم باابزار نجوم نمیشه حلول ماه رو ثابت کرد و باید با چشم دیدت شود این چیزیه که توکتب فقهی مااومده
مثل اینکه یه دکتر مریضی بیمارش را یه چیزی تشخیص بدهد که اصلا مورد انتظار مریض نیست
سلام پسرمسلام به همگی
خاله به جای حرف زدن با سورسهات و بازی با ریمل و چشمت یه کم هوشت رو جمع کن سرجاشآیا چی دقیقا ؟ چیز خوبی به ذهنم نمی رسه !![]()
ساعت ها را بگذارید بخوابند ، بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست.. http://www.pic4ever.com/images/301.gif
خاله به جای حرف زدن با سورسهات و بازی با ریمل و چشمت یه کم هوشت رو جمع کن سرجاش![]()
این چه وضع عکس گذاشتن تو فرومه ؟
جوابتو تو پروفایلت دادم
یه دفه دیگه رو سر من صداتو بلن کنی همچین میزنم بری تو گیسای آبجی نگینت گم بشی هااااااشتباه شد دیگه خوبببببب !![]()
آهای بابی خجالت بکش ، حالا دیگه رو خاله ات دست بلند می کنی ؟؟؟؟!!!!![]()
آهای بابی خجالت بکش ، حالا دیگه رو خاله ات دست بلند می کنی ؟؟؟؟!!!!![]()
منم همینطورجوابتو تو پروفایلت دادم![]()
یه دفه دیگه رو سر من صداتو بلن کنی همچین میزنم بری تو گیسای آبجی نگینت گم بشی هااااا
چون من دیگه هیچ مامی ای ندارپس تو هم دیگه خاله من نیستی
برو با همون آبجی جـــــــــــــــــــــــــونت خوش باش![]()
![]()
جان ؟!
یه دفه دیگه رو سر من صداتو بلن کنی همچین میزنم بری تو گیسای آبجی نگینت گم بشی هااااا
چون من دیگه هیچ مامی ای ندارپس تو هم دیگه خاله من نیستی
برو با همون آبجی جـــــــــــــــــــــــــونت خوش باش![]()
![]()
من واقعاً معذرت میخوام آبجینمیدونم این بچه چرا هر روز بدتر میشه
![]()
آخه پسرم چرا با خاله ات اینجوری صحبت می کنی؟ آخه کدوم مادری میتونه بچه اش رو فراموش کنه؟![]()
اگه اسمم تو شناسنامش بود که نمیتونست خط بزنه![]()
پسره ی ننر![]()
![]()
چرا مامی نداری ؟ نگین اسمتو از شناسنامه اش خط زد ؟؟؟؟؟؟؟![]()
پس چرا گفتی من دیگه پسری به اسم بابک ندارم ؟من واقعاً معذرت میخوام آبجینمیدونم این بچه چرا هر روز بدتر میشه
![]()
آخه پسرم چرا با خاله ات اینجوری صحبت می کنی؟ آخه کدوم مادری میتونه بچه اش رو فراموش کنه؟![]()
خاله حیف که مخت خوب کار میکنه . . . . .خواهش می کنم آجو .
نمی دونم شاید تو سن بلوغه !!!!
شایدم به خاطر اینه که میگه زن می خواد و داریم دست رو دست میذاریم .. خوب این بچه زن می خواد دیگه ، باید یه لپ تاپ جدیدی ، یه بازی جدیدی ، چیزی واسش بخریم تا بهونه نگیره![]()
خوب نوشته آشنایی و گفتگو، نگفته که گفتگوی علمیموضوع خانوادگي شد
تاپيك رو محدود كنيد به كامپيوتريها!
وا مگه مجور بودیکلی دوغ خوردم
آی خوابم میاد
الان هم قهوه تلخ خوردم
الانه که کل سیستمم قاطی کنه و منفجر شم
انتظاری هم ازش نمی ره آخهوا مگه مجور بودی![]()
کدومش رو ؟وا مگه مجور بودی![]()
انتظاری هم ازش نمی ره آخه![]()
اوه چه خبر؟
سلامتیاوه چه خبر؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |