ظاهرا دوستانی که اقتصاد می خونن کم هستن یا اطلاعی از بخش اقتصاد ندارن.
بنابراین ناچارم خودم شروع کنم. قرار بود از دانشکده اقتصاد الزهرا بگم.
خب دانشکده خوبیه. از بین اساتیدش دکتر راغفر کاملا به روز و زمینه کاری اساتید بیشتر پولی هست. و به خاطر دکتر شیرین بخش عزیز در دوره دکترا یک نفر سنجی میگیره . ضعف عمده دانشکده که من تو این دو سال دیدم کمبود هیئت علمیه. یعنی برای پایان نامه مجبوری استادتو با هر زمینه کاری که هست انتخاب کنی. حالا اگر موضوعت با استاد یکی شد که شانس اوردی اما اگر متفاوت که.... فقط بین این اساتید دکتر راغفر هست که مجبورت میکنه تو زمینه کاری خودش کار کنی. یعنی اینقده بهت کتاب اینگیلیسی اونم توسعه میده که بخونی تا از نا بری بعد خودبخود مجبور میشی تو زمینه فقر کار کنی

. بقیه اساتید کم و بیش مثل هم هستن.
تو دانشکده درسایی مثل نظریه بازیها توسط راغفر و پانل شیرین بخش تدریس میشه که تدریس این دروس هنوز تو شهرستانها رواج پیدا نکرده. اینو از مصاحبه هایی که برای دکترا رفتم متوجه شدم.
در کل کاری ندارن که گرایشت تو ارشد چیه ( توسعه یا نظری). تنها تفاوتی که هست اگر توسعه باشی 3 واحد اجباری ورمیداری و بقیه با نظریها یکی هستی . وزن دروس ارشدش بیشتر سنجی هست. یعنی خیلی راحت میتونی سنجی و سری زمانی و پانل و سنجی کاربردی را تو واحدهات داشته باشی و این برای کسانی که میخوان دکترا سنجی بخونن خیلی خوبه. از طرفی مالی هم تدریس میشه. اقتصاد اطلاعات..... در کل دروس ارائه شدش خیلی متنوع هست و من ازین بابت راضی بودم و جدیدا هم شنیدم خرد 2 و کلان 2 اجباری شده. در کل کل من خیلی راضی بودم.

در مقطع لیسانس هم مطمئنم دانشکده خیلی خوبیه و از ارشد هم قویتر کار می کنه.
برای دخترا میتونه یه گزینه خوب باشه.
موفق باشید