آشنایی با قطعات تلفن همراه و ابزارهای تعمیراتي

mehdieslami

عضو جدید
انواع لوازم تعمیرگاهی برای بردهای گوشی

انواع لوازم تعمیرگاهی برای بردهای گوشی

- دستگاه هیتر بلوور یا هات جت یا دستگاه هوای گرم.
2- الکل ایزوپروپیل و مسواک
3- دستگاه التراسونیک
4- منبع تغذیه
5- پمپ باد
6- هویه معمولی – روغن لحیم – سیم قلع – سیم قلع کش
7- یک دست کامل آچار پیچ گوشتی موبایل (مدل Proskit)
8- گیره رو میزی
9- اهم متر دیجیتالی
10- یک دست کامل پنس - تیغ جراحی و دسته تیغ



هیتر بلوور:
از این دستگاه برای گذاشتن و برداشتن کلیه قطعات بر روی مادر برد استفاده می شود به غیر از قطعاتی که در اثر گرما آسیب می بیند مثل کانکتورها که برای تعویض این قطعات از هویه استفاده می شود .دستگاه هیتر بلوور گرما را با فشارباد اعمال می کند .که هر دوی آنها قابل تنظیم هستند .گرما باعث آب شدن قلع قطعات شده تا به راحتی قطعه تعویض شود.

-: الکل ایزوپروپیل و مسواک- دستگاه آلتراسونیک :
بسیاری از مشکلات دستگاه در اثر رطوبت یا آلودگی برد به وجود می آید .این مطلب آنقدر مهم است که حدود 70% مشکل گوشی ها با شستشو و سرویس کاملا حل می شود .در تعمیر موبایل برد دستگاهها را به دو روش می توانیم شستشو دهیم


1- روش دستی:
به کمک الکل ایزوپروپیل و مسواک الکل را بر روی برد می ریزیم و به کمک مسواک کل برد را تمیز می کنیم .برای این کار فقط مجازیم از الکل ایزوپروپیل استفاده کنیم زیرا از بقیه الکلها فرارتر است و قدرت پاک کنندگی بیشتری دارد .پس از اتمام کار برد را با پمپ باد کاملا خشک می کنیم .


2- به وسیله دستگاه آلتراسونیک :
این دستگاه موبایل را به کمک جریان مغناطیسی شستشو می دهد .دارای مایعی است که نام
مایع آلتراسونیک روش کار به این صورت است که برد را در داخل دستگاه قرارداده و مایع را
تا آنجایی که برد را بپوشاند داخل دستگاه می ریزیم .سپس دستگاه را روشن نموده و برد به صورت اتوماتیک و با برقراری جریان در این مایع شستشو می دهد پس از اتمام کار برد را از دستگاه خارج کرده و مایع را روی آن را با آب می شوئیم و سپس برد را خیلی سریع با پمپ باد خشک می کنیم


- منبع تغذیه :
از منبع تغذیه در تعمیرات موبایل جهت 3 کار استفاده می شود.
برای روشن کردن گوشیهایی که باطری آنها در دسترس نیست .به غیر از گوشیهای (موتورولا)زیرا اگر گوشیهای موتورولا را به منبع تغذیه وصل کنیم برد دستگاه خواهد سوخت.
برای شوک دادن باطریها:
اگر از باطری برای مدت طولانی استفاده نشود .باطری دچار توقف الکتریکی می شود و کار نمی کند.برای راه اندازی دوباره باطری از منبع تغذیه استفاده می شود که به این کار شوک دادن می گویند.
شوک دادن باطریها:
الف: نیکلی :برای شوک دادن این باطریها ولتاژ منبع تغذیه را بر روی دو برابر کمی بیشتر ازولتاژ باطری قرار می دهیم .مثلا اگر باطری از 3.6 ولت باشد منبع تغذیه را بر روی 7.50 تا 8 قرار می دهیم .سپس منبع را بر روی مثبت باطری و منفی منبع تغذیه را به منفی باطری برای5 الی 6 ثانیه نگه می دهیم .این کار را 2 الی 3 بار انجام می دهیم .هر چه این کار بیشتر انجام گیرد باطری ولتاژ بیشتری می گیرد.
ب: باطری نیکلی : باطریهای لیتمی را نمی توانیم شوک دهیم .اما زمانی که از باطری قطع امید شد آن را شوک می دهیم .شاید باطری راه اندازی شود .برای این کار ولتاژ منبع را بر روی ولتاژ باطری کمی بیشتر قرار می دهیم .یعنی اگر باطری 3.6 ولت باشد منبع را بر روی 4 ولت تنظیم می کنیم .سپس مثبت منبع تغذیه باطری و منفی آن را به منفی باطری برای یک لحظه وصل می کنیم .
نکته ولتاژی که باطری از طریق منبع تغذیه و شوک دادن کسب می کند یک ولتاژ کاذب
است و در واقع باطری با شوک دادن بار الکتریکی می گیرد و همان طور که باطری با شوک
دادن خیلی زود شارژ می شود همانطور نیز خیلی سریع شارژ می گردد.به همین دلیلlkfu منبع تغذیه = منبع جریان = دستگاه شارژ Fast
شارژ = منبع ولتاژ = دستگاه شارژ Slow
 

mehdieslami

عضو جدید
قطعه شناسي

قطعه شناسي

مقاومت
1-- مقاومت
معمولی :احتمال خرابی 5% .رنگ آنها :آبی /مشکی/سبز(به شکل مکعب)
عدد یا مقداری روی آن نوشته نشده است

فیوزی(سیمی) : احتمال خرابی95%. مهمترین :فیوز مدار شارژ(000-k)
عدد یا مقدار روی آن نوشته شده است /به شکل مکعب مستطیل )

طریقه تست :باید رنج مولتی متر را روی حالت بوق بگذارید و به دو سرمقاومت می زنیم باید بوق بزند تا سالم باشد .اگر بوق نزند مقاومت خراب است .

خازنها
- خازن
Capacitor
1- سرامیکی : (به رنگ طوسی یا قهوه ای ) بدون هر گونه عدد یا مقدارروی آنها
2- الکترولیتی : قهوه ای مشکی
نکته دو مقدار کد و ولتاژ روی آن نوشته شده است .
نحوه تست :
بر عکس مقاومت اگر مولتی متر را روی رنج بوق قرار دهید .اگر دو سر آن را بر دو سر خازن قرار دهید اگر سالم باشد نباید بوق بزند و اگر خراب باشد بوق می زند

سلف
- سلف Inducator :
سلف بسیار کم خراب می شود و بیشتر پایه های آنها بر روی برد قطع می شود

نحوه تست :
مثل مقاومت است باید بوق بزند که نشانگر سالم بودن سلف باشد



ترانزيستور و كريستال
- ترانزیستور : ( 2 یا 3 پایه دارد یا 4 پایه )
برای انتقال noise و پارازیت به بدنه استفاده می شود فقط در مدار آنتن (رگلاتور).

- کریستال :
کریستال مدار ساعت (فرکانس کاری32.768KHZ
کریستال بوت کردن cpu راه انداز سیستم26MHZ-13MHZدر اثر خرابی
دستگاه اصلا روشن نمی شود



سي پيو يا پردازشگر
یاcpu: (پردازشگر)
این Ic مغز مادربرد محسوب می شود و کلیه فعالیتهای مادربرد به عهده اوست .اطلاعات به صورت دیجیتال و وارد Cpu شده و پس از پردازش و تجزیه و تحلیل به قطعه مورد نظر ارسال میشود Cpuخیلی کم آسیب می بیند مگر آنکه ضربه شدیدی به دستگاه وارد شود .در اثر خرابی Cpu دستگاه به هیچ عنوان روشن نخواهد شد .
Cpu غیر قابل تعویض می باشد ،معمولا بزرگترین Ic موجود بر روی برد Cpu است. در گوشیهای نوکیا Cpu نام های متفاوتی دارد .بطور مثال در سری dct4 وwd2 به آن upp و در سری bb5 به آن helen یا rap3g گفته میشود.البته در سری bb5 سی پی یو دیگری به نام omap وجود دارد که وظیفه آن ارسال ودریافت سیگنال برای ارتباط ویدیویی میباشد
در سری dct4وwd2 سی پی یو براحتی قابل تعویض است اما در سری bb5 بدلیل آنکه پروتکل حفاظتی یا همان شماره سریال در آی سی فلاش و سی پی یو rap3g با هم تعبیه شده برای تعویض هر کدام از آنها دیگری نیز باید تعویض گردد وهر دوی آنها را نیز باید از یک مادربرد به مادربرد خراب انتقال داد.بطور واضحتر نمیشود آی سی فلاش را از یک برد اوراقی و سی پی یو را ار یک مادر برد اوراقی دیگر با هم استفاده کرد



فلش
Flash : (فلش)
این IC رابط بین مدارات حافظه است و ارتباط بین ایتوپرام ، CPUو سایر قطعات را برقرار می کند .علاوه بر آن منوهای دستگاه بر روی IC فلش نوشته شده است ابتدا دستور از ایتوپرام صادر می شود و توسط Flash به CPU رفته و پس از پردازش توسط Flash به قطعه مورد نظر ارسال می گردد.این IC خیلی کم آسیب می بیند مگر اینکه ضربه شدیدی به دستگاه وارد شود .در اثر خرابی این IC فلش کلمه intel یا کلمه Flash نوشته شده است .و شماره سریال این IC با اعداد 28 و 29 شروع می شود



Icایتوپرام یا Ee:
کلیه دستورات کلیدی دستگاه بر روی ایتوپرام ذخیره شده است .imei دستگاه نیز بر روی ایتوپرام نوشته شده است .ابتدا دستورات از ایتوپرام صادر می شود .برای پردازش به Cpu رفته و پس از تجزیه و تحلیل به قطعه مورد نظر ارسال می شود .ایتوپرام خیلی کم آسیب می بیند مگر آنکه ضربه شدیدی به دستگاه وارد شود .در اثر خرابی ایتوپرام دستگاه به هیچ عنوان روشن نمی شود ایتوپرام قابل تعویض دستگاه حتما باید فلش شود .
Ic ایتوپرام یک Ic 8 پایه است و شماره سریال آن با اعداد 24, 25 شروع می شود البته این قطعه در گوشی های سامسونگ کاربرد دارد




یا Supply:
این IC تقسیم ولتاژ مدار است . و وظیفه آن تقسیم ولتاژ باطری بین قطعات دستگاه است . چنانچه این IC خراب شود ولتاژی به دستگاه نمی رسد در نتیجه دستگاه روشن نخواهد شد .این IC قابل تعویض است و پس از تعویض مشکل حل می شود و در گوشی های نوکیا سری dct4,wd2 وظیفه این مهم بر عهده آی سی UEM میباشد که با تعویض آن شماره سریال گوشی نیز تغییر میکند اما در سری BB5 وظیفه تقسیم ولتاژ و تامین ولتاژ موردنیاز قسمت های مختلف مدار بر عهده آی سی RETU میباشد.البته در مدلهای خیلی جدیدتر این قطعه به AVILMA تغییر نام داده اما کارکرد هر دو یکسان میباشد.ذکر این نکته ضروری است که با تعویض آن شماره سریال گوشی تغییر نمیکند



IC C.cont :
این IC دقیقا شبیه به IC Power می باشد و بیشتر در گوشیهای نوکیا استفاده می شود و به آن IC تغذیه نیز گفته می شود

IC Antena power :
این IC مقسم ولتاژ بین قطعات مدار آنتن است . از آنجایی که مدار آنتن بزرگترین مصرف کننده ولتاژ است . به همین دلیل مقسم ولتاژ جداگانه ای برای آن در نظر گرفته اند در اثر خرابی این IC دستگاه دچار عدم آنتن دهی خواهد شد که با تعویض این IC مشکل حل خواهد شد .

Antena Swich :
وظیفه این قطعه سوئیچ کردن آنتن است .فرکانسهای و امواج پس از توسط آنتن هوایی و آنتن اصلی مستقیما وارد آنتن می شود .در اثر خرابی این قطعه دستگاه به هیچ عنوان آنتن نخواهد داد .که با تعویض آن مشکل حل خواهد شد این قطعه جزو قطعاتی است که درصد خرابی زیادی دارد .
آنتن = شبکه = صدا = ارسال و دریافت



IC Amply fire آمپلی فایر:
وظیفه این IC تقویت سیگنالهای صوتی است .در اثر خرابی این IC صدای کپسول گوشی به شدت ضعیف خواهد شد و همراه با آن دستگاه دچار ضعف آنتن خواهد شد ودر بعضی از دستگاهها وظیفه power Antena به عهده آمپیلی فایر است که خرابی این IC موجب عدم آنتن دهی دستگاه نیز می باشد (PF) (اریکسون ).


IC pre :
این IC پیش تقویت کننده سیگنالهای صوتی است .ابتدا سیگنالها وارد Pre شده و تقویت اولیه می یابند .در نهایت برای تقویت نهایی وارد آمپلی فایر می شوند .در اثر خرابی این IC صدا گاهی اوقات بسیار ضعیف خواهد شد.
(بیشتر زمانی که با فواصل طولانی صحبت کنیم .)

õ 17- RX- TX :
دستگاه موبایل یا در حال ارسال اطلاعات (Transfer) (TX) است .و یا در حال دریافت اطلاعات ((Recive (Rx) است .در اثر خرابی این دو قطعه ، ارسال یا دریافت یا هر دوی آنها قطع خواهد شد در نتیجه همراه با قطع ارسال و دریافت دستگاه دچار ضعف شدید آنتن نیز خواهد شد .

õ 18- Doublexer دوبلکسر :
این قطعه دستگاه در دو مد ارسال و دریافت قرار می دهد .یعنی در هنگام ارسال یا (TX) Transfer دستگاه را در مد فرستندگی و به هنگام دریافت اطلاعات یا (Rx) Recive دستگاه را در مد گیرندگی قرار می دهد.در اثر خرابی این قطعه کار ارسال و دریافت دچار اختلاف شده و همزمان دو اشکال برای دستگاه به وجود می آید از جمله ؛
1- خود شنوایی 2- ضعف آنتن
نکته این قطعه قابل تعویض است و پس از تعویض مشکل حل می شود



قطعات فرکانس ساز رادیویی (سیتی سایزر):
Ocilator اسیلاتور :
وظیفه این قطعه تولید یک فرکانس معین برای دستگاه جهت ارسال و دریافت اطلاعات است.
õ 20- BPF***** میان گذر :
وظیفه این قطعه اجازه دادن به عبور فرکانسهای معین دستگاه جهت ارسال و دریافت اطلاعات از میان فرکانسهای سرگردان موجود در هوا می باشد .
õ 21- VCO:
وظیفه این قطعه تامین یک ولتاژ خاص برای فرکانسهای معین دستگاه است .در واقع این قطعه اسیلاتوری است که تحت یک ولتاز خاص عمل می کند.
õ 22- PLL:
وظیفه این قطعه اجازه دادن به عبور فرکانسهای خاص دستگاه که دارای ولتاژ خاصی هستند .ازمیان فرکانسهای سرگردان موجود در هوا جهت ارسال و دریافت اطلاعات می باشد



درایور سیم کارت (ترانزیستور – IC):
وظیفه این قطعه خواندن و شناسایی سیم کارت است .در اثر خرابی آن دستگاه موفق به خواندن و یا شناسایی سیم کارت نخواهد شد و همواره پیغام Insert Sim card می دهد.
õ 24- IC Audio:
وظیفه این IC کد و دی کد کردن اطلاعات است .یعنی به هنگام ارسال اطلاعات یا (TX)امواج از آنالوگ به دیجیتال (coding) و به هنگام دریافت اطلاعات یا (Rx) از دیجیتال به آنالوگ (decoding) انجام می شود .در اثر خرابی این IC ارسال و دریافت به کندی انجام شده و دستگاه دچار قطع و وصل صدا می شود .

õ 25- IC DSP: صدا دار
وظیفه این IC پردازش سیگنالهای صوتی است .یعنی در اثر خرابی آن صدای کپسول گوشی یا کپسول دهنی و در بیشتر مواقع هر دوی آنها با هم قطع می شوند.علی رغم سالم بودن آنها که با تعویض آن مشکل حل خواهد شد .


IC Inter Face: اینتر فیس
این IC درایور کنترل کننده چهار قطعه Buzzer, Vibrator, LED,Keypad می باشد .در اثر خرابی این IC علی رغم سالم بودن این چهاربخش دچار مشکل می شوند .مثلا خرابی Interface در گوشی 3310 موجب می شود به محض قرار دادن باطری بر روی دستگاه ویبراتور خود به خود شروع به کار نماید و یا علی رغم سالم بودن Buzzer ( بیزر) دستگاه زنگ نخورد.


Charge IC: آی سی شارژ
این IC دو وظیفه مهم بر عهده دارد .
1- کنترل عملیات شارژ از زمان نصب شارژ به دستگاه تا زمان پر شدن باطری.
2- دادن گزارش عملیات شارژ به LCD جهت آگاهی کاربر از مراحل شارژ.
در اثر خرابی این IC دستگاه دچار عدم شارژ و یا مشکلات زیادی در زمینه شارژ خواهد شد


Vaia: وایا
وایاها مناطق (سوراخهای ) بسیار ریزی هستند که در سر تاسر برد قرار گرفته اند و اولا لایه های مختلف را به یکدیگر ارتباط داده و ثانیا قطعات زیربرد مربوط می سازد وچنانچه مسیر یکی ازاین وایاها در اثر رطوبت ،ضربه و یا آلودگی مسدود شود.بسته به اینکه این وایاها در کجا قرار گرفته و کجا را به هم مربوط می کند دستگاه دچار مشکلات مختلفی خواهد شد ، که تشخیص گرفتگی وایا تقریبا غیر ممکن است .به همین دلیل دستگاه غیر قابل تعمیر بوده و اصطلاحا گفته می شود دچار قطعی برد شده است



نواع Icاز لحاظ شکل ظاهری 
õ 1- Ic Smd:
این Ic دارای پایه های ثابتی است که دور تا دور Ic قرار گرفته اند که می توانیم با کمی دقت آنها را به راحتی تعویض نمائیم .
õ 2- Ic Bga:
این Ic یه علت نوع طراحی آن بسیار مشکل است .زیرا پایه های ان ثابت نیست و از گوشیهای قلع تشکیل شده است که در زیر Ic تعبیه شده اند و به هنگام تعویض این پایه ها غیر قابل روئیت هستند .به همین دلیل تعویض این Ic بسیار مشکل و گاهی اوقات غیر ممکن است.



دستگاه موبایل یا در حال ارسال اطلاعات (Transfer) (TX) است .و یا در حال دریافت اطلاعات ((Recive (Rx) است .در اثر خرابی این دو قطعه ، ارسال یا دریافت یا هر دوی آنها قطع خواهد شد در نتیجه همراه با قطع ارسال و دریافت دستگاه دچار ضعف شدید آنتن نیز خواهد شد .



Doublexer دوبلکسر :
این قطعه دستگاه در دو مد ارسال و دریافت قرار می دهد .یعنی در هنگام ارسال یا (TX) Transfer دستگاه را در مد فرستندگی و به هنگام دریافت اطلاعات یا (Rx) Recive دستگاه را در مد گیرندگی قرار می دهد.در اثر خرابی این قطعه کار ارسال و دریافت دچار اختلاف شده و همزمان دو اشکال برای دستگاه به وجود می آید از جمله ؛
1- خود شنوایی 2- ضعف آنتن

نکته این قطعه قابل تعویض است و پس از تعویض مشکل حل می شود .
 

mehdieslami

عضو جدید
قطعه شناسي

قطعه شناسي

قطعات فرکانس ساز رادیویی (سیتی سایزر):
اسیلاتور Ocilator
***** میان گذر BPF

( VCD : (voltage Control Ocilatir

PLL phase lock loop

دستگاه توسط این دستگاهها فرکانس و ولتاژ مورد نظر خود جهت ارسال و دریافت اطلاعات تامین می کند. در اثر خرابی هر یک از این قطعات ارسال و دریافت دچار مشکل خواهد شد .البته قطعات سینتی سایزر قطعاتی هستند که به ندرت خراب می شوند


Ocilator اسیلاتور :
وظیفه این قطعه تولید یک فرکانس معین برای دستگاه جهت ارسال و دریافت اطلاعات است
Bpf***** میان گذر :
وظیفه این قطعه اجازه دادن به عبور فرکانسهای معین دستگاه جهت ارسال و دریافت اطلاعات از میان فرکانسهای سرگردان موجود در هوا می باشد
Vco:
وظیفه این قطعه تامین یک ولتاژ خاص برای فرکانسهای معین دستگاه است .در واقع این قطعه اسیلاتوری است که تحت یک ولتاز خاص عمل می کند.


Pll:
وظیفه این قطعه اجازه دادن به عبور فرکانسهای خاص دستگاه که دارای ولتاژ خاصی هستند .ازمیان فرکانسهای سرگردان موجود در هوا جهت ارسال و دریافت اطلاعات می باشد



درایور سیم کارت (ترانزیستور – IC):
وظیفه این قطعه خواندن و شناسایی سیم کارت است .در اثر خرابی آن دستگاه موفق به خواندن و یا شناسایی سیم کارت نخواهد شد و همواره پیغام Insert Sim card می دهد
:
وظیفه این IC کد و دی کد کردن اطلاعات است .یعنی به هنگام ارسال اطلاعات یا (TX)امواج از آنالوگ به دیجیتال (coding) و به هنگام دریافت اطلاعات یا (Rx) از دیجیتال به آنالوگ (decoding) انجام می شود .در اثر خرابی این IC ارسال و دریافت به کندی انجام شده و دستگاه دچار قطع و وصل صدا می شود
Ic Dsp: صدا دار

وظیفه این Ic پردازش سیگنالهای صوتی است .یعنی در اثر خرابی آن صدای کپسول گوشی یا کپسول دهنی و در بیشتر مواقع هر دوی آنها با هم قطع می شوند.علی رغم سالم بودن آنها که با تعویض آن مشکل حل خواهد شد



Vaia: وایا
وایاها مناطق (سوراخهای ) بسیار ریزی هستند که در سر تاسر برد قرار گرفته اند و اولا لایه های مختلف را به یکدیگر ارتباط داده و ثانیا قطعات زیربرد مربوط می سازد وچنانچه مسیر یکی ازاین وایاها در اثر رطوبت ،ضربه و یا آلودگی مسدود شود.بسته به اینکه این وایاها در کجا قرار گرفته و کجا را به هم مربوط می کند دستگاه دچار مشکلات مختلفی خواهد شد ، که تشخیص گرفتگی وایا تقریبا غیر ممکن است .به همین دلیل دستگاه غیر قابل تعمیر بوده و اصطلاحا گفته می شود دچار قطعی برد شده است.
: اینتر فیس
این IC درایور کنترل کننده چهار قطعه Buzzer, Vibrator, LED,Keypad می باشد .در اثر خرابی این IC علی رغم سالم بودن این چهاربخش دچار مشکل می شوند .مثلا خرابی Interface در گوشی 3310 موجب می شود به محض قرار دادن باطری بر روی دستگاه ویبراتور خود به خود شروع به کار نماید و یا علی رغم سالم بودن Buzzer ( بیزر) دستگاه زنگ نخورد.



Charge IC: آی سی شارژ
این IC دو وظیفه مهم بر عهده دارد .
1- کنترل عملیات شارژ از زمان نصب شارژ به دستگاه تا زمان پر شدن باطری.
2- دادن گزارش عملیات شارژ به LCD جهت آگاهی کاربر از مراحل شارژ.
در اثر خرابی این IC دستگاه دچار عدم شارژ و یا مشکلات زیادی در زمینه شارژ خواهد شد.


امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه اگه مشکلی بود اطلاع بدین
 

mehdieslami

عضو جدید
معرفی قطعات برد گوشی سونی اریکسون

معرفی قطعات برد گوشی سونی اریکسون

نمای جلو:


1 - میکروٿن که در صورت خرابی عدم ارسال صوت را خواهیم داشت و معمولا در این سری نیز خرابی بسیار زیاد دارد که می بایست تعویض شود. قابل ذکر است که میتوان از میکروٿنهای معمولی نیز بجای این میکروٿن استٿاده کرد ولی می بایست به یاد داشته باشیدکه پایه MICB (تغذیه میکروٿن) را به پایه OUTاتصال دهید
--------------------------------------------------------------------------------

2 - کانکتور مربوط به صٿحه کلید
--------------------------------------------------------------------------------

3 - آی سی های CPU و FLASH مربوط به قسمت PDA که کنترل کل سیستم به غیر از طبقه تلٿن را بر عهده دارد . البته باید متذکر شد که CPU و FLASH یکی نیستند بلکه FLASH بر روی CPU نصب شده است و در صورت لحیم سردی و یا خرابی هر یک از دو آی سی گوشی روشن نخواهد شدو یا مشکلات متعددی برای قسمتهای تحت کنترل این طبقه از قبیل عدم کار کرد LCD و مموری کارت ایجاد خواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

4 - کریستال ساعت که وظیٿه تولید RTCو SLEEP CLOCK را برعهده دارد و در صورت خرابی آن گوشی روشن نخواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

5 - کریستال اصلی که وظیٿه تولید CLK و ٿرکانسهای مرجع آنتن را بر عهده دارد و در صورت خرابی عدم روشن شدن سیستم و یا عدم آنتن دهی را خواهیم داشت
--------------------------------------------------------------------------------

6 - آی سی مربوط به ارتباط USB که سازگار با استاندارد USB2 می باشد و در صورت خرابی این آی سی USB برقرار نخواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

7 - رگولاتور مربوط به تامین قسمتی از ولتاژ مورد نیاز قسمت PDA که در صورت خرابی باعث قطع صوت مولتی مدیا خواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

8 - دیودهای زنر مربوط به محاٿظت ESD صٿحه کلید که در صورت اتصال کوتاه شدن هر یک از این دیودها عدم کارکرد صٿحه کلیدرا خواهیم داشت
--------------------------------------------------------------------------------

9 - مقاومت ٿیوزی مربوط به مدار کنترل شارژ که در صورت سوختن آن علامت باطری در ست نشان داده نخواهد شد ودر صورت اتصال شارژر ظاهرأ عمل شارژ انجام خواهد شد ولی در اصل باطری شارژ نخواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

10 - ترانزیستورهای MOSFET مربوط به مسیر شارژکه در صورت خرابی هر یک از این دو عدم شارژ را خواهیم داشت. در برخی از مواقع نیز عمل خود شارژی گوشی را نیز داریم . یکی دیگر از حالاتی که می تواند رخ دهد ، آنست که گوشی در ظاهر عمل شارژرا انجام دهد ولی در عمل شارژ نشود . البته لازم به توضیح است که این ترانزیستور ها به ندرت خراب می شوند و اکثرأ ایراد از آی سی تغذیه و ESD شارژ می باشد
--------------------------------------------------------------------------------

11 - ترانزیستور مربوط به مدار شارژ که با اتصال به شارژر باعث ٿعال شدن MOSFET مربوط به شارژ می شود و در صورت خرابی این ترانزیستور مشکل شارژ خواهیم داشت
--------------------------------------------------------------------------------

12 - این قطعه سه پایه در اصل متشکل از دو عدد دیود می باشد که در صورت خرابی آنها گوشی روشن نخواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

13 - رگولاتور تامین کننده ولتاژ 1.8ولتی برای دوربین که در صورت خرابی ، دوربین عمل نخواهد کرد
--------------------------------------------------------------------------------

14 - رگولاتور ولتاژ1.2 ولتی که برای CPU طبقه PDA استٿاده می شود ودر صورت خرابی رگولاتور گوشی روشن نخواهد شد و در برخی موارد بصورت صٿحه آبی بالا خواهد آمد
--------------------------------------------------------------------------------

15 - آی سی تغذیه که ساخت کمپانی TEXAS INSTRUMENT می باشد و وظایٿ آن مدیریت تغذیه ، کنترل شارژ ، رابط سیم کارت ، مدیریت صوت، کنترل ویبراتور و کنترل لایت صٿحه کلید و LCD است. در صورت خرابی این آی سی گوشی روشن نخواهد شد و یا ممکن است گوشی روشن شود و یکی از طبقات یاد شده عمل نکند
--------------------------------------------------------------------------------

16 - رگولاتور تامین کننده ولتاز 2.8ولتی که کاربردهای مختلٿی دارد و در صورت خرابی آن ممکن است بلوتوس و یا LCD کار نکند. البته لازم به ذکر است همیشه خرابی این رگولاتور علت اصلی نیست و ممکن است در برخی موارد مقاومتهای ٿیوزی در مسیر تغذیه قسمتهای یاد شده ، بسوزد
--------------------------------------------------------------------------------

17 - رگولاتور مربوط به تامین ولتاژ تغذیه مورد نیاز WLAN و BLUETOOTH که در صورت خرابی این رگولاتور ممکن است باعث عدم کارکرد هر یک از این طبقات خواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

18- آی سی رابط طبقه بلوتوس و WLHAN
--------------------------------------------------------------------------------

19 - آنتن مربوط به Wireless که نبود آن باعث کم شدن برد Wirless می شود
--------------------------------------------------------------------------------

20 - ماژول رادیویی بی سیم WI-FI که برای ارتباط بی سیم اینترنت استٿاده می شود و در صورت خرابی این ارتباط میسر نخواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

21 - کریستال 44MHZ مربوط به ٿعال کننده WLAN که خرابی و یا لحیم سردی آن می تواند باعث از کار اٿتادن این قسمت و در بعضی مواقع خاموشی گوشی شود
--------------------------------------------------------------------------------

22 - رگولاتور اصلی تامین تغذیه WLAN که در صورت این رگولاتور WLAN کار نخواهد کرد
--------------------------------------------------------------------------------

23 - ماژول رادیویی مربوط به طبقه WCDMA که به منظور ارتباطات 3G بکار میرود و تمامی قطعات مورد نیاز آن را دارا می باشد. در صورت خرابی یا لحیم سردی این قطعه گوشی در حالت 3G آنتن نخواهد داشت البته لازم به توضیح است که نسل سوم موبایل هنوز در ایران راه اندازی نشده است
--------------------------------------------------------------------------------

24 - آی سی RFSP که وظیٿه کنترل طبقه رادیویی را بر عهده دارد و در صورت خرابی این آی سی عدم آنتن دهی و یا خاموشی سیستم را خواهیم داشت
--------------------------------------------------------------------------------

25 - ٿیلترهای TX مربوط به طبقه GSM و PCS و DCS که لحیم سردی پایه های آن و یا سوختن هر کدام از آنها با عث عدم آنتن دهی خواهد شد ( در بخش ٿرستنده )
--------------------------------------------------------------------------------

26 - ..... های RX مربوط به سه طبقه GSM و PCS و DCS می با شد و خرابی یا لحیم سردی هر کدام از آنها باعث عدم آنتن دهی خواهد شد ( در بخش گیرنده )
--------------------------------------------------------------------------------

27- ..... ٿرکانسی مربوط به طبقه گیرنده 900MHZ که در صورت خرابی ضعٿ آنتن و یا عدم آنتن دهی را خواهیم داشت
--------------------------------------------------------------------------------

28 - RFPA که وظیٿه تقویت و ارسال امواج TX را بر عهده دارد و در صورت خرابی عدم آنتن دهی ، تخلیه سریع باطری را خواهیم داشت و نیز در صورت اتصالی باعث عدم روشن شدن سیستم خواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

29 - سوٿٿئیچ آنتن که وظیٿه تٿکیک سیگنالهای RX و TX را بر عهده دارد و در صورت خرابی عدم آنتن دهی و یا ضعٿ آنتن خواهیم داشت
--------------------------------------------------------------------------------

30 - رابط و کنترل کننده طبقه رادیویی و نیز رابط CPU با حاٿظه های FLASH که مثل یک ..... ESD برای مسیر دیتا و آدرس طبقه کنترل می باشد و در صورت خرابی این آی سی عدم آنتن دهی و یا عدم روشن شدن سیستم را خواهیم داشت
--------------------------------------------------------------------------------

31 - کریستال ساعت که وظیٿهتولید RTC و SLEEP COLCK برای قسمت تلٿن را بر عهده دارد و در صورت خرابی یا لحیم سردی گوشی روشن نمی شود
--------------------------------------------------------------------------------

32 - آی سی CPU که در این گوشی بیشتر برای کنترل قسمت تلٿن می باشد و بقیه قسمتها توسط CPU طبقه PDA کنترل میشود در صورت خرابی این آی سی گوشی روشن نخواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

33 - دوربین 2MEGA PIXEL که به منظور عکس برداری و ٿیلمبرداری استٿاده می شود و در صورت خرابی دوربین عمل نخواهد کرد و معمولا موقع ٿعال کردن دوربین گوشی ری استارت خواهد کرد
--------------------------------------------------------------------------------

34 - کانکتور مربوط به دوربین ، لازم به توضیح می باشد یک مقاومت ٿیوزی در کنار این کانکتور می باشد که مربوط به CLK دوربین می باشد و در صورت خرابی آن دوربین عمل نخواهد کرد
--------------------------------------------------------------------------------

35 - رگولاتور مربوط به تامین تغذیه مورد نیاز آی سی بلوتوس که در صورت خرابی این رگولاتور طبقه بلوتوس از کار خواهد اٿتاد
--------------------------------------------------------------------------------

36 - آنتن مربوط به بلوتوس که به ندرت دچار مشکل می شود خرابی آن باعث کم شدن برد بلوتوس می شود
--------------------------------------------------------------------------------

37 - آی سی بلوتوس که برای برقراری یک ارتباط رادیویی در رنج کوتاه برای ارسال و دریاٿت اطلاعات بکار می رود و خرابی آن باعث عدم ٿعال شدن بلوتوس خواهد شد. در ضمن این آی سی ساخت کمپانی PHILIPS می باشد
--------------------------------------------------------------------------------

38 - حاٿظه FLASH مربوط به طبقه تلٿن که سیستم عامل مربوط به این طبقه را دارد و در صورت خرابی یا لحیم سردی گوشی روشن نخواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

39 - کانکتور مربوط به دوربین VGA که در مکالمات تصویری کاربرد دارد
--------------------------------------------------------------------------------

40 - دیودهای مربوط به مسیر کلید پاور برای جلوگیری از تاثیر نویز
--------------------------------------------------------------------------------

41 - کلید ON\OFF
--------------------------------------------------------------------------------

42 - دیودهای محاٿظت از پیکهای ناگهانی ولتاژ د رمسیر بلندگو و جلوگیری کننده از تاثیر نویز که در صورت اتصال کوتاه شدن میتوانند باعث قطع صوت مکالمه شوند
--------------------------------------------------------------------------------

43 - پایه های مربوط به اتصال اسپیکر
--------------------------------------------------------------------------------

44 - دیودهای ٿرستنده و گیرنده مادون قرمز که برای ارسال و دریاٿت اطلاعات بکار میرود
--------------------------------------------------------------------------------

45 - محل اتصال ویبراتور
--------------------------------------------------------------------------------

46 - رگولاتور تامین کننده ولتاژ 2/8 ولتی برای دوربین که در صورت خرابی ، دوربین عمل نخواهد کرد
 

mehdieslami

عضو جدید
معرفی قطعات برد گوشی سونی اریکسون

معرفی قطعات برد گوشی سونی اریکسون

نمای پشت:



1 - پایه های محل اتصال آنتن که در صورت عدم اتصال صحیح عدم آنتن دهی یا ضعٿ آنتن خواهیم داشت
--------------------------------------------------------------------------------

2 - سوکت اتصال آنتن هوایی که در صورت خرابی آن عدم آنتن دهی را خواهیم داشت
--------------------------------------------------------------------------------

3 - پایه مربوط به اتصال بلند گوی زنگ که در اصل خروجی آمپلی ٿایر مر بوط به زنگ می باشد و در صورت عدم اتصال صحیح پایه ها و یا قطع بودن مسیر باعث از کار اٿتادن زنگ خواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

4 - پایه مربوط به اتصال بلند گوی زنگ که در اصل خروجی آمپلی ٿایر مر بوط به زنگ می باشد و در صورت عدم اتصال صحیح پایه ها و یا قطع بودن مسیر باعث از کار اٿتادن زنگ خواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

5 - کانکتور اتصال ٿلت مربوط به ٿلش دوربین
--------------------------------------------------------------------------------

6 - دوربین 2Mega Pixel که برای عکس گرٿتن و ٿیلم برداری استٿاده می شود
--------------------------------------------------------------------------------

7 - کانکتور باطری
--------------------------------------------------------------------------------

8 - JOG DIAL
--------------------------------------------------------------------------------

9 - کانکتور مربوط به اتصال کابل مربوط به سوئیچ در پوش دوربین
--------------------------------------------------------------------------------

10 - سوکت اتصال آنتن خارجی برای طبقه BLUE TOOTH
--------------------------------------------------------------------------------

11 - رگولاتور مربوط به تامین تغذیه قسمت تلٿن که جدا از قسمت PDA می باشد و در صورت خرابی این رگولاتور گوشی روشن نخواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

12 - رگولاتور مربوط به تامین تغذیه قسمت تلٿن که جدا از قسمت PDA می باشد و در صورت خرابی این رگولاتور گوشی روشن نخواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

13 - رگولاتور تامین کننده ولتاژ 2/8 ولتی که کاربردهای مختلٿی دارد و در صورت خرابی آن ممکن است بلوتوس و یا LCD کار نکنند
--------------------------------------------------------------------------------

14 - آی سی مبذل DC به DC مربوط به LED های ٿلاش دوربین که در صورت خرابی این رگولاتور گوشی روشن نخواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

15 - سوئیچ مربوط به قٿل صٿحه کلید
--------------------------------------------------------------------------------

16 - کانکتور مربوط به صٿحه کلید
--------------------------------------------------------------------------------

17 - آی سی مربوط کنترل لایت LCD و صٿحه کلید که در صورت خرابی این آی سی LCD و صٿحه کلید را نخواهیم داشت
--------------------------------------------------------------------------------

18- ترانزیستورهای مربوط به کنترل سطح روشنایی لایت ، در صورت خرابی این ترانزیستورها لایت نخواهیم داشت
--------------------------------------------------------------------------------

19 - سوکت مربوط به اتصال ٿلت صٿحه کلید (QWERT)
--------------------------------------------------------------------------------

20 - دیودهای زنر مربوط به محاٿظت صٿحه کلیدهای داخلی (QWERT) که در صورت اتصالی هر یک از آنها عدم کارکرد صٿحه کلید را خواهیم داشت
--------------------------------------------------------------------------------

21 - سوکت سیم کارت
--------------------------------------------------------------------------------

22 - دیود های زنر مربوط به محاٿظت ESD مسیر سیم کارت ، که در صورت اتصالی این زنر ها گوشی سیم کارت را شناسایی نخواهد کرد
--------------------------------------------------------------------------------

23 - سوکت مربوط به مموری کارت
--------------------------------------------------------------------------------

24 - آمپلی ٿایر مربوط به تقویت سیگنالهای زنگ و مولتی مدیا که در اصل همان آمپلی ٿایر استٿاده شده در بسیاری از مدلهای نوکیا مثل 6600 می باشد و در صورت خرابی صدای زنگ و یا صوت مربوط به مولتی مدیارا نخواهیم داشت
--------------------------------------------------------------------------------

25 - آمپلی ٿایر استریو مربوط به هدٿون
--------------------------------------------------------------------------------

26 - ..... ESD مربوط به مسیر میکروٿن و اسپیکر هندزٿری که در برخی از مواقع در اثر اتصالی باعث از کار اٿتادن صدای دریاٿتی خواهد شد
--------------------------------------------------------------------------------

27- رگولاتور مربوط به درایور USB که خرابی آن باعث عدم ارسال و دریاٿت اطلاعات از طریق USB کامپیوتر می گردد
--------------------------------------------------------------------------------

28 - باطری BACK UP که در صورت خرابی تنظیمات ساعت و تاریخ سیستم در موقع نبود باطری بهم خواهد خورد و لازم به ذکر است که این قطعه مستقیما ولتاژ خود را از باطری تامین می کند
--------------------------------------------------------------------------------

29 - رگولاتور مربوط به تامین تغذیه رادیو FM که در صورت خرابی رادیو FM عمل نخواهد کرد
--------------------------------------------------------------------------------

30 - آی سی رادیو FM که برای دریاٿت امواج رادیو FM بکار می رود
--------------------------------------------------------------------------------

31 - سوکت اتصال آنتن خارجی برای طبقه WLAN
 

mehdieslami

عضو جدید
عیب یابی گوشی

عیب یابی گوشی

با اجازه مدیر سایت
از دوستان خواهش دارم اگر مشکلی در مورد گوشی خودشون دارن توی همین تایپیک قرار بدن تا بتونم راهنمایشون کنم (سخت افزاری یا نرم افزاری) با ذکر مدل گوشی
با تشکر
 

mehdieslami

عضو جدید
آشنائي با انواع باكسهاي نرم افزاري و كار با آنها

آشنائي با انواع باكسهاي نرم افزاري و كار با آنها

آشنائي با باكس UFS3
اين دستگاه همان UFS3 مي باشد كه با توجه به اضافه شدن يك PCB به اسم HWK به اين باكس نام UFSXHWK به خود گرفت است . اين دستگاه با توجه به قيمت بسيار مناسب آن هم اكنون بهترين انتخاب براي افرادي است كه مي خواهند وارد دنياي نرم افزار موبايل شوند .
اين دستگاه با اضافه كردن HWK به UFS3 طيف گسترده اي از نوكيا (سريBB5 ) و سري جديد سامسونگ از قبيل D500 ,D600,E530 و سري هاي ديگري از سوني اريكسون مانند K300,K700 را به UFS3 افزوده است .
در جمع بندي كارايي اين دستگاه نوكيا و سوني اريكسون و سامسونگ را در حد قابل قبول ساپورت مي كند ولي نبايد انتظار داشت كه در اين سه مدل (نوكيا و سوني اريكسون و سامسونگ) كاملا حرفه اي عمل كند . البته HWK بصورت قطعه نيز قابل عرضه مي باشد تا همكاراني كه اقدام به خريد UFS3 كرده اند بتوانند قابليت HWK را به سادگي به UFS3 خود اضافه كنند . باز هم توجه شما عزيزان را به مدل هاي تقلبي جلب مي كنيم . كه جهت ساخت مدل تقلبي رقبا از هم پيشي مي گيرند . يكي UFS6 مي سازد ديگري UFS10 و شايد در آينده نزديك UFS100 كه البته شما هم مي توانيد فقط با يك برنامه ساده UFS3 خود را به UFS15 يا هرچه مي خواهيد در صفحه مانيتور تبديل كنيد و تعويض قوطي هم كه بسيار ساده است هوشيار باشيد .




مرحله اول:
· آموزش نصب باكس:
الف) ابتدا سي دي مربوط به نصب باكس را در سي درايو قرار داده و فايل UFS_Suite_Setup_v2.02 را اجرا مي كنيم .
در مرحله بعدي فايلهاي موجود در داخل پوشه UFS_USB_Driver را در مسير زير بصورت دستي كپي مي كنيم(C:\Program Files\NOKIA)
نكته : اگر مسير زير وجود نداشت بصورت دستي ايجاد نمائيد.
ب) كابل مربوط به باكس را از طريق پورت USB به كامپيوتر متصل كرده پنجره اي بصورت شكل زير ظاهر مي شود:
دكمه NEXT را زده و چند لحظه منتظر ميشويم
پنجره بعدي بصورت شكل زير ظاهر ميشود

دكمه BROWSE را زده و بعد از آن
آدرس محلي كه USBدرايو كپي شده را مي دهيم و بعد از پايان كار دكمه NEXT را مي زنيم.
نكته : اين آدرس را قبلا در مراحل نصب باكس معرفي كرده ايم .(C:\Program Files\NOKIA)
در مرحله آخر برنامه شروع به نصب كرده و در پايان دكمه FINISH را مي زنيم.

نكته مهم:
طريقه پي بردن به صحيح نصب شدن باكس:
ابتدا يكي از برنامه هاي نصب شده باكس كه بر روي DESKTOPموجود است را اجرا مي كنيم.
مطابق شكل زير:
گوشيهاي سري سوني اريكسون


گوشيهاي سري نوكيا


گوشيهاي سري سامسونگ


گوشيهاي سري سوني اريكسون


SONY LG SHARP


گوشيهاي سري موتورلا


نوكيا ورژن قديم


گوشيهاي سري ال جي


بعنوان مثال سري UFS_DCTxBB5 كه براي سري نوكيا است را اجرا مي كنيم
بعد از باز شدن پنجره مربوطه مطابق شكل زير دكمه كانكت را زده اگر در قسمت پايين عبارت PLEASE WAIT ديده شد BOX درست نصب شده است .

· قسمت دوم نحوه كار با باكس :
· سري نوكيا:
از روي DESKTOP برنامه مربوط به سري نوكيا را اجرا مي كنيم(UFS_DCTxBB5)
نكته:
در اين مرحله شما نياز به فايل هاي فلش داريد آنها بهمراه باكس موجود است كل سي دي موجود را در مسيرنصب شده باكس نصب مي كنيم.
در پنجره مربوط به باكس فلش سري نوكيا دكمه كانكت را مي زنيم .
در قسمت سمت راست بالا پنجره مربوط به باكس چند سري مي بينيد :
1)DCT3:
گوشيهاي كه اين سري پشتيباني مي كند را مطابق شكل زير مي بينيد :

براي فلش زدن به اين سري از گوشيها شما با دو قسمت كار داريد :
قسمت اول MCU و قسمت دومPPM ميباشد : براي قسمت اول بايداسم فايل مربوطه به صورت عدد باشد
و براي قسمت دوم آخر فايل حرفS موجود ميباشد .(مطابق شكل زير)
نكته : اين فايلها را به وسيله دكمه جلوي هر قسمت معرفي مي كنيم.
نكته : دقت كنيد بايد ورژن MCUوPPMيك ورژن بوده و همشيه ممكن است شما در برنامه چندين ورژن را داشته باشيد هميشه آخرين ورژن را انتخاب كنيد .
نكته : براي زدن فلش به گوشي شما بايد ابتدا از ورژن برنامه گوشي مطلع باشيد براي اين كار كافي از كد *#0000# استفاده كنيد . بعد از مطلع شدن از ورژن گوشي اگر ورژن بالاتر از آن بود كه انتخاب مي كنيم در غير اينصورت ار ورژن مساوي ورژن خود گوشي استفاده مي كنيم .به هيچ وجه از ورژن پايين تر استفاده نكنيد چون ممكن است گوشي مخطل شده و ديگر گوشي روشن نشود .

نكته : در سري DCT3
PPM زبان دستگاه بوده و حرف S براي زبان دستگاه كه همان فارسي است .

2)سري DCT4
گوشي هاي كه اين سري پشتيباني مي كنند بصورت شكل زير است :
فايلهاي فلش اين دسته بصورت زيراست:
:MCU اسم فايل بصورت عدد
PPM:آخراسم فايل حرف كوچك g يا ia
مطابق شكل زير:
نمونه اي از PPMبصورت ia
نمونه اي از PPMبصورت g:
مطابق شكل زير:
نكته: گوشي هايي كه گالري ندارند معمولا PPM آنها بصورت ia است مانند :
1100-2600-2300-1110-1101-1110i-1600-,000))
و گوشيهاي كه گالري (Images )دارند فايل فارسي آنها g مي باشد .
(6060-6101-6020-3220-3120-3100-2650- i6610)
3) سري WD2 :
گوشي هاي اين سري مطابق شكل زير عبارتند از :

براي فلش اين سري از گوشي ها به صورت زير عمل ميكنيم :
MCU : حرف آخر اسم فايل بايد عدد باشد
PPM:حرف آخر اسم فايل عددباشد
مطابق شكل زير :


4)سري BB5:
گوشي هاي اين سري مطابق شكل زير عبارتند از :

فايلهاي فلش اين سري از گوشي ها به صورت زير ميباشد:
MCU:حرف آخر اسم فايل به صورت cor
PPM:حرف اخر اسم فايل عدد
مطابق شكل زير :

نكته :
دقت كنيد ميتوان بدون آنكه گوشي را فلش كامل كنيم فايل زبان فارسي را به آن اضافه بنمائيم بايد دقت داشت زما ني اين كار امكان پذير است كه ورژن انتخابي شما با ورژن دستگاه يكي باشد براي اين كار تيك مربوط به فلش را برداشته و تيك FLASH PPM ONLY ميزنيم
5)مرحله پاياني :
براي فلش كردن يكي ا زمدل هاي گوشي از سري مربوطه مدل مورد نظر را انتخاب نموده مطابق شكل زير
بعد از طي شدن مراحل فلش و پر شدن نوارهاي زرد وآبي د رقسمت پايين پنجره مطابق شكل زير به مرحله بعدي ميرويم
د رمرحله بعدي تيك هاي مربوط به قسمت UI OPTIONSرا زده و دكمه UI SETTNG را ميزنيم مطابق شكل زير :
نكته :
براي باز كردن قفل گوشي نيز كافي است تيك هاي مربوط به UI OPTIONSرا زده و دكمه UI SETTNG ميزنيم .
 

mehdieslami

عضو جدید
آموزش نحوه كار با باكس SETOOL

آموزش نحوه كار با باكس SETOOL

آموزش نحوه كار با باكس SETOOL


مرحله اول نصبمرحله دوم نحوه فلشكردن گوشيمرحله سوم نحوه ريجيستريمرحله اول : نصب باكس
SETOOLS
براي نصب باكس SETOOL مراحل زير را بايد به ترتيب انجام داد
.
1-
ابتدا بايد درايور و راه انداز دستگاه را نصب كنيم تا كامپيوتر از طريق آن باكس مارا شناسايي كند براي اين منظور بايد دو كار را بترتيب زير انجام داد
:
1-
ابتداكابل باكس را از طريق پورت USB به كامپيوتر متصل مي كنيم در قسمت TASK MANAGER نوارآبي رنگ پايين در سمت چپ يك پيغام ظاهر شده و در ادامه يك پنجره باز مي شود و ازشما مي خواهد كه فايل راه انداز (Driver) را معرفي كنيداين فايلها را به ترتيببا استفاده از برنامه هاي موجود در پوشه هاي زير بترتيب معرفي مي كنيم
.
1-
پوشهبا عنوان
cart driver
2-
پوشه با عنوان
UC10-Cable-Driver
بعد ار نصب اين دودرايور باكس و اطمينان از صحت انجام كاركامپيوتر را ريست مي كنيم بعد از بالاآمدن كامپيوتر باكس ما براي كامپيوتر شناخته شده ميباشد و مي بايستي تا برنامهمربوط به setool را اجرا كنيم
.
از داخل پوشه اي بنام software ورژن هاي مختلفياز برنامه setools وجود دارد يك ورژن مناسب كه باكس با آن راحت كار مي كند (ترجيحاورژن بالاتر) را انتخاب نموده و اجرا مي كنيم
.
بعد از گذشت چند لحظه برنامهاجرا شده و عكس زير بر روي صفحه ظاهر مي شود
.
 

mehdieslami

عضو جدید
مشخصات ظاهري

  • رنگ ها
  • سفيد - نقره ای
  • ابعاد
  • 100 x 60 x 30 ميليمتر
  • وزن
  • 135 گرم
  • ورودي رايانه
  • USB
گوشي هاي قابل پشتيباني :

Sony Ericsson :

UMTS DB2020 :


Z750 - W580 - W660 - W880 - K810 - W610 - K550 - K220 - K200 - K550im - W888 - W200 - Z310 - W830 - K320 - Z610 - W850 - W710 - Z710 - K800 - K790 - K618 - K610
UMTS DB2010 :

Z558 - Z550 - W700 - Z525 - V630 - W300 - Z530 - K510 - K310 - W810 - W900 - W550 - W600 - S600 - Z520 - K608 - W800 - K750 - D750 - V600 - K600 - Z800 - K300 - V800 - S710 - K508 - K500 - F500 - S700 - K700 - Z500 - Z1010 - Z700
UMTS DB2000 :

J220 - J300 - J230 EPOC :

W950 - P990 - M608 - M600 Smart Card :

J210 - J200 - T290 - T630 - Z600 - Z200 - T230 - T610 - T230 - T610 - T310 - T105 - T100 - T600 - T300 - T200
____________________________________________________________ _______________
LG :

3G Serie:

U81xx Serie: 8100 - 8110 - 8120 - 8130 - 8138 - 8180

____________________________________________________________ _______________
Sharp :

3G Serie:

U81xx Serie: 8100 - 8110 - 8120 - 8130 - 8138 - 8180

____________________________________________________________ _______________
Siemens :

C62

ساير کارايي ها:

SeTool يکی از قدرتمند ترين و در عين حال سريع ترين ابزار برای تعميرات نرم افزاری گوشی های سونی اريکسون می باشد.
خارج شدن اين ابزار از حالت Dongle و گرد آوری آن بصورت يک باکس دليلی بر فروش بيشتر اين وسيله ی تعميراتی شده است .
  • قابليت انجام عمليات نرم افزاری روی 18 گوشی در يک زمان
  • قابليت تعويض شماره سريال اکثر گوشی های سونی اريکسون
  • سازگار با محيط ويندوز XP
  • قابليت ترميم بخش Erom بدون نياز به Testpoint
  • قابليت فلش و باز کردن قفل گوشی های سونی اريکسون بوسيله ی کابل رابط DCU-60
  • قابليت خواندن رمز ايمنی گوشی بدون نياز به پاک شدن اطلاعات
  • قابليت برنامه ريزی گوشی های دارای Flash IC خالی
 

سـعید

مدیر بازنشسته
با اجازه مدیر سایت
از دوستان خواهش دارم اگر مشکلی در مورد گوشی خودشون دارن توی همین تایپیک قرار بدن تا بتونم راهنمایشون کنم (سخت افزاری یا نرم افزاری) با ذکر مدل گوشی
با تشکر
دوست عزیز کارتون عالیه فقط برای اینکه بقیه دوستان گمراه نشن شما در این تاپیک کارتون رو ادامه بدید و اشکال های بچه ها رو در تاپیک زیر دنبال کنید و رفع کنید...
ممنونم و موفق باشید..;)
كمك , سئوالات و درخواست ها درباره موبایل و مسائل جانبی..
 

mehdieslami

عضو جدید
باكس smart clip

باكس smart clip

مشخصات ظاهري
رنگ ها
ترکيبي از آبي و نقره اي
ابعاد
86 x 66 x 32 ميليمتر
وزن
136 گرم
ورودي رايانه
LPT
گوشي هاي قابل پشتيباني :
Acer Platform :
C115 - C116 - C117 - C118 - C139 - C140 - C155 - C156 - C157 - E365 - V170 - V171
Chi Mei Platform :
C168 - C168i - MPx200 - MPx220 - V690 - V872 - V878 - W220
Compal Platform :
C261 - C257 - W375 - V175 - V176 - V177
P2K Platform:
A630 - A830 - A835 - A845 - A920 - A925 - A1000 - C236 - C250 - C266 - C268 - C330 - C331 - C332 - C333 - C334 - C335 - C336 - C350 - C350l - C350v - C353 - C355v - C359v - C370 - C380 - C385 - C390 - C450 - C450l - C550 - C650 - C651 - C975 - C980 - E1 - E370 - E375 - E378i - E380 - E770 - E396- E398 - E550 - E920 - E1000 - E1070 - E1075 - K1 - L2 - L6 - L6 i-mode - L7 - L7 i-mode - M1000 - T280 - T280i - T720 - T720i - T721 - T722i - T725e - U6 - V1050 - V1075 - V1150 - V150 - V151 - V180 - V186 - V188 - V190 - V220 - V226 - V235 - V191 - V300 - V303 - V330 - V360 - V360v - V400 - V500 - V505 - V525 - V525m - V535 - V547 - V545 - V550 - V551 - V555 - V557 - V600 - V620 - V635 - V975 - V980 - V60 - V60i - V66 - V66i - V70 - V80 - V3 - V3i - V3r - V3t - V3v - V3x - Z3 - V1100 - V3xx - V6
____________________________________________________________ _______________

Acer Platform :
J100
____________________________________________________________ _______________

SND Platform :
snd2xx - snd3xx - snd5xx - snd6xx - snd8xx
ساير کارايي ها:
Smart Clip يکی از با سابقه ترين و قويترين ابزار برای انجام عمليات نرم افزاری برای گوشی های موتورولا ميباشد . پشتيبانی فعال و بروز اين وسيله يکی از دلايل تمايز آن از ساير ابزار مشابه می باشد .
قابليت بروز رسانی يا ترميم بخش اجرايی گوشی (Boot)
قابليت تعويض و يا تعمير شماره سريال اکثر گوشی های موتورولا
سازگار با محيط ويندوز XP
قابليت باز نمودن بخش ايمنی و کد کاربری گوشی بدون نياز به کامپيوتر
قابليت فلش گوشی های سری Motorola P2K بوسيله ی کابل رابط کامپيوتر
قابليت تغيير محدوده ی فرکانسی اکثر گوشی های موتورولا
محتويات بسته هنگام خريد
يک عدد باکس Smart Clip
يک عدد S-Card Dongle
آداپتور برق DC9V 300mA
مبدل برق منبع براي باکس
کابل Motorola E365
کابل USB Motorola AAKN4011A
کابل Headset 2.5 ميليمتر
کابل رابط Mini USB A To B
کابل Sendo 2xx
کابل Sendo 5xx
 

mehdieslami

عضو جدید
باكس universal

باكس universal

مشخصات ظاهری
رنگ ها
مشکی
ابعاد
125 x 60 x 35 ميليمتر
وزن
115 گرم
ورودی رایانه
UB2 : USB - UB1 : USB + LPT
گوشی های قابل پشتيبانی :
BB5 Serie:
N Serie: N95 - N93i - N93 - N92 - N91 - N90 - N80 - N76 - N75 - N73 - N72 - N71 - N70
E Serie: E70 - E61i - E61 - E60 - E50
8800 Sirocco - 6681 - 6680 - 6630 - 6288 - 6282 - 6280 - 6270 - 6234 - 6233 - 6151 - 6136 6131 - 6125 - 5500 - 5300 - 5200
WD2 Serie:
3230 - 3650 - 3660 - 6260 - 6600 - 6620 - 6670 - 7610 - 7650 - N-Gage - N-Gage QD
DCT4 Serie:
1100 - 1101 - 1110 - 1110i - 1112 - 1600 - 2300 - 2600 - 2626 - 2650 - 2652 - 3100 - 3108 3120 - 3128 - 3200 - 3220 - 3300 - 3510 - 3530 (3510i) - 5070 - 5100 - 5140 -5140i - 6020 6021 - 6030 - 6060 - 6070 - 6080 - 6085 - 6086 - 6108 - 6100 - 6101 - 6103 - 6230i - 6310 6310i - 6500 - 6510 - 6610 - 6610i - 6650 - 6800 - 6822 - 7210 - 7250 - 7250i - 7260 - 7270 7280 - 7360 - 7370 -7380 - 7390 - 8310 - 8390 - 8800 - 8910 - 8910i
Communicator Serie:
9500 - 9300i - 9300
DCT3 Serie:
2100 - 2110 - 3110 - 3210 - 3310 - 3330 - 3350 - 3410 - 3510 - 3610 - 5110 - 5210 - 5510 6110- 6130 - 6150 - 6210 - 6250 - 6310 - 6310i - 6500 -6510 - 7110 - 8110 - 8210 - 8250 8310 - 8810 - 8850 - 8855 - 8890 - 8910
____________________________________________________________ _______________
Sony Ericsson :
UMTS DB2020 :

Z750 - W580 - W660 - W880 - K810 - W610 - K550 - K220 - K200 - K550im - W888 - W200 - Z310 - W830 - K320 - Z610 - W850 - W710 - Z710 - K800 - K790 - K618 - K610
UMTS DB2010 :
Z558 - Z550 - W700 - Z525 - V630 - W300 - Z530 - K510 - K310 - W810 - W900 - W550 - W600 - S600 - Z520 - K608 - W800 - K750 - D750 - V600 - K600 - Z800 - K300 - V800 - S710 - K508 - K500 - F500 - S700 - K700 - Z500 - Z1010 - Z700
UMTS DB2000 :
J220 - J300 - J230 EPOC :
W950 - P990 - M608 - M600 Smart Card :
J210 - J200 - T290 - T630 - Z600 - Z200 - T230 - T610 - T230 - T610 - T310 - T105 - T100 - T600 - T300 - T200
____________________________________________________________ _______________
LG :
3G Serie:
U81xx Serie: 8100 - 8110 - 8120 - 8130 - 8138 - 8180
____________________________________________________________ _______________
Sharp :
3G Serie:
U81xx Serie: 8100 - 8110 - 8120 - 8130 - 8138 - 8180
____________________________________________________________ _______________
Siemens :
C62
ساير کارايی ها:
Universal Box معتبرترين باکس تعميرات نرم افزاری برای گوشی های نوکيا و سونی اريکسون است که به علت پشتيبانی قدرتمند و حرفه ای به اين رده در بازار جهانی رسيده است .
بارز ترين ويژگی باکس تعميراتی Universal برطرف کردن مشکلات در سريعترين زمان ممکن است و اين امر باعث متمايز شدهن باکس يونيورسال از ساير محصولات مشابه شده است .
قابليت فلش تمام گوشی ها ی نوکيا و سونی اريکسون با حداکثر دقت
قابليت انجام تست بخش به بخش گوشی و گزارش معايب
سازگار با محيط های ويندوز XP
قابليت لغو فلش بخش بلوتوث برای گوشی های دارای بلوتوث
باز کردن مستقيم قفل شبکه ی گوشی های سری های DCT3 - DCT4 - WD2
بازگردانی تنظيمات و رمز ايمنی تمام مدل ها به حالت کارخانه ای
پشتيبانی به روز برای دريافت آخرين نرم افزار های تعميراتی
قابليت تغيير شماره سريال بعضی از گوشی های سونی اريکسون و نوکيا
محتويات بسته هنگام خريد
يک عدد باکس Universal
کابل رابط باکس به رايانه USB - A to B
کابل سونی اريکسون K750
کابل سونی اریکسون T68
کابل زيمنس C62
کابل ال جی U8110
آداپتور 12 ولت اصلی
 

mehdieslami

عضو جدید
در تکمیل گفته هام ذکر چند نکته ضروریست
1=اخرین ورزن برنامه UFSXHWK برای HWK غیر اصلی V2.02 و برایHWK اصلی3.05 میباشد
2=در سری DCT4 سری جدیدتر اما هم خانواده وجود دارد بنام DCT4+ OR DCT4-PLUS که تمامی انها پسوند فایل فارسی انها IJ میباشد
3=در سری WD2 فایلMCU به پسوند C1 ختم میشود و فایل PPMیا زبان آن به 03 ختم میشود(03 عربی را ساپورت میکند)
4=در سری BB5 تنوع فایل زیاد است اما چند نمونه را بیان میکنم
rm237__05.50.mcusw
rm38_04.40_prod_core.fpsx
RM43_V2.20.008.core
RM1_6.050340_B4.C0R
و فایل زبان فارسی و یا عربی انها معمولا به 03و08وMEA5,MEAB و...ختم میشوند
 

neausha

عضو جدید
unlock

unlock

لطفا میشه کمکم کنید بگید چطور میتونم قفل گوشی ال جی رو باز کنم؟توی سایت خیلی گشتم اما ÷یدا نکردم.بازم ممنون مدل گوشی kg 270 هست.
 

neausha

عضو جدید
طفا میشه کمکم کنید بگید چطور میتونم قفل گوشی ال جی رو باز کنم؟توی سایت خیلی گشتم اما ÷یدا نکردم.بازم ممنون مدل گوشی kg 270 هست.در ضمن من جدید وارد این سایت شدم ممکنه اشتباه کنم بازم ممنون.
 

MOSHIRGSM

عضو جدید
با تشکر از دوست عزیز ..

اگه میشه تصاویر باکسها رو هم برای دوستان قرار بدید تا بیشتر با این حرفه آشنا بشند...پ

مثلا باکس یونیورسال:

:


 

masoudhemmaty

عضو جدید
نحوه تعویض میکروفن w300

نحوه تعویض میکروفن w300

با سلام و خسته نباشید
من یک کاربر مبتدی هستم ، لطفا نحوه تعویض میکروفن w300 را توضیح دهید.
 

safir sabz

عضو جدید
سلام من یک نوکیا c203 دارم که با لباسام انداختم تو آب جوش حالا روشت نمی شه؟کمکم کنید.
 
بالا