آشنایی با خواص درمانی تربچه

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1][/h]
تغذیه > آشنایی با خواص خوراکی‌ها - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
تربچه از جمله سبزی‌هایی است که هم ریشه و هم برگ آن دارای خواص فراوانی است.
تربچه گیاهی است یک ساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می‌رسد . برگ ‌های آن پهن ، ناصاف ، کرک‌دار و با بریدگی‌های نامنظم است.
گل‌های آن به رنگ سفید، زرد روشن، آبی روشن و بنفش است که در انتهای شاخه ظاهر می‌شود.
برخی از خواص این گیاه عبارتند از:
• برگ و ریشه تربچه دارای مقدار فراوانی ویتامین C است.
• مقدار ویتامین C موجود در برگ‌های این سبزی، نسبت به ریشه آن پنج برابر بیشتر است.
• ریشه کروی و قرمز این سبزی همچنین دارای مقادیر فراوانی پتاسیم، اسید فولیک و مس است.
• تربچه خاصیت ضد سرطان دارد و مدت مدیدی است که از این سبزی برای درمان اختلالات کبدی استفاده می‌شود.
• از تربچه برای دفع سنگ‌های کلیوی استفاده می‌شود و برای درمان نقرس و روماتیسم مفید است.
• اگر برگ آن همراه با غذا خورده شود کمک خوبی برای هضم غذا است. آب برگ تربچه برای تقویت چشم مفید است.[آشنایی با خواص برخی مواد غذایی مفید برای تقویت چشم]
• خوردن تخم تربچه، ترشح شیرمادر را زیاد می‌کند.
• تخم تربچه اشتهاآور است.
www.everynutrient.com
 

Similar threads

بالا