آشنایی با انواع پنیرها و موارد مصرف آنها در غذا

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
آشنایی با انواع پنیرها و موارد مصرف آنها در غذا

منبع : بیتوته
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
پنیر پروولون

این نوع پنیر دارای پوسته ی بیرونی براق و طلایی رنگ می باشد، پنیری است کشدار و از نظر شکل و اندازه و طعم دارای گونه های متفاوتی است، مثلا، با عطر یا بدون عطر، با طعم ملایم یا ادویه دار و تند. به طور کلی سه نوع مختلف از پنیر پروولون موجود می باشد.

• پروولون شیرین
• پروولون تند
• پروولون دودی


این پنیر بسیار غنی است و در هر کیلوی آن ۴۷۰۰ کالری وجود دارد، همچنین دارای ۴۵? چربی و پروتئین می باشد و به عنوان دسر و برای پخت غذا قابل استفاده است و به عنوان چاشنی برای اسپاگتی های مختلف و پیتزاها و غذاهایی که در آن خمیر به کار برده اند نیز استفاده می شود و همچنین در غذاهایى که در فر تهیه می شود از خاصیت ذوب بسیار بالایی برخوردار است.

 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
پنیر فیلا فیلا یا پنیر پیتزا انگلیسی

فیلا فیلا به معنای کش دار بودن، نوعی پنیر پروسس پیتزا می باشد.این پنیر خواص بهتری نسبت به سایر پنیرهای پیتزا دارد که به چند مورد آن اشاره می شود:

پنیر فیلا فیلا از خاصیت ذوب بسیار استثنایی برخوردار بوده و به راحتی بر روی پیتزا پخش شده و به هیچ وجه آب نمی اندازد

یکی از خواص این محصول بالا بودن طول عمر فیلا فیلا در یخچال نسبت به سایر پنیرهای پیتزا می باشد که این مساله به شرایط بهداشتی و نحوه فرآیند انجام شده مناسب روی آن برمی گردد.

حتما باید پنیر رنده شده فیلا فیلا را ۴ الی ۵ دقیقه قبل از پایان پخت به پیتزا اضافه شود (یعنی پس از اضافه کردن پنیر رنده شده فیلا فیلا حداکثر ۵ دقیقه در فر بماند) .

پنیر فیلا فیلا به علت داشتن بافت امولسیونی به هیچ وجه نباید به صورت فریز شده مصرف گردد.بهترین دما برای نگهداری این محصول ۴ الی ۸ درجه سانتی گراد در یخچال معمولی می باشد. چنانچه این پنیر اشتباها فریزر گردد، معایب زیر در هنگام پخت پیتزا پدیدار خواهد شد:

کوتاه شدن بافت پنیر و نهایتا کاهش قابلیت کشدار شدن پنیر
جدا شدن بیش از حد چربی در هنگام ذوب
سوختن پروتئین ها

موارد مصرف :
پنیر فیلا فیلا در پیتزا، انواع غذاهای ایتالیایی و سوپ ها مصرف می شود.

 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
توفو

توفو پنیری است که از شیر سویا به دست میاد و اصلا کلسترول نداره و چربی خوبی داره معمولا در رژیمها میگن که از توفو استفاده کنین چون خواص خیلی زیادی دارد و می شود برای صبحانه و برای سالاد ها ازش استفاده کرد .

 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
پارمزان

پنیر سفید و کهن ایتالیاست که از شیر گاو تهیه شده است پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد.

موارد استفاده

سس ها ، سوپ ها ، پاستاها و خوراک های با برنج و غذاهای داخل فر

 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
چدار

پنیری انگلیسی که تکه تکه های بریده شیر را روی هم قرار می دهند و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است چدار دارای چربی حدودا 48 % در ماده خشک است و گونه ای از ان به سبب استفاده از رنگ پرتقال نارنجی است و بهای گرانتری نسبت به چدار معمولی دارد.

 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
گودا

پنیر معروف هلندی است که وطن اصلی ان شهر کوچکی است به همین نام در ابتدا از شیر خام تهیه شده است اما از اوایل قرن بیستم با شیر پاستوریزه تهیه می شود گدا دارای 48 % چربی در ماده خشک است.

موارد استفاده

به سبب ذوب شدن سریع برای غذاهای که داخل فر پخته می شوند مناسب است.

 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
موتزارلا

پنیری ایتالیایست که در ایران به اشتباه به ان مازارلا یا موزارلا گفته می شود به سبب تولید فراوان و عم دستیابی به شیر گاو میش از شیر گاو ساخته می شود ایتالیا یی ها از دیر باز برای پخت پیتزا از ان استفاده می کردند.

موارد استفاده

چون سریع ذوب نمی شود در تهیه انواع سالاد و خوراک ها و ساندویچ های سرد استفاده می شود ترکیب این پنیر با گوجه فرنگی ، ریحان تازه و روغن زیتون از بهترین خوراکیهای روزهای گرم است.

 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
بوترکیزه

پنیر چرب المانیست که انواع 40 ، 50 و 60 % چرب ان تولید می شود.

موارد استفاده

به علت چربی زیاد وطعم خوب ان برای غذاهای داخل فر و رنده شده ان برای سالاد های سرد و به صورت ورقه ای برای صبحانه مناسب است.

 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
فتا

پنیری است که سالها در ایران تولید می شود اصل ان با شیر گوسفند در بلغارستان و یونان تهیه می شود.

موارد استفاده

ویژه سالاد و غذاهای سرد است .

 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
پنیرها را می‌توان به دو دسته کلی طبیعی و پروسس (عمل‌آوری شده یا فرآوری شده) تقسیم کرد

پنیرهای طبیعی

پنیرهای طبیعی به علت گذراندن دوره رسیدن، دارای پروتئین های آزاد و سهل الهضم می‌باشند.


پنیر های پروسس

پنیر پروسس دو بار پاستوریزه می‌گردد و پروتئین‌های آن، قابلیت جذب بالاتری پیدا می‌کنند.همچنین از نظر بهداشتی در سطح بالایی قرار دارد.
تقسیم بندی پنیرهای پروسس بر اساس نوع ماده افزودنی به پنیر صورت می‌گیرد.

پنیرهای پروسس زمان رسیدن را نمی‌گذارنند و پس از بسته بندی به مصرف می‌رسند.

تمامی پنیرهایی که در بالا گفته شد جز پنیر های پروسس هستند.

منبع : نی نی بان

 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
Persia1 طرز تهیه پودر لبو + ۱۱ روش استفاده و موارد مصرف پودر لبو آشپزی 0

Similar threads

بالا