.حذف! .
آخرین ویرایش:
سلام من پريسا هستم و رشتم رياضي محض و تازه عضو باشگاه شدم
و پيام نوري هستم اتفاقا تاپيكتون خيلي خوبه
جوجو جاندوست من خوش اومدین
تو عرصه های زندگیتون هم موفق باشین
مرسی با تالار مهندسی شیمی سر زدین
و تاپیکی مشابه توی همین بخش به اسم گفتمانهای مهندسین شیمی هم داریم
متاسفم میگم
وای بزودی این تاپیک حذف میشه !
تالار شیمیه اونو تاپیکی مشابه توی همین بخش به اسم گفتمانهای مهندسین شیمی هم داریم
خوش اومدی صبا جانسلام من صبا هستم.مهندسي شيمي صنايع پتروشيمي دانشگاه آزاد شهرضا ميخونم.تاپيكتون هم خوبه.
سلام صبا جان
چه خبر از اکبر زاده و خوشچهره و مختاریان و......
3 تا کارگاه الاستومر پلاستیک و کامپوزیت داری. که کارگاه کامپوزیت رو هیچ جا نداره فقط پروژه تحویل میدی. آز خواص.ف.م.پلیمرها و آز.ش.ف.پلیمرها و آزشیمی سنتیک پلیمرها و آز وسایل اندازه گیری پلیمرها و بقیه که الان حضور ذهن ندارم.سلام دوباره
بچه ها من یه سؤال داشتم
من پلیمر تهران میخونم
بعد چون این تازه 2 ساله پلیمرو گذاشته
ما نمیدونیم ازمایشگاهامون هست نیست!!!!
میخواستم از بچه هایی که به هر حال اشنایی بیشتر دارن بپرسم ببینم چه ازمایشگاههایی باید داشته باشیم
فقط هم گرایش صنایع پلیمر داریم
ممنون
واقعا ممنون رضا جان
راستي كارگاه كامپوزيت رو امير كبير هم نداره؟![]()
ممنون رضا جانپرژن جان اسمتو یادم رفته. امیر کبیرم نداره. چون خرید تجهیزات اون خیلی پرهزینه و جاگیره. شاید بعضی دانشگاهها فقط یک روش کامپوزیت کردن که دستی هم هست داشته باشن.
ما که چند تا پروژه رو تهیه کردیم و رفتیم سمینار دادیم. بعدش هم رفتیم کارخ.نه لوله سازی GRP کامپوزیت اهواز. بعدش هم رفتیم یه رستوران توپ حال کردیم. کارگاهها واقعاً حال میدن.
سلام فروردین جان،سلام بچه ها
احوالتون؟
سلام فروردین جان،
خوب ،عالی!
شما چطورین؟
راستی اون سؤالت؛ جوابشو گرفتی؟ برای منابع ارشد
فکر کنم رضا کمک خوبی بتونه بکنه
به هر حال واردتره دیگه!
کاملا موافقممن یه پیشنهاد دارم. شناخت تواناییهای اعضا در کمک کردن به همدیگر تاثیر داره.
صندلی داغ رو را میندازیم. سوالات میتونه شوخی یا بیربط یا جدی یا علمی و یا... باشه. اینجوری انگیزه شناخت همدیگه بیشتر میشه. موافقا دست بالا!!
کاملا مخالفم!اول هم کوروش باید باشه.
کوروش میشنی یا بنشونمت؟
فقط صندلیش زیاد داغ نباشه تا پلیمرش ذوب بشه و بش بچسبه!
من یه پیشنهاد دارم. شناخت تواناییهای اعضا در کمک کردن به همدیگر تاثیر داره.
صندلی داغ رو را میندازیم. سوالات میتونه شوخی یا بیربط یا جدی یا علمی و یا... باشه. اینجوری انگیزه شناخت همدیگه بیشتر میشه. موافقا دست بالا!!
اول هم کوروش باید باشه.
کوروش میشنی یا بنشونمت؟
فقط صندلیش زیاد داغ نباشه تا پلیمرش ذوب بشه و بش بچسبه!