همه ميدانيم كه بيشتر گندم سفيد از نشاسته درست شده است.
ميدانيم كه نشاسته از كربوهيدرات ساخته شده است يعني از به هم
پيوستن زنجيره ی مولكولهاي شكر.
هر كسي كه تا بحال مارشمالو (نوعي شيريني خميرمانند ) را اتش زده
باشد ميداند كه شكر براحتي ميسوزد , پس ارد هم ميتواند.
آرد و خيلي از كربوهيدراتهاي ديگر وقتي انها در هوا بحالت گرد و غبار وجود
دارند ميتواند اتش بگيرند .
فقط کافيه در هر متر مكعب 50 گرم يا بيشتر آرد بصورت گرد در هوا وجود
داشته باشد و مشتعل شود.
ذره هاي آرد انقدر كوچك هستند كه فورا ميسوزند.
وقتي يك ذره بسوزد بقيه ذره هاي نزديكش را هم روشن ميكند و انوقت
شعله بوجود امده تمام ابر ارد را شعله ور كرده و منفجر ميشود.
تقريبا هر كربو هيدرات بصورت گرد و غبار وقتي مشتعل شود منفجر خواهد شد.
در خيلي از انبارهاي آرد به همين صورت با يك جرقه يا يك منبع گرما باعت
انفجار و اتش سوزي ميشود...

ميدانيم كه نشاسته از كربوهيدرات ساخته شده است يعني از به هم
پيوستن زنجيره ی مولكولهاي شكر.
هر كسي كه تا بحال مارشمالو (نوعي شيريني خميرمانند ) را اتش زده
باشد ميداند كه شكر براحتي ميسوزد , پس ارد هم ميتواند.
آرد و خيلي از كربوهيدراتهاي ديگر وقتي انها در هوا بحالت گرد و غبار وجود
دارند ميتواند اتش بگيرند .
فقط کافيه در هر متر مكعب 50 گرم يا بيشتر آرد بصورت گرد در هوا وجود
داشته باشد و مشتعل شود.
ذره هاي آرد انقدر كوچك هستند كه فورا ميسوزند.
وقتي يك ذره بسوزد بقيه ذره هاي نزديكش را هم روشن ميكند و انوقت
شعله بوجود امده تمام ابر ارد را شعله ور كرده و منفجر ميشود.
تقريبا هر كربو هيدرات بصورت گرد و غبار وقتي مشتعل شود منفجر خواهد شد.
در خيلي از انبارهاي آرد به همين صورت با يك جرقه يا يك منبع گرما باعت
انفجار و اتش سوزي ميشود...
