آرد هم منفجر میشود...!!

S H i M A

کاربر فعال تالار شیمی
کاربر ممتاز
همه ميدانيم كه بيشتر گندم سفيد از نشاسته درست شده است.

ميدانيم كه نشاسته از كربوهيدرات ساخته شده است يعني از به هم

پيوستن زنجيره ی مولكولهاي شكر.

هر كسي كه تا بحال مارشمالو (نوعي شيريني خميرمانند ) را اتش زده

باشد ميداند كه شكر براحتي ميسوزد , پس ارد هم ميتواند.

آرد و خيلي از كربوهيدراتهاي ديگر وقتي انها در هوا بحالت گرد و غبار وجود

دارند ميتواند اتش بگيرند .

فقط کافيه در هر متر مكعب 50 گرم يا بيشتر آرد بصورت گرد در هوا وجود

داشته باشد و مشتعل شود.

ذره هاي آرد انقدر كوچك هستند كه فورا ميسوزند.

وقتي يك ذره بسوزد بقيه ذره هاي نزديكش را هم روشن ميكند و انوقت

شعله بوجود امده تمام ابر ارد را شعله ور كرده و منفجر ميشود.

تقريبا هر كربو هيدرات بصورت گرد و غبار وقتي مشتعل شود منفجر خواهد شد.

در خيلي از انبارهاي آرد به همين صورت با يك جرقه يا يك منبع گرما باعت

انفجار و اتش سوزي ميشود...



;)
 
بالا