آخیش

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخیش بالاخره یه تاپیکه درس حسابی یافتم.......

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخیش یه جور حس خالی شدن وراحتی به ادم میده. حس خلاصی به ادم میده. خستگی در کردنه. کلا کلمه دوست داشتنی ای هستش

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخیش .[ ] (اِخ ) (مغضوب ) پادشاه جت یکی از شهرهای فلسطینیان بود که داود آنگاه که از دست شاؤل متواری بود برای حفظ جان خود دوبار بدانجا گریخت . بار اول اهالی آنجا از حال او آگاه شدند و ویرا شناختند و او برای نجات خویش ، خود را دیوانه نمود و بر درها خط میکشیدو خاک و گل بر سر و روی خود میریخت تا بدین وسیله رهائی یافت (کتاب اول سموئیل 21:10). چند سال پس از آن ، دیگر بار با ششصدتن بدانجا شد، اخیش ویرا چون دشمن شاؤل و اسرائیل پذیرائی کرد و او را در صقلغ منزل داد و فریفته ٔ هیئت و رفتار داود شد و امیدوار بود که در جنگ با اسرائیل داود ویرا امداد خواهد کرد ولی سران سپاه او، ویرا ترغیب کردند که داود را بصقلغ فرستد. (کتاب اول سموئیل 26:29) (قاموس کتاب مقدس ).

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من آخرش میشه مخفف ،"خدا یا شکرت" ولی آ رو نمیدونم مخفف چیه؟:w20:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من موندم چرا از واژه خیس شدن ( یا تر شدن ) برا آب استفاده می‌کنیم ولی برا نفت استفاده نمی‌کنیم
رو یکی آب بریزیم میگیم تر شد، خیس شد، لباسش خیس شد ( تر شد )
ولی برا نفت و دیگر مایعات چرا استفاده نمیشه
معنی این رو پیدا کنم، آخیش رو هم خواهم یافت :D

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
من موندم چرا از واژه خیس شدن ( یا تر شدن ) برا آب استفاده می‌کنیم ولی برا نفت استفاده نمی‌کنیم
رو یکی آب بریزیم میگیم تر شد، خیس شد، لباسش خیس شد ( تر شد )
ولی برا نفت و دیگر مایعات چرا استفاده نمیشه
معنی این رو پیدا کنم، آخیش رو هم خواهم یافت :D
كي گفته واسه بقيه مايعات از خيس شدن استفاده نميشه؟!!

مگه نشنيدي ميگن خودشو خيس كرده ؟! :d

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
كي گفته واسه بقيه مايعات از خيس شدن استفاده نميشه؟!!

مگه نشنيدي ميگن خودشو خيس كرده ؟! :d
:w15::w15::w15::w15:
در جواب تاپيك: من به اين اميد اومدم تو كه فكر كردم بالاخره اكسيژه فهميد استادش مجرده كه ميگه آخيش!!!:w02:

یاکاموز

عضو جدید
یه بار داشتم بر میگشتم خونه خیلی هم خسته بودم اومدم بشینم توی تاکسی از شانس بد رو صندلی عقب اولین نفر من نشستم بعد دو تا خانم دیگه اومدن نشستن همین که درست و حسابی سر جام نشستم کاملا ناخودآگاه و بدون اراده بلند گفتم آخییییییییییش .یهو دیدم بغلیام دارن می خندن گفتم چی شد مگه گفتن چه آخیشی گفتیاااااااااااااا.تازه فهمیدم که چقدر بلند و از ته دل گفتم آخیییییییییییییش بعضی وقتا خیلی حال میده که از ته دلت بگی آخیییییییییییییییش.انگار خستگی از تنت بیرون میره

بالا