آخرین وضعیت هانیه ۸ ساله بعد از شکنجه

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازپرس آذرتاش پس از مدتی بازجویی پشت درهای بسته گفت به خاطر احترام گذاشتن به افکار عمومی اجازه می‌دهد تنها برای دقایقی خبرنگاران در شعبه حاضر شده و به دیالوگ رد و بدل شده بین او و متهم گوش دهند.
آذرتاش: تو متهم به کودک آزاری هستی اتهام خود را قبول داری؟
حمید( ناپدری هانیه): بله، من این کار را کرده ام. من هانیه را کتک می‌زدم اما قصدم آزار دادن او نبود و او به خاطر بی‌ادبی‌اش از من کتک می‌خورد. هانیه درست ادب نشده بود. پدر او فردی معتاد بود که از خود من هم مواد می‌خرید. من ساقی مواد مخدر همان محله‌ای بودم که پدر هانیه و رفعت در آن زندگی می‌کردند. پدر هانیه به شدت اعتیاد داشت و همه مواد فروش‌های محل او را می‌شناختند. عاقبت هم جان خود را بر سر مواد مخدر گذاشت و آنقدر کشید تا بیمار شد و مرد. بعد از فوت او من رفعت را به صیغه خود درآوردم.
آقای قاضی من هانیه را زده‌ام و انکار هم نمی‌کنم اما او دختر به شدت حرف گوش‌نکنی بود. وی درست تربیت نشده بود و از بچگی به خاطر رفت و آمد با قاچاقچیان مواد مخدر اخلاق بسیار بدی پیدا کرده بود.
هانیه روی اعصاب من بود و مدام کارهایی را انجام می‌داد که حرص مرا درآورد. او از کودکی گدایی می‌کرد و این کار هم روی رفتار او تاثیر خیلی بدی گذاشته بود.
خود تو هانیه را مجبور به گدایی کردی؟
من این کار را نکردم. هانیه از زمان حیات پدر خود به گدایی مشغول بود. پدرش به خاطر به دست آوردن پول مواد، او و همسرش، رفعت را مجبور می‌کرد به خیابان‌ها رفته و دست‌شان را جلوی مردم دراز کنند. وقتی من رفعت را صیغه کردم زندگی آنها بهتر از قبل شد. من به آنها پناه دادم و برایشان لباس نو خریدم.
پس چه شد که این دختر را در شب عید به این حال و روز انداختی؟
جناب قاضی!‌من قصد آزار و اذیت هانیه را نداشتم. من معتاد به هروئین بودم و جز آن هیچ چیز نمی‌کشیدم. آن‌شب هروئین خیلی گران شده وپولم هم ته کشیده بود و مبلغی نداشتم تا با آن گرد بخرم. رفعت که متوجه خماری شدید من شده بود از داخل روسری‌اش مقداری شیشه درآورد و گفت بیا این را بکش. من هم که به خودم قول داده بودم جز هروئین سراغ هیچ ماده مخدری نروم از شدت خماری نشستم و تا می‌توانستم بارفعت شیشه کشیدم. بعد از کشیدن شیشه بود که هانیه شروع به بد وبیراه گفتن و تهمت زدن به من و مادرش کرد. هانیه خیلی بد دهن شده بود و مثل خیلی وقت‌های دیگربا بی‌ادبی شروع به متهم کردن من و مادرش کرد. من هم برای اینکه تنبیهش کنم او را کتک زدم.
اما تو دست هانیه را هم شکسته ای؟
نه من این کار را نکردم. من اصلا موافق تنبیه بدنی نبوده و نیستم. هر وقت هم می‌خواستم هانیه را ادب کنم او را از تماشای تلویزیون محروم می‌کردم یا اینکه به او پول تو جیبی نمی‌دادم اما کتک هرگز.
دست او را هم من نشکستم. آنشب رفعت هانیه را حمام برده بود که دخترک لیز خورد و محکم روی کف حمام افتاد و دستش شکست.
چطور ممکن است دو دست یک نفر آن هم از ناحیه مچ به یکباره در حمام بشکند. ضمن اینکه این شکستگی کهنه است و مربوط به آن‌شب نبوده است.
من این کار را نکرده‌ام ولی چکار کنم وقتی شما باور نمی‌کنید.
سوختگی‌هایی که با سیگار روی بدن این دختر بچه بی‌گناه ایجاد شده را چه کسی مرتکب شده است؟
من این کار را نکرده‌ام. فکر کنم کار رفعت است. من هیچ وقت با سیگار بدن هانیه را نسوزانده ام.
فقط یک بار که خیلی از دست هانیه عصبی شده بودم سیخ کباب را داغ کرده و روی کمرش گذاشتم.البته گاهی وقت‌ها او را با شلنگ به باد کتک می‌گرفتم و چند سیلی هم به او زده بودم.
اما آثار به جا مانده روی صورت قربانی نشان می‌دهد تو با مشت هم به صورت او ضربه زده ای؟
ابدا، هانیه هنوز بچه است و استخوانهایش نرم است. او تحمل مشت خوردن از من را ندارد. ولی به هر حال من او را کتک زده‌ام ولی همه آثار جراحت‌هایی که روی بدن او است کار من نیست. من پشیمانم ولی باز هم می‌گویم دست او را نشکستم.
متهم پس از این صحبت‌ها روانه زندان اوین شد.
باید هانیه به حرف بیاید

بازپرس آذرتاش پس از این جلسه به خبرنگار تهران امروزاین طور گفت:« هانیه به واقع یکی از قربانیان اعتیاد است. خود من برای اولین بار ماجرای تلخ وی را در روزنامه‌ها خواندم و از آنجایی که شعبه ما مخصوص رسیدگی به جرایم کودک آزاری است با هماهنگی دادستان تهران و رئیس مجتمع بلافاصله پرونده به شعبه ما منتقل شده و رسیدگی به آن شروع شد.
وقتی هانیه را دیدم به واقع با یک دختر بچه بسیار رنجوری روبه‌رو شدم که به شدت از دنیای بیرونش ترسیده است. بلافاصله با هماهنگی‌های لازم متخصص پزشکی قانونی در محل حاضر شده و او را مورد معاینه قرار داد. متخصص پزشکی قانونی به ما گفت که هر دو دست هانیه از ناحیه مچ شکسته است و این شکستگی هم نسبتا کهنه است. وی برخی زخم‌ها و سوختگی‌های روی بدن هانیه را هم قدیمی دانسته و گفت به نظر می‌رسد این دخترک معصوم به شدت شکنجه شده است. البته هنوز باید صبر کرد تا هانیه به حرف بیاید چرا که وضع جسمی او هنوز آنقدر مناسب نیست که بتوان از او سوال و جواب لازم را درباره اتفاقاتی که بر سر او آمده است به عمل آورد.
گفتنی است هانیه قرار است امروز تحت عمل جراحی قرار گیرد.

تاریخ انتشار خبر: ۴ اردیبهشت

http://www.iran-iran.ir/14288/پاسخ‌هاي-ناپدري-سنگدل-به-آقاي-بازپرس.html

دختر هشت ساله ای که توسط ناپدری به طرز فجیعی شکنجه شده علاوه بر اینکه به لحاظ جسمانی وضعیت چندان مناسبی ندارد به شدت از نظر روحی آسیب دیده است.

دکتر کامران آقاجانی، متخصص پزشکی قانونی در گفتگو با مهر آخرین وضعیت جسمانی و روحی هانیه، دختر ۸ ساله ای که توسط ناپدری با شدیدترین وضعیت شکنجه شده است تشریح کرد.

وی با بیان اینکه دو ساعد شکسته این دختر باید حتما جراحی شود، افزود: شرایط جسمی او هنوز برای انجام عمل آماده نیست و احتمالا در روزهای آینده این عمل انجام خواهد شد.

آقاجانی با اشاره به حضور مددکار بهزیستی در کنار هانیه و همچنین مراقبت کامل درمانی از این دختر آسیب دیده ، گفت: وضعیت جسمانی او تحت مراقبتهای کامل پزشکی قرار دارد اما به لحاظ روحی به شدت آسیب دیده است.

این متخصص پزشکی قانونی که روز پنچشنبه بالای سر هانیه بوده است، افزود: شکستگی ساعدهای این دختر باید حتما جراحی شود چون ضربه ها به قدری شدید بوده که استخوانهای ساعد جابجا شده است.

آقاجانی همچنین به آثار سوختگی که در نقاط مختلف بدن هانیه وجود دارد و ناشی از آتش سیگار، آب جوش و جسم فلزی است، اشاره کرد و گفت: عفونت استخوان پای او نیز نگران کننده است و شاید نیاز به عمل جراحی داشته باشد.

این متخصص پزشکی قانونی که با تاکید بر اینکه هانیه می بایست حداقل یک یا دو هفته دیگر بستری و تحت درمان قرار داشته باشد، افزود: من امیدوارم با این بلایی که سر هانیه آورده شده است، دستگاه قضائی به شدت ناپدری او را مجازات کند و احتمالا حضانت هانیه از مادرش را بگیرد. چون این زن هم به لحاظ جسمانی شرایط مناسبی برای نگهداری از این دختر بچه را ندارد.

http://www.iranvij.ir/آخرین-وضعیت-هانیه-8-ساله-بعد-از-شکنجه.html