کدخدا
مدیر بازنشسته
ظاهرا نامه ای به نظام مهنذسی استان ها ابلاغ شده .سلام دوست گرامی :
من امروز صبح نظام مهندسی بودم خبری نبود. یعنی اظهار بی اطلاعی میکردن.
به نظام گیلان و اردبیل رسیده منتظر خبر دقیق ترم.
ظاهرا نامه ای به نظام مهنذسی استان ها ابلاغ شده .سلام دوست گرامی :
من امروز صبح نظام مهندسی بودم خبری نبود. یعنی اظهار بی اطلاعی میکردن.
هردم از اين باغ بري مي رسد،
با سلام به دوستان گرامی :
امروز صبح برای پیگیری لغو مصبه به مسکن وشهر سازی رفتم . گفتن مصوبه لغو شده اما یه بند وتبصره اضافه کردن.
خیلی جالبه نه . به مصوبه ای که لغو شده بند وتبصره اضافه میکنن.
طبق بخشنامه ارسال شده کلیه افرادی که کاردانی انها پیوسته می باشدوافرادی که مدرک کادانی انها یه عنوانی داره مثل نقشه کشی معماری (گرایش معماری )یا نقشه کشی ساختمان وهر چیزی شبیه به اینها که گرایش معماری باشه (کلیه این مدارک مربوط به قبل از سال 82 میباشد) ومدرک کارشناسی علمی کاربردی معماری دارنداز امتحان طراحی منع شده اند.
کلیه فارغ التحصیلان تکنولوژی معماری ابدا نمی توانند امتحان طراحی بدهند.
کارشناسان ارشد معماری دارنده مدرک کاردانی پیوسته معماری (نقشه کشی معماری با گرایش معماری )از امتحان طراحی محروم شده اند.
فقط کارشناسانی که علمی کاربردی معماری هستند و کاردانی انها هم ناپیوسته است ( رشته ریاضی بودند نه هنرستانی )و فقط کاردانی معماری بدون گرایش است می توانند امتحان طراحی بدهند.
دوستان اونایی که مشکلشون حل شده خدا و شکر.
اما تعدا زیادی دوباره برگشتند سر خونه اول.
با مسئول مربوطه که صحبت میکردم :گفت یه نامه بنویسید و نسبت به موضوع اعتراض کنید و البته شرح حال کاملی از عنوان مدارک کاردانی صادره بنویسید ( افرادی مانند ما که سال 82 فارغ التحصیل شده اند نقشه کشی معماری وکسانی که سال 76فارغ التحصیل شده اند نقشه کشی ساختمان و کسانی که سال83 به بعد درسشان تمام شده معماری بوده اند با سیلابس های گوناگون)تا با مقامات بالاتر جلسه بگیریم شاید مشکل حل شد.
بهترین کار اینه که علاوه بر اعتراض کتبی مانند انچه شرح دادم با آقای فرهنگی نماینده و عضو هیت ریسه مجلس هم در تماس باشیم تا مصوبه بدون هیچ شرط و شروطی لغو گردد .
واقعا مسخرستولی راه داره... حق گرفتنیه و گرفتنش هم راه داره
1- قضیه باید شدیدا رسانه ای بشه چون کسانی که همچین مصوبه ی مسخره ای رو گذاشتن نمیتونن در برابر رسانه ها سکوت کنن، باید اعتراض باید به صورت متن دقیق و روشن که مقصود رو برسونه به صورت های زیر
رسانه ای بشه:
الف-سایت معتبر تابناک که مشکلات را به صورت جدی با نهاد مربوطه به صورت مستقیم پیگیری میکند و اگر پاسخگو نباشند آبرویشان را میبرد... ایمیل مخصوص مشکلات: Karbar@tabnak.ir
ب- سایت خبرآنلاین: ایمیل مخصوص: editorial@khabaronline.ir
ج- معتبرترین و پربیننده ترین اخبار سیما:.
EMAIL: 2030@IRIBNEWS.IR
2-هیچ وقت مذاکره با مسئولین رده پایین اجرایی فایده ای ندارد چراکه شاید قوانین رو برای منفعت خودشان تصویب کرده باشند پس شکایت باید به شخص اول و دوم کشور به صورت کامل و واضح اعلام شود به طریق زیر:
الف- سایت http://www.saamad.ir از منوی سمت چپ سایت گزینه "ثبت مورد"
ب-نامه به رهبری، شکایات باید به صورت کتبی به صندوق پستی1555_13185 ارسال شود.
لطفا تمام گزینه ها رو انجام بدید،شوخی بردار نیست اگه قضیه حل نشه این همه درس و زحمت همش بر باد رفته
همه گزینه ها رو جدی بگیرید، دوباره تاکید میکنم متن رو به صورتی بنویسید که مفهوم مشخص بشه و بفهمن ما چی داریم میگیم
بچه ها گزینه الف داره پیگیری میکنه... آفرین که ایمیل زدید این لینک رو ببینید>>>>>>> http://www.tabnak.ir/fa/news/184175
سلام به دوستان
بطور كلي در مجلس طرحي جهت تغيير ساختار نظام مهندسي وجود دارد ( فرهنگي- ماهنامه پيام ساختمان )*
در سايت تابناك هم مشكل معماران در حال پيگيري مي باشد.
من در قسمت نظرات خوانندگان از این کار سایت تابناک تشکر کردم و خواهان لغو این مصوبه شدم اگر شما هم درون قسمت چیزی بنویسین بی ثمر نیست حداقل سایت تابناک میفهمه که تعداد زیادی از خوانندگان علاقمند به این خبر هستند و مدام پیگیریش می کنن
یعنی کسایی که رشتشون ریاضی بوده و کاردانی معماری خوندن مشکلشون حل شده؟آخرین صورت جلسه ی ابلاغ شده در خصوص بند 30 بخشنامه : 23 مرداد ماه
به نظر میرسه با این وضعیت مشکل برای هنرستانی ها کماکان پابرجاست.
سلام:
ادم تو این مملکت شرمنده خودش و خانوادش میشه. با هزار بد بختی ذلالت رفتیم کاردانی گرفتیم. اونم زمانی که تو کل ایران 8 تا آموزشکده بود و کلا 150 نفر تو سال پذیرش میشدند. هزار تا بلا سرخودمون اوردیم تا کارشناسی گرفتیم. کلی مثل الاغ کیف میکردیم که چی شدیم.
حیف این همه زحمت و پول جوانی که صرف کردیم.چرا باید این همه زحمت میکشیدیم ؟که چی بشه؟ تازه شدیم هیچی.
اما از اون طرف بعضی ها همزمان کارشناسی و ارشد ودکتری میگرفتن میشدن وزیر کشور (خدا رحمتش کنه ) یا اون کسی که دکتری الکی میگیره میشه معاون ریس جمهور. بد تر از همه اونی که مدرکش مشکل داره و مجلس دست گذاشته روش میدونید شده چی ؟ وزیر علوم.
هیچ کس به اینها کاری نداره حسابی هم بهشون پست ومقام میدن . و زمانی بهشون گیر میدن که میخوان باج سیاسی بگیرن.
ما که کاری نداریم بخیل هم نیستیم. ولی دردم اینه که من وامسال من با این همه بدبختی ومشقت وپول خرج کردن شدیم هیچی . اما اونایی که الکی مدرک گرفتن شدن سد راه ما.
خدایا به خیر کن.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ابهامات دستورالعمل كميسيون هم ارزي در خصوص رشته معماري مورخ 92/03/20(معادل سازي دروس) | نظام مهندسی | 151 |