بارو بندیلم رو بستم و اومدم از انجمن خارج بشم
يه لحظه برگشتم تا برای آخرین بار به انجمن نگاه کنم یاداولین روزی افتادم که پا گذاشتم تو انجمن رسم رفاقت نبود که خداحافظی نکنم
همتون انگار جزئی از تاریخچه ی زندگی من شدید.هیچوقت فراموشتون نمیکنم,مطمئنم که حتی 20 ساله دیگه هم اگه زنده باشم بازم گاهی به یاده شما و این روزا میفتم
چه دلگرم وارد این انجمن شدم دلگرم به خاطر بودن با هم
با سلام های گرم و صمیمی دوستی هامون رو شروع کردیم و چقدر قشنگ ادامه شون دادیم ، چقدر با هم شوخی کردیم
، سربه سر همدیگه گذاشتیم ، با هم گفتیم و خندیدیم
، با هم سکوت کردیم
، با هم بحث کردیم و قهر کردیم، دلتنگ هم شدیم
و دوباره با یه سلام دوستی ها مون رو شروع کردیم ...
نزدیکبه یک سال و 7 ماهه با شما بودم و فکر نمی کردم اصلا قراره روزی برسه که از پیشتون برم ، خدایی خيلي سخته !!
ناخواسته و ناچار ميرم خيلي ساكت و آروم ...
ميرم اما همیشه به یاداین انجمن خواهم بودم به یاد تک تک کاربرایی که عمری با هم بودیم اگر چه فقط يك سالو نيم بود
!!
خیلی حرفها زده شد که نبایدگفته می شد
خیلی حرفها گفته نشد که بهتر بود گفته بشه ولی برداشت دیگه ای می شد !! همونطور که از سکوتش برداشت اشتباهی شد

اگر تو این مدت دلتون رو شکستم
، ناراحتتون کردم ، برخورد بدی باهاتونداشتم ، به کسی توهین کردم
، کسی رو تحقیر کردم ، به کسی تهمت زدم
اگه اذيت كردم اگه اغتشاش كردم
اگه زيادي اعتراض كردم
اگه اين خداحافظي طولاني شد
معذرت می خوامامیدوارم بتونید ببخشید
رسم رفاقت نبود که خداحافظی نکنم

رفتیم
اماچه ساده
چه دلتنگ
... و کمی غمگین
خداحافظی سخته اما یواش مینویسم که دیرتر تموم بشه:
خد......ا.......نگه........د.....ا..............................ر
نگين
1اسفندماه 1388

همتون انگار جزئی از تاریخچه ی زندگی من شدید.هیچوقت فراموشتون نمیکنم,مطمئنم که حتی 20 ساله دیگه هم اگه زنده باشم بازم گاهی به یاده شما و این روزا میفتم
چه دلگرم وارد این انجمن شدم دلگرم به خاطر بودن با هم

با سلام های گرم و صمیمی دوستی هامون رو شروع کردیم و چقدر قشنگ ادامه شون دادیم ، چقدر با هم شوخی کردیم

نزدیکبه یک سال و 7 ماهه با شما بودم و فکر نمی کردم اصلا قراره روزی برسه که از پیشتون برم ، خدایی خيلي سخته !!

ناخواسته و ناچار ميرم خيلي ساكت و آروم ...

ميرم اما همیشه به یاداین انجمن خواهم بودم به یاد تک تک کاربرایی که عمری با هم بودیم اگر چه فقط يك سالو نيم بود

!!
خیلی حرفها زده شد که نبایدگفته می شد
خیلی حرفها گفته نشد که بهتر بود گفته بشه ولی برداشت دیگه ای می شد !! همونطور که از سکوتش برداشت اشتباهی شد

اگر تو این مدت دلتون رو شکستم

رسم رفاقت نبود که خداحافظی نکنم

رفتیم
اماچه ساده
چه دلتنگ
... و کمی غمگین
خداحافظی سخته اما یواش مینویسم که دیرتر تموم بشه:
خد......ا.......نگه........د.....ا..............................ر
نگين
1اسفندماه 1388
آخرین ویرایش: