آب پرتقال از آثار منفي فست فود ها مي کاهد

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آب پرتقال از آثار منفي فست فود ها مي کاهد .... :gol::gol:

نقل قول:
تهران- محققان مي گويند: ميزان بالاي آنتي اکسيدان در آب پرتقال طبيعي ، برخي آثار منفي فست فود يا غذاي آماده را کاهش مي دهد.
به گزارش روز شنبه ايرنا از يونايتدپرس، محققان امريکايي دانشگاه بوفالو در نيويورک اعلام کردند: ميزان بالاي آنتي اکسيدان در عصاره پرتقال طبيعي، به برخي آثار منفي ناشي از مصرف فست فود يا غذاي آماده ، و حتي هر گونه غذاي پرچرب، غلبه مي کند.

دکتر "حسام غنيم" از گروه محققان اين دانشگاه مي گويد: در واقع مي توان به برطرف شدن آثار منفي ناشي از مصرف فست فود در صبحانه ، به دنبال مصرف آب طبيعي پرتقال ، اميدوار بود.

با تغيير سبک زندگي به سمت کار در خارج از منزل و بسياري از عوامل متغير اجتماعي و اقتصادي امروزه دربسياري ازجوامع به اشتباه از فست فودها بيشتر استفاده مي کنند که مضرات بسياري براي سلامتي افر اد به همراه دارد.

ذات اصلي فست فودها فرآوري اين ماده غذايي با چربي نسبتا زياد است که به گفته کارشناسان همه چربي ها بويژه گوشت هاي فرآوري شده مي تواند به جهش ها و موتاسيون هاي ژنتيکي منجر مي شوند.

نيترات سديم مهمترين ماده در نگهداري کالباس و سوسيس است.اين ماده با ايجاد ترکيباتي چون نيتروزآمين عامل انواع سرطان هاي گوارش بويژه معده هستند.
گفتني است نتايج اين تحقيقات درنشريه "تغذيه باليني" منتشر شده است .
 

Similar threads

بالا