سلاااااااااااااامسلااااااااااااااام آبجی ها و داداهای اصفهانی
غیر اصفهانیاشم که میان سلااااام
میگم یه سوال : خب چرا میاین فقط سلام میکنین و میرین ؟ یه حرفی بحثی نقلی
از همشهریهای گل بعیده که همه جا به خوش صحبتی و شیرین زبونی معروفنیعنی معروفیییییم
![]()
سلام به همه اصفهانیا
این تاپیک را زدم برای اینکه اصفهانیا باشگاه دوره هم جمع باشن
برای گپ و خنده ...........................
خوش آمدید هر اصفهانی اومد تو این تاپیک به دوستهای اصفهانی آدرسه این تاپیک را بده تا بقیه هم استفاده کنن
شایدمن خودم زیاد نیام ولی دوست دارم دوره هم جمع باشی
با تشکرns89
![]()
سلام ، امروز اصفهانی ها میتینگ داشتن؟
مرسی خانومی ، بچه های باحال اصفهان کیا بودن؟
سلام ، امروز اصفهانی ها میتینگ داشتن؟
اکثرا بودن...مرسی خانومی ، بچه های باحال اصفهان کیا بودن؟
هر کی بوده خوش به حالش ما که نبودیم![]()
قراره برامون بفرستهعکس ها چی شد؟
پس این اصفهانیا کوجا رفتند چرا هیچکی نیست
قبلا بهتر بودید آی اصفهانیا................................
من اولش نمی خواستم بیام میتینگ، بعد ساعت 2 نصف شب تصمیم گرفتم بیام میتینگ و موبایل را روی 8 کوک کردم. بعد موقع خوابیدن وقتی دیدم چه جوری برف میاد منصرف شدم و ساعت موبایل را خاموش کردم. ولی بعد که عکس ها را دیدم پشیمون شدم که چرا نیومدم. ولی خواب خوبی هم رفتم.![]()
من اولش نمی خواستم بیام میتینگ، بعد ساعت 2 نصف شب تصمیم گرفتم بیام میتینگ و موبایل را روی 8 کوک کردم. بعد موقع خوابیدن وقتی دیدم چه جوری برف میاد منصرف شدم و ساعت موبایل را خاموش کردم. ولی بعد که عکس ها را دیدم پشیمون شدم که چرا نیومدم. ولی خواب خوبی هم رفتم.![]()
من ساعت3 برف را که دیدم منصرف شدم تا4بیدار بودم گفتم نمیرم.ولی صبح بچه ها اس دادن دلم نیومد نرم.رفتم وخوشحالم که نخوابیدم چون خیلی خوش گذشت.دیدن عکس با اینکه خودت باشی فرق میکنه.دفعه بعد زودتر تصمیم بگیر وبیا .1هفته بعد13بدر میتینگ داریم بیا نخواب
من ساعت3 برف را که دیدم منصرف شدم تا4بیدار بودم گفتم نمیرم.ولی صبح بچه ها اس دادن دلم نیومد نرم.رفتم وخوشحالم که نخوابیدم چون خیلی خوش گذشت.دیدن عکس با اینکه خودت باشی فرق میکنه.دفعه بعد زودتر تصمیم بگیر وبیا .1هفته بعد13بدر میتینگ داریم بیا نخواب
من برف میدیدم تازه ترغیب میشدم
حالا ما نبودیم تو دیگه چرا ؟؟؟؟
حالا دلت بسوزه
فکر نمی کنین یک مقدار میتینگ بد موقع هست. 10 الی 15 روز مسافرت، بعدش 13 بدر، دیگه بهتره ببینیم دنیا دسته کیه، یک دو، سه هفته بندازین عقب. سعی می کنم حتما بیام.
من هم ترغیب شدم ولی گفتم شاید فقط دو سه نفر بیان و رفتن نداره. گول خوردم
از اتفاق یک بنده خدایی خیلی اصرار کرد بیا ولی متاسفانه به حرفش گوش ندادم. دلم که میسوزه
سلام اگه اصفهانی هستی فردا میتینگ داریم میای؟عید همه دوستا وهمشهریا مبارککککککککککک!@#$%6&&
سال خوبی داشته باشیم ورابطه ها هم با هم بهترشه!!!!
تو هر چی تاپیک درباره اصفهان بود این پست رو دادم ....
بین دوستان عزیز اصفهانی... کسی نیست که اهل افجد .... که یه شهر کوچیک نزدیک فلاورجان هست, باشه؟؟
خدا کنه تو اینجا یکی پیدا بشه , من کارش دارم .....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اصفهانیا بیاین آخرین 5شنبه سال با هم باشیم. | همشهری ها! | 230 |