؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

terajedi21

عضو جدید
سوالی داشتم نظرتون رو میخوام بدونم به نظرتون چند سال نامزدی معقول هست!؟

ثانیا:به نظرتون مایحتاج ازدواج چیه پسر چی باید داشته باشه تا زندگی تشکیل بده و از صفر شروع کنه!:Dدوشیزه خانوم باید اگر شد دارای چه خصوصیات اخلاقی باشند!

آخرین ویرایش:

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
ثانیا و نمیدونم اما اولا به نظره من زیادش اشتباهه حتی 1 سالم زیاده

mahian90

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدت نامزدی باید معقول باشه.

دو با سه ماه خوبه

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا وقتی که طرفت رو بتونی بشناسی ولی انقدر زیاد نشه که کار به جاهای "باریک" بکشه.......... یک سال و نیم تا دو سال معقوله............ در عرض دو ماه سه ماه یا شش ماه نمیشه طرف رو خوب شناخت............. باید انقدر باهم باشن تا بدونن واقعا میتونن با هم زندگی کنن یا خیر............

terajedi21

عضو جدید
راتستیتش منم با 3 سال موافق بودم:surprised:زیاده نه!ابرو ریزی میشه پس بهم میزنیم سر به دیار غریب همچنین!:Dنه من 2 رو مصمم هستم اگه موافقت شد در اینده اخه یه کمی اینده نگرم:redface:اینم شرایطه که ما داریم اَه همین سردی زمستونو کم داشتیم!:razz::gol:

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا نامزدی به معنی که تو ایران هست و بعد عقد صورت میگیره بی معنی و بدون مفهوم هست به نظر من و حتی یه روزش هم زیاده ولی در شرایط فعلی که به هر حال این روش چرت داره اجرا میشه یه چیزی از 3 ماه تا حداکثر یک سال (البته بازم میگم همینم بی معنی هست و اصلا دلیلش رو نمیبینم خب وقتی خواستگاری انجام شد و جواب مثبت دادن از روز جواب تا هر وقت که تونستن شرایط رو جور کنند و روز عقد نیز کار رو تموم کنن برن خونه زندگیشون دیگه یعنی چی نامزدی؟؟؟)

terajedi21

عضو جدید
خوب اینم حرفیه!البته خانواده مورد نظر هم بیشتر از یکسال رو تایید نمیکنه!ولی برن پی خونه زندگیشون هم خوبه ولی یکی از طرفین قرار داد میخواد بره خدمت اخه اون موقع چکار کنه!(لب کلام چرا زودتر نگفتم:surprised:)/؟

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اینم حرفیه!البته خانواده مورد نظر هم بیشتر از یکسال رو تایید نمیکنه!ولی برن پی خونه زندگیشون هم خوبه ولی یکی از طرفین قرار داد میخواد بره خدمت اخه اون موقع چکار کنه!(لب کلام چرا زودتر نگفتم:surprised:)/؟
البته نمیدونم طرف خودت هستی یا کسی دیگه ولی وقتی میگیم تا شرایطش رو ندارید ازدواج نکنید واسه همین روزاس کسی که میخواد بره سربازی واسه چی ازدواج میکنه اونوقت؟؟؟ بره بیاد خب بعدش

terajedi21

عضو جدید
البته نمیدونم طرف خودت هستی یا کسی دیگه ولی وقتی میگیم تا شرایطش رو ندارید ازدواج نکنید واسه همین روزاس کسی که میخواد بره سربازی واسه چی ازدواج میکنه اونوقت؟؟؟ بره بیاد خب بعدش
پدرم بود که ایشونم ازدواج کرده بودن:Dپس معلوم شد خودمم!منم گفتم برای جور کردن شرایط میخوام جریان نامزدی رو راه بندازم:surprised:بره بیاد حالا یکسال بعد که درسش تموم شد خواست دوباره ادامه تحصیل بده از بی مخیشه!بعد رفت خدمت در حین خدمت چه تضمینی هست که ....؟باید یه قرار مداری گذاشته شه یا اینکه قیدش زده شه!از این میترسم زندگیم شده عینهو فیلم واقعا میگم دیگه از این دنیا خسته شدم اَه..!:razz:من گوشم بدهکار نیست 3 سال حداقل 2 سال وگرنه میرم خدمت بعد میام بزرگ میشم از بقالی شرایط میگیرم کیلویی فله ای هست تکیه لیتریه؟چطوریه!؟انقدر گفتن شرایط شرایط!کدوم زندگی تشکیل شده پایبند شرایط بوده!به قول دوستمون که باید با اب طلا نوشت اگر من خانه داشتم خانواده میخواستم چکار؟:D!

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
پدرم بود که ایشونم ازدواج کرده بودن:Dپس معلوم شد خودمم!منم گفتم برای جور کردن شرایط میخوام جریان نامزدی رو راه بندازم:surprised:بره بیاد حالا یکسال بعد که درسش تموم شد خواست دوباره ادامه تحصیل بده از بی مخیشه!بعد رفت خدمت در حین خدمت چه تضمینی هست که ....؟باید یه قرار مداری گذاشته شه یا اینکه قیدش زده شه!از این میترسم زندگیم شده عینهو فیلم واقعا میگم دیگه از این دنیا خسته شدم اَه..!:razz:من گوشم بدهکار نیست 3 سال حداقل 2 سال وگرنه میرم خدمت بعد میام بزرگ میشم از بقالی شرایط میگیرم کیلویی فله ای هست تکیه لیتریه؟چطوریه!؟انقدر گفتن شرایط شرایط!کدوم زندگی تشکیل شده پایبند شرایط بوده!به قول دوستمون که باید با اب طلا نوشت اگر من خانه داشتم خانواده میخواستم چکار؟:D!
خب نامزدی اصلی یعنی همین دیگه (نه این روند چرتی که تو ایران هست) یعنی برید بشینید یه حرفی بزنید یه قرار مداری بذارید ولی اصل قضیه رو بذارید واسه بعد خدمتت یا حداقل دو سه ماه مونده به تموم کردنش

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکسال و ده ماه و دو روز خوبه!! :دی
پسر پول...دخترم آداب اجتماعیو اینجر چیزا

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
دوران نامزدی یک سال اون هم بدون هیچ گونه محرمیتی

saeed_pacino

عضو جدید
دوران نامزدی باید حداقل 5 سال باشه.درباره دختر هم اگه طرز غذا خوردنش درست باشه،یعنی همه چیزش درسته.اینو جدی گفتم.روانشناسا میگن شخصیت هر کس رو میشه از طرز غذا خوردنش فهمید.اگه دقت کنی متوجه میشی که این حرف درسته

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا.چرا خفنگ میشه؟خیلی هم خوبه.در ضمن مایحتاج اولیه زندگی واسه پسر ایناس:کار خوب-ماشین-خونه-درک و شعور

حالا ماشین هم نداشت چیزی نمیشه هاا :w16::w16:

موتور هم خوبه :d:d اصلا اول زندگی یکم راه برن. دهه :razz::razz:

saeed_pacino

عضو جدید
حالا ماشین هم نداشت چیزی نمیشه هاا :w16::w16:

موتور هم خوبه :d:d اصلا اول زندگی یکم راه برن. دهه :razz::razz:
به نظر من یا آدم زن نگیره یا اگه گرفت باید تامینش کنه.دختر تو زندگی با شوهرش نبایدچیزی نسبت به خونه پدرش کم داشته باشه.اسیر که نیومده.باید در رفاه نسبی باشه

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست کسی که میره سربازی قبلش ازدواج نکنه بهتره............. بیاد کاره ثابت داشته باشه اهی در بساط داشته باشه و بعد شریک زندگی بخواد............. میدونم در این مدت امکان داره دختره مورده نظر ازدواج کنه ولی ایا واقعا پدر و مادره اون میزارن کسی که میره سربازی دخترشون رو بگیره؟! سالهای اوله ازدواج خیلی مهمه! پایه ها اونجا گذاشته میشن............ ادم حضور نداشته باشه که نمیشه...............

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز

اخه نامزدی برای خوابوندنه طرف توی اب نمک نیست که! مدتیه که باید با هم باشین تا همدیگرو بشناسین............ خانواده رو حتی اگر قصر هم داشته باشین نیاز دارین.............

paeeizan

اخراجی موقت
سوالی داشتم نظرتون رو میخوام بدونم به نظرتون چند سال نامزدی معقول هست!؟

ثانیا:به نظرتون مایحتاج ازدواج چیه پسر چی باید داشته باشه تا زندگی تشکیل بده و از صفر شروع کنه!:Dدوشیزه خانوم باید اگر شد دارای چه خصوصیات اخلاقی باشند!
.
.
.
دوست عزيزمون سوال بسيار بجا و خوبي پرسيدن
.
.
.
در كتابي آورده اند كه : :)
" نامزدي از يكسال تا 1.5 سال مطلوبه...
پسر: فقط دستش تو جيب خودش باشه .... كفتراي قبلي رو بپرونه (منظور: داف ها).... متدين مهربون
دختر: متدين و مهربان."
.
.
.
و من الله التوفيق.

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
تو دوران نامزدی مگه قرار نیست طرفین همدیگرو بشناسن؟
شناختن همدیگه بسته به رفتارشون هست نه محرمیتشون

وقتی محرم نباشن محدودیت هست توی رفتاراین محدودیت باعث میشه رابطه ها تا حدی نگه داشته بشه در صورتی که اگه محرم باشن رابطه تا خیلی جاها میتونه ادامه داشته باشه

اگه مشکلی پیش بیاد جدا شدن بدون محرمیت خیلی بهتر و آسون تره
مگه تو اون مدت میخوان چه کار کنن؟میخوان برن و بیان و خانواده ها آشنا بشن که محرم نبودن خللی تو این موضوع وارد نمیکنه

مشکل اینه که میخوان با اسم محرمیت و اینکه میخوان گناه نباشه در اصل خودشونو راحت میکنن.وقتی که محرم میشن رابطه ها خیلی خیلی نزدیک تر میشه و به دلیل همین رابطه نزدیک خیلی زود احساساتی میشن واسه هم و دیگه خیلی چیزارو نمیتونن ببینن

رابطه دوست دختر و پسر با نامزد فرق داره.دوستی بین دختر و پسر یه رابطه موقت هست که بیشترش برای لذت موقت دو طرف هست ولی وقتی دو نفر نامزد باشن اینها به همه فامیل به عنوان نامزد معرفی میشن و نیتشون هم ازدواج هست نه واسه به هفته دو هفته یه ماه دو ماه با هم بودن

genral36

عضو جدید
به نظر من
اولاً:نامزدی یعنی آشنایی با خانوادها... 1 سال خوبه
دوماً: همت و مسولیت اداره کردن یک خانواده و در آمد

بالا