« استر» که بود؟

omidvarshoei

عضو جدید
ملکه یهودی خشایارشا و جشن پوریم (هامان سوزی)و حقایقی در این زمیه

در آن روزگاردر فارس که حدود پانصدسال پ.ت.ت. می بوده مردی میزیسته بنام مردخای فرزند پائیر از نژاد بنیامین و پیرو کیش یهود.او عموزاده دختری داشت بنام هدسه که بی نهایت خوب رو بود و خوشکردار .این دختر نیز به میل خود به پایتخت آوردند بنا بر آنچه به او آموخته بودند او هرگز درباره خود و کیش خود با هیچکس سخن نمی گفت . او را همچون دیگر دختران به خواجه سراسپردند.. هدسه را خواجه سر بسیار خوش آمد . بنا براین خواجگان برآن شدند که او را آماده نمایند .پس از یک سال تمرینهای بدنی و آموختن طریقه رفتار با پوشیدن لباسهای گرانبها بروزی اورا با دیگر دختران خوبرو به نزد شاهنشاه ایران در آوردند. خشایارشا محبت اورا بدل گرفت و تاج برسرش نهاد . قرار برآن گردید که با شاهنشاه ایران ازدواج نماید . از آن هنگام او را استرنام نهادند. در آن زمان رسم بر آن بود که همگان می بایستی کیش خود را پنهان ننمایند و پنهان کردن کیش در نزد ایرانیان گناه بس بزرگ بود. مردخای نیز به خدمت دربار درآمد بدون آنکه نسبت خود را با ملکه ایران بیان نماید . بروزگاری کیش و نسبت مردخای با ملکه معلوم میگردد و وزيرالوزرا هامان با استفاده از قانون سعی در کشتار یهودیان و مردخای می نماید . مردخای از این بابت پریشان شده نزد ملکه استر می رود و از او چاره کار می خواهد . ملکه استر با جلال و جبروت تمام به خدمت شاهنشاه می رود . خشایارشا فورا درمی یابد او خواهان چیز مهمی است. بالاخره به اصرار زیاد شاه خواسته خود را بیان کرده و از شاه می خواهد که از قتل یهودیان در گذرد. شاه به خواسته او جواب مثبت داده و دستور می دهد در نامه ای که به مهر و امضاء شاه رسیده هر آنچه ملکه استر می خواهد نوشتار نماید . ملکه استر یا هدسه علاوه بر خواسته اولیه خود در نامه درج می نماید که به مدت هشت روز به یهودیان اجازه داده شود که هرکاری که می خواهند انجام دهند و بعد از آن نیز هیچگونه تعقب قانونی قرار نگیرند. تاریخ نویسان می نویسند که یهودیان در این مدت حدود یکصد هزار ایرانی بی گناه را از دم تیغ گرانیدند . هزاران سال است که یهودیان سه روز در موقع معینی از سال را به نام روز ملکه پوریم جشن می گیرند.در ضمن یکی از کتابهای تورات استر و مردخای نام دارد . آرامگاه ملکه استر و مردخای هم اکنون در همدان می باشد .

جشن پوريم

( طبق نوشته سايت فارسي زبان اسرائيل- ايران « 23 اسفند ماه هرسال، يهودي هاي ايران و جهان در چهاردهمين روز از ماه عبري « آذار » ، هم زمان با چهارشنبه سوري و در آستانه نوروز ، جشن بزرگ پوريم را که جشن آزادي نيز ناميده مي شود ، برگزار مي کنند البته جشن پوريم به صورت متغير بيشتر در ماه اسفند و گاهي در ماه فروردين برگزار مي شود. » هر سال جشن پوريم يا هامان سوزي در اطراف و اکناف جهان توسط يهوديان برگزار مي شود . مجسمه اي به عنوان هامان ايراني درست مي کنند و گردنش را مي زنند و او را مي سوزانند تا درس عبرتي باشد براي تمام دشمنان يهوديان.

اما واقعيت چيست؟

در اين باره تورات در كتاب استر مي گويد :

« خشايار شاه پادشاه پارس در آخرين روز جشن 180 روزه كه از باده نوشي سرمست بود، دستور داد ملكه وشتي زيباييش را به مقامات و مهمانانش نشان دهد . ملكه امتناع ورزيد و پادشاه بسيار خشمناك شد. در شوش يك يهودي به نام مردخاي پسر يائيز زندگي مي كرد، او دختر عموي زيبايي داشت بنام هدسه دختر ابيحايل كه به او استر هم مي گفتند . زماني كه قرار شد از تمام بلاد دختران زيباروي به حرمسراي پادشاه آورده شوند استر نيز همراه دختران زيباي بي شمار ديگري به حرمسراي قصر شوش آورده شد . به توصيه مردخاي، استر به هيچ كس نگفته بود كه يهودي است . استر بيش از دختران ديگر مورد توجه و علاقه پادشاه قرار گرفت بطوري كه پادشاه تاج بر سر استر گذاشت و او را به جاي وشتي ملكه ساخت.» استر ظاهرا ملكه پادشاه است . اما تورات مي گويد « او فرمانبر مردخاي يهودي است مرد خاي نيز از طرف پادشاه به مقام مهمي در دربار منصوب مي شود . با توصيه مردخاي ، استر عليه هامان وزيرالوزرا دسيسه كرده و شاه هامان را اعدام و املاك او را به استر مي بخشد . بعد از ان پادشاه انگشتر خود را به مردخاي داد.

پادشاه به ملكه استر و مردخاي گفت : شما مي توانيد حكمي مطابق ميل خود بنام پادشاه براي يهوديان صادر كنيد و آن را با انگشتر پادشاه مهر كنيد .»

از 26 قرن گذشته يهود روزهايي كه از هر يازده نفر ايراني يك نفر كشته شده است را به عنوان روز سپاسگزاري ، روز امحاء دشمنان يهود و روز پوريم جشن مي گيرند.

اما نکاتي در اينجا قابل تامل است :

1. امتناع وشتي از نماياندن خود، اين نکته را نشان مي دهد كه زن ايراني راضي نيست ملعبه ديگران قرار گيرد . در ضمير زن ايراني حجب ، حيا و عفت از روزگاران دور وجود داشته است .

2. زيبايي استر نيز قابل ملاحظه است چيزي كه در طول تاريخ ، يهود از آن بهره برده و امروز نيز يكي از ابزارهاي مهم جاسوسي جهت نفوذ به دستگاههاي امنيتي و اطلاعاتي حكومتها و سازمانهاي دولتي و بين المللي، مي باشد . انان براي به انحراف كشيدن نسل ها از حربه نمايش زنان بهره برده و مي برند .

3. واضح است پيماني كه استر بعنوان ملكه با پادشاه مي بندد بر اساس پنهان كاري است، به يهودياني كه براي مقاصد شوم خود دين ، عقيده و باور خود را پنهان مي كنند و از اسم و رسم طرف مقابل بهره مي برند « آنوسي » مي گويند، و استر يك آنوسي است . مردخاي نيز از طرف پادشاه به مقام مهمي در دربار منصوب مي شود . با توصيه مردخاي، استر عليه هامان « وزيرالوزرا» دسيسه كرده و شاه، هامان را اعدام و املاك او را به استر مي بخشد . بعد از ان پادشاه انگشتر خود را به مردخاي داد. پادشاه به ملكه استر و مردخاي گفت : « شما مي توانيد حكمي مطابق ميل خود بنام پادشاه براي يهوديان صادر كنيد و آن را با انگشتر پادشاه مهر كنيد.» و اينجا بود که آنان از اين اعتماد سوء استفاده کردند و آن به ايراني کشي تبديل نمودند.

پوريم در کتب يهودي و غير يهودي :

در كتاب واژه هاي فرهنگ يهود چاپ اورشليم در خصوص اين جشن آمده است :

«پوريم در چهاردهم ماه آدار و به ياد خنثي نمودن نيت پليد هامان جشن گرفته مي شود. هامان صدر اعظم خشايار شاه شاهنشاه ايران بود كه قصد داشت همه يهوديان را در سراسر شاهنشاهي ايران نابود سازد . اما اين نقشه با ميانجيگري مردخاي يهودي و برادرزاده اش (يا دختر عمويش) استرِ ملكه نقش بر آب شد . نام اين جشن از كلمة " پور " به معناي قرعه گرفته شده از آن جهت كه هامان براي يافتن مناسب ترين روز براي اجراي نقشه اش قرعه انداخت . »

اما در منابع غير يهودي آمده است : « بنا بر آنچه كه در كتاب استر آمده ، مردخاي يهودي با نفوذ در دربار پادشاه هخامنشي توانست استر دخترعمويش را جانشين ملكه نمايد و بدين ترتيب پادشاه و دربار وي تحت تسلط يهوديان قرار گرفتند .

اين قدرت فوق العاده باعث شد كه اين قوم اقدام به انتقام نمايند تا جايي كه برابر مندرجات كتاب استر ، بيش از هفتاد و پنج هزار نفر از ايرانيان در هجوم وحشيانه بني اسرائيل كشته شدند.»

به همين مناسبت يهوديان هر ساله در اين ايام با آتش زدن عروسك هامان وزير شاه هخامنشي كه در صدد از بين بردن نفوذشان بود ، اقدام به برگزاري جشن پوريم در سراسر جهان مي نمايند .

پوريم و سيزده بدر:

ايرانيان هرساله در روز سيزده فروردين با رفتن به كوه و صحرا ياد كشته شدگان آن روز را گرامي مي دارند زيرا كشتار ايرانيان آن چنان گسترده بود كه بسياري از آنان از ترس جانشان به كوه و صحرا فرار نموده بودند . جشن پوريم ياد آور واقعه اي است که در ايران و در دوره خشاريار شاه صورت گرفت که هشدار هامان وزير خشايار شاه در مورد يهوديان به شکست انجاميد و باعث مرگ خود و فرزندانش شد. اما ما ايرانيان هر ساله سيزده بدر را نحس مي دانيم و براي اينکه از اين نحسي نجات پيدا کنيم به ياد بود آنروز سيزدهم فروردين را به کوه و بيابان پناه مي بريم.

« استر» که بود؟

استر ملکه اسطوره اي يهوديان اولين جاسوس زني بود که توانست در اين مسير موفق شده و چندين سال به عنوان ملکه ايران پادشاهي کرد در زمان اين ملکه اسطوره اي، بزرگترين کشتار ايرانيان و يکي از زيرکترين وزراي دربار هخامنشي بنام هامان وزير و يازده پسرش اتفاق افتاد. براساس تورات، استر و مردخاي که قبر آنان در همدان کنوني است دريک روز هفتاد هزار نفر از ايرانيان را کشته اند . يهوديان اين روز را که به نام عيد پوريم معروف است هر ساله جشن ميگيرند و عروسکهاي هامان وزير را به آتش ميکشند . روش استر در مواجهه با خشاريار شاه و ترفند وي براي رسيدن به حرمسراي اين پادشاه ايراني و نسل کشي اي که اين ملکه اسطوره اي کرد پايه گذار روشهاي جديد نفوذ جاسوسه ها به دستگاههاي اطلاعاتي و غيره کشورهاي هدف شد.

گفتني است که طبق نوشته سايت اسرائيل – ايران « پس از در گذشت استر و پسر عمويش مردخاي هر دو را در شهر همدان ، در مرکز ايران به خاک سپردند و امروز آرامگاه استر و مردخاي زيارتگاه يهوديان است» !!!

يهودستيزي بهانه اي در دست يهوديان

داستان استر و مردخاي دو يهودي مخفي و نفوذي دربار هخامنشي ؛ چهره يهوديان را به طور کامل واضح اثبات و آشکار مي کند.آن گونه که در کتاب «استر» بيان شده است: مردخاي يهودي پس از ورود و نفوذ به دربار خشايارشاه هخامنشي هدسه يا همان «استر» دختر برادر خود را نيز با ترفندي زيرکانه وارد دربار مي کند تا جايي که او با دلفريبي مقام ملکه را از آن خود مي سازد. استر و مردخاي نفوذ خود را در دربار و نزد خشايارشاه افزايش و گسترش مي دهند و سر انجام در قالب توطئه اي سهمناک هامان وزير اعظم دربار هخامنشي را به همراه جمعي از فرزندان و اعضاي خانواده او به اتهام ضديت با يهود يا يهودستيزي در شوش پايتخت دولت هخامنشي به طرز فجيعي به قتل مي رسانند . ملکه استر و مردخاي به اين جنايت هولناک بسنده نکرده در پايان همان روز با دسيسه اي ديگر خواست خود را مبني بر قلع و قمحمخالفان يهود در سراسر کشور ۷۵ هزار نفر از مردم ايران را قتل عام مي کنند . اين دو يهودي دربار خشايارشاه که اهرم هاي قدرت دربار را به دست گرفته بودند پس از اين کشتار فجيع طي نامه اي با مهر شاهانه به يهودي هاي سراسر ايران پيغام فرستادند که به شکرانه نجات از دست مخالفان ايراني خود از يک سو و کشتار بيش از هفتاد و پنج هزار ايراني از سوي ديگر از اين پس روزهاي مزبور را به عنوان عيد به جشن و شادماني مشغول شوند و ياد آن را براي هميشه تاريخ زنده نگهدارند. به اين ترتيب «عيد پوريم» به صورت يکي از اعياد رسمي در تقويم و تاريخ يهود ماندگار شد . بر اساس اين واقعه همه ساله يهودي ها روزهاي ۱۴و۱۵ ماه «آدار» را به عنوان «عيد» اما نه به نام کشتار خونين و فجيع بيش از هفتاد و پنج هزار ايراني بي دفاع بلکه تحت بهانه و پوشش رهايي از سوء نيت مخالفان خيالي جشن مي گيرند و پايکوبي مي کنند. )

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاریخ را به خاطر منافع ضد یهودیتون و ضد اسرائیلیتون تعریف نکنید.
الان مثلا با تحریف تاریخ خواستید که نفرت در دل ما نسبت به یهودیان ایجاد کنید.
اخرش متوجه نشدم که نفرتتون نسبت به اسرائیل هست یا به یهودیان هم نفرت دارید.؟؟؟؟؟
در ضمن در مورد تحریف تاریختون بحث نمیکنم.چون قبلا بحث شده .
اینقدر تاپیک تکراری نزنید

omidvarshoei

عضو جدید
تاریخ را به خاطر منافع ضد یهودیتون و ضد اسرائیلیتون تعریف نکنید.
الان مثلا با تحریف تاریخ خواستید که نفرت در دل ما نسبت به یهودیان ایجاد کنید.
اخرش متوجه نشدم که نفرتتون نسبت به اسرائیل هست یا به یهودیان هم نفرت دارید.؟؟؟؟؟
در ضمن در مورد تحریف تاریختون بحث نمیکنم.چون قبلا بحث شده .
اینقدر تاپیک تکراری نزنید

کاری نداره خودت یه سرچی تو گوگل بزن کاری نداره ببین چند صدتا سایت حرفای منو تآیید میکنه شما هم بهتره برین اطلاعات عمومیتو قوی کنی بجای اینکه تو سایت هی بگردی ازون سگ یاد بگیر که چطور به صاحبش وفادار تو که ایرانی چرا هوای ایرانت نداری
هاننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن اقای پر مدعا

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاری نداره خودت یه سرچی تو گوگل بزن کاری نداره ببین چند صدتا سایت حرفای منو تآیید میکنه شما هم بهتره برین اطلاعات عمومیتو قوی کنی بجای اینکه تو سایت هی بگردی ازون سگ یاد بگیر که چطور به صاحبش وفادار تو که ایرانی چرا هوای ایرانت نداری
هاننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن اقای پر مدعا

خودت خوب باید از جنگ سایبری که راه افتاده بدونی ..یورش این موضوع و پخشش در اینترنت کاری نداره.
این داستان تازه نوشته شده.موضوع یک چیز دیگه هست.نویسنده داره از احساسات میهن پرستانه استفاده میکنه.

omidvarshoei

عضو جدید
خودت خوب باید از جنگ سایبری که راه افتاده بدونی ..یورش این موضوع و پخشش در اینترنت کاری نداره.
این داستان تازه نوشته شده.موضوع یک چیز دیگه هست.نویسنده داره از احساسات میهن پرستانه استفاده میکنه.

نگاه دوست عزیز نه من قصد تحریف چیزیو دارم نه درست کردن داستان اینها هیچ کدوم افسانه نیست از هامان چی میدونی از هزاران نفر ادمی که تو 13 ابان کشته شدن چی چه کسی اونارو کشت هدفشون چی بود تا حالا به این چیا فکر کردی من میگم یه نگاه به تاریخ گذشته و تاریخ ایران کن حتی تو کتابهای خودشونم این مطالب گفته شده تا حالا در مورد جشن روز 13 ابانشون چیزی شنیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما سند بیار که این حرفها اشتباهه!

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز

من برای عید نوروز گذشته یه نشریه طراحی کردم که این مطلب شما یکی از مطالب توش بود.
براش سند محکم ارائه دادم که هرکی خواست میتونم بهش ارائه بدم.

آقایون و خانمهای مخالف لطفا بدون سند اینجا حرف نزنن!

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم که نمیخوام در مورد این موضوع بحث کنم.چون قبلا بحث کردم در سایت.
ولی این تاریخی هست که تازه نوشته شده .
و جای نقش منفی و مثبت عوض شده.
امپراطوری ایران از قدیم یکی از مثبت هایش این بوده که به ملت ها اجازه سکنی در سرزمینش میداده.
ولی هامان نژآد پرست سعی داشته که یهودی ها را نابود کنه.ولی خشایار مانع از این حرکت میشه.
این تاریخی بود که تا همین 2سال پیش میدونستیم. و همه جا این را میخوندیدم.
ولی ناگهان یک داستانی ساخته شد و در اینترنت پخش شد که 180 درجه متفاوت بوده

omidvarshoei

عضو جدید
گفتم که نمیخوام در مورد این موضوع بحث کنم.چون قبلا بحث کردم در سایت.
ولی این تاریخی هست که تازه نوشته شده .
و جای نقش منفی و مثبت عوض شده.
امپراطوری ایران از قدیم یکی از مثبت هایش این بوده که به ملت ها اجازه سکنی در سرزمینش میداده.
ولی هامان نژآد پرست سعی داشته که یهودی ها را نابود کنه.ولی خشایار مانع از این حرکت میشه.
این تاریخی بود که تا همین 2سال پیش میدونستیم. و همه جا این را میخوندیدم.
ولی ناگهان یک داستانی ساخته شد و در اینترنت پخش شد که 180 درجه متفاوت بوده

تو خیال خودت باش تا اموراتت بگذره تو دوتا دلیل برا حرافات بیار تا من قبول کنم
در ضمن این بحثی نیست که به بار گفتگو تموم بشه این چیزا سر دراز دارد
و اینقدر حرف توش زیاده که میشه ازش کلی کتاب نوشت
تو به چه امیدی زندگی میکنی

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو خیال خودت باش تا اموراتت بگذره تو دوتا دلیل برا حرافات بیار تا من قبول کنم
در ضمن این بحثی نیست که به بار گفتگو تموم بشه این چیزا سر دراز دارد
و اینقدر حرف توش زیاده که میشه ازش کلی کتاب نوشت
تو به چه امیدی زندگی میکنی

به امید این زنده هستم که روزی نسل افکاری که امثال شما دارید منفرض بشه را از نزدیک ببینم.
:biggrin::biggrin::biggrin:
شما برو از احساسات میهن پرستانه استفاده کن تا مثلا نفرت را نسبت به کل یهودیان ایجاد کنی و تخم نژآد پرستی را بکاری.
در تاریخ هر کشوری کاوه ای بوده و ضحاکی.
بد و خوب همه جا هست.
و چون هامان نژآد پرست یک ایرانی بود .من طرفش را نمیگیرم.
تحریف تاریخ کاری نداره.خودت تو جنگ سایبری و پخش اطلاعات استادی .:D
پس لازم نیست بهت بگم برو مطالعه کن.
حرف تو مثل این هست که مثلا یکی بگه چنگیز خان انسان خوبی بود. یک چرت و پرت هایی بگه و بعدش بگی ثابت کن که فلان هست.

من در کل از شما یک چیز میخوام .این روایت تاریخی را در کتابی که مثلا بیش از 6 سال پیش اومده باشه معرفی کنید یا جایی بگید همچنین داستانی هست.اون وقت من باور میکنم.

omidvarshoei

عضو جدید
به امید این زنده هستم که روزی نسل افکاری که امثال شما دارید منفرض بشه را از نزدیک ببینم.
:biggrin::biggrin::biggrin:
شما برو از احساسات میهن پرستانه استفاده کن تا مثلا نفرت را نسبت به کل یهودیان ایجاد کنی و تخم نژآد پرستی را بکاری.
در تاریخ هر کشوری کاوه ای بوده و ضحاکی.
بد و خوب همه جا هست.
و چون هامان نژآد پرست یک ایرانی بود .من طرفش را نمیگیرم.
تحریف تاریخ کاری نداره.خودت تو جنگ سایبری و پخش اطلاعات استادی .:D
پس لازم نیست بهت بگم برو مطالعه کن.
حرف تو مثل این هست که مثلا یکی بگه چنگیز خان انسان خوبی بود. یک چرت و پرت هایی بگه و بعدش بگی ثابت کن که فلان هست.

من در کل از شما یک چیز میخوام .این روایت تاریخی را در کتابی که مثلا بیش از 6 سال پیش اومده باشه معرفی کنید یا جایی بگید همچنین داستانی هست.اون وقت من باور میکنم.

تو اول جواب منو بده بعدش برات هزاران کتاب معرفی میکنم

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا حرف تو مثل این هست که یکی ادعا کنه 1 تلیار سال نوری بعد یک سیاره وجود داره به نام ابللباسلبیبیس که یک موجود داره به نام کلالالا .اون وقت ثابت کنه که وجود نداره

باز هم میگم.
این مطلب و یا شبیه به این مطلب اگر توسط تاریخ نویسی و در کتابی که چاپش از 5 سال پیش بیشتر باشه را بیار.اون وقت من تمام حرفات را قبول میکنم
.

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
این قصه ای که تعریف کردین، از نظر تاریخی هیچ سندیتی نداره! و تنها منبعشم کتاب استر هست، که چون مغایر با فکت تاریخیه، پس ارزشی نداره
شما هم بجای این تاپیکای ضدیهود بهتره یه کم فکر کنید که آیا امکان داره یه همچین قتل عام بزرگ و وحشتناکی رخ بده و مورخ فضولی مثل هرودوت در قبالش سکوت کنه؟!!
نصف متنتون توسط یه آدم بیسواد (از نظر اطلاعات تاریخی) نوشته شده که "خشایارشا" رو نوشته "خشایار شاه" !!
پوريم و سيزده بدر:
ايرانيان هرساله در روز سيزده فروردين با رفتن به كوه و صحرا ياد كشته شدگان آن روز را گرامي مي دارند زيرا كشتار ايرانيان آن چنان گسترده بود كه بسياري از آنان از ترس جانشان به كوه و صحرا فرار نموده بودند . جشن پوريم ياد آور واقعه اي است که در ايران و در دوره خشاريار شاه صورت گرفت که هشدار هامان وزير خشايار شاه در مورد يهوديان به شکست انجاميد و باعث مرگ خود و فرزندانش شد. اما ما ايرانيان هر ساله سيزده بدر را نحس مي دانيم و براي اينکه از اين نحسي نجات پيدا کنيم به ياد بود آنروز سيزدهم فروردين را به کوه و بيابان پناه مي بريم.
اینکه کاملا بی پایه و اساسه! سیزده بدر و نحسی سیزده قدمت خیلی بیشتری از هخامنشیان داره، و دلایل اسطوره شناسی و گاهشماری داره!! حتی اگه پوریم رو بپذیریم، باز هم این حرف بی ربطیه که سیزده بدر رو به اون ربط بدیم
شما سند بیار که این حرفها اشتباهه!
واسه چیزی که وجود نداره، چیزی که اتفاق نیفتاده، چه سندی باید آورد؟!! :smile:
من برای عید نوروز گذشته یه نشریه طراحی کردم که این مطلب شما یکی از مطالب توش بود.
براش سند محکم ارائه دادم که هرکی خواست میتونم بهش ارائه بدم.
آقایون و خانمهای مخالف لطفا بدون سند اینجا حرف نزنن!
بفرمایید ارائه بدید اون سند محکمتونو!!
تو اول جواب منو بده بعدش برات هزاران کتاب معرفی میکنم
فقط یک سند تاریخی ارائه بدید! هزاران کتاب پیشکشتون!
تاریخ نویسان می نویسند که یهودیان در این مدت حدود یکصد هزار ایرانی بی گناه را از دم تیغ گرانیدند
در سراسر کشور ۷۵ هزار نفر از مردم ايران را قتل عام مي کنند
شما حتی نمیدونین دقیقا چند نفر کشته شدن!! :surprised:

dazhbog

عضو جدید
ای بابا اولآ که کپی کردن دو دقیقه هم کار نداره
دّیّم منابع و ارجاعات کجاست ؟
سوم بهتره یه نگاه به کتاب هزارهای گمشده یه خورده بندازی جلد 3 خشیارشا تا فروپاشی هخامنشیان

omidvarshoei

عضو جدید
ای بابا اولآ که کپی کردن دو دقیقه هم کار نداره
دّیّم منابع و ارجاعات کجاست ؟
سوم بهتره یه نگاه به کتاب هزارهای گمشده یه خورده بندازی جلد 3 خشیارشا تا فروپاشی هخامنشیان

این برمیگرده به اطلاعات عمومی هر کس
شما که فیلم 300 دیدین حتمآ خیلی لذت بردین استر و خشایار شا هم توش بوده مگه نه اینها مگه تاریخ ایرانو درست نکردن
مردخای میشناسی که نمیشناسی میتونی بری سراه کتاب تلموتو بخونی

dazhbog

عضو جدید
این برمیگرده به اطلاعات عمومی هر کس
شما که فیلم 300 دیدین حتمآ خیلی لذت بردین استر و خشایار شا هم توش بوده مگه نه اینها مگه تاریخ ایرانو درست نکردن
مردخای میشناسی که نمیشناسی میتونی بری سراه کتاب تلموتو بخونی
من وارد بیهوده گویی نمی شوم اما باید به نکاتی اشاره کنم
1) من فیلم 300 را ندیدم اما استنباطم از آنچه که شما گفتید که فکر کنم این فیلم را به خوبی دیدید و خودتان لذت بردید و تخمه هم شکستید!
2) جواب من نبود منابع کجا رفت ؟؟؟
3) داستان اَخشورّش که به احتمال این اسم را نشنیدی! اما من میگم احتمالا اسم خشیار شا اِستر (هَدسه ) در تارخ حفره ای بزرگ را در عنوان موضوع خود ایجاد کرده است از کل داستان میتوان به آرمگاه استر و مردخای اشاره کرد که اگر هم ندانی در همدان هست البته بازهم مشخص نیست که این آرمگاه برای کیست تنها به زبان عبری نام استر دیده میشود .

عید پوریم هم به نوعی عید ایرانی کشی هست
قوم یهود همه ساله 14 و 15 ماه آدار را مناسبت پیروزی بر دشمنان خود جشن میگیرند.

راستی omidvarshoe
اون هزارتا منابع را هم معرفی کن تا ما هم بخونیم شاید اطلاع ما خرد باشد !
درخت هرچه پر بارتر ......

آخرین ویرایش:

omidvarshoei

عضو جدید
من وارد بیهوده گویی نمی شوم اما باید به نکاتی اشاره کنم
1) من فیلم 300 را ندیدم اما استنباطم از آنچه که شما گفتید که فکر کنم این فیلم را به خوبی دیدید و خودتان لذت بردید و تخمه هم شکستید!
2) جواب من نبود منابع کجا رفت ؟؟؟
3) داستان اَخشورّش که به احتمال این اسم را نشنیدی! اما من میگم احتمالا اسم خشیار شا اِستر (هَدسه ) در تارخ حفره ای بزرگ را در عنوان موضوع خود ایجاد کرده است از کل داستان میتوان به آرمگاه استر و مردخای اشاره کرد که اگر هم ندانی در همدان هست البته بازهم مشخص نیست که این آرمگاه برای کیست تنها به زبان عبری نام استر دیده میشود .

عید پوریم هم به نوعی عید ایرانی کشی هست
قوم یهود همه ساله 14 و 15 ماه آدار را مناسبت پیروزی بر دشمنان خود جشن میگیرند.

راستی omidvarshoe
اون هزارتا منابع را هم معرفی کن تا ما هم بخونیم شاید اطلاع ما خرد باشد !
درخت هرچه پر بارتر ......

وقتی شما یه فیلم 300 که همه در موردش صحبت کردن ومحتواشو میدونن چطور توقع داری با شما که مطمئنم اصلا دنبال مطالعه نمیرین بحث کنم بعدشم سند خواستی منم کتاب تلموتو خوده یهودیارو معرفی کردم که تمام چیزهایی که من گفتم داخلش ثبت شده از کشته شدن هامن وجشن خودشونو واستر که بودو دنبال چه منافعی بود
هر وقت این کتاب کطالعه کردین من در خدمتتونم

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز هم میگم.
این مطلب و یا شبیه به این مطلب اگر توسط تاریخ نویسی و در کتابی که چاپش از 5 سال پیش بیشتر باشه را بیار.اون وقت من تمام حرفات را قبول میکنم.

omidvarshoei

عضو جدید
باز هم میگم.
این مطلب و یا شبیه به این مطلب اگر توسط تاریخ نویسی و در کتابی که چاپش از 5 سال پیش بیشتر باشه را بیار.اون وقت من تمام حرفات را قبول میکنم.

بابا تو دیگه کی هستی میگم تو کتاب تلموت اومده دیگه ازین مرجع بهتر

dazhbog

عضو جدید
بابا تو دیگه کی هستی میگم تو کتاب تلموت اومده دیگه ازین مرجع بهتر

هزار تا منبع چی شد ؟؟؟؟
این که یکی بود
999 تاش کو ؟؟؟؟؟؟
بعد تلوت نه تلمود اینم عبریش

תלמוד

به کنشت یهودیان نزیر پل حافظ نزدیک آتشکده آدوریان رجوع کن دوست من اگه حوصله کتاب خوندن نداری
کنشت هم همون کنیسه هست اگه لفظه عبری بلد نیستی

omidvarshoei

عضو جدید
هزار تا منبع چی شد ؟؟؟؟
این که یکی بود
999 تاش کو ؟؟؟؟؟؟
بعد تلوت نه تلمود اینم عبریش

תלמוד

به کنشت یهودیان نزیر پل حافظ نزدیک آتشکده آدوریان رجوع کن دوست من اگه حوصله کتاب خوندن نداری
کنشت هم همون کنیسه هست اگه لفظه عبری بلد نیستی

مرسی از راهنماییتون ولی شما که اینقدر قدرت سرچتون بالاست پس به حقایق بهتر میرسین

یه سوال میدونی mordkhay کی بوده ؟

omidvarshoei

عضو جدید
راستی قابل توجه بعضیا که میگن استر زاده ذهن ماست و فقط تو رماناست
مقبرشون تو همدان اینم عکسش

dazhbog

عضو جدید
مرسی از راهنماییتون ولی شما که اینقدر قدرت سرچتون بالاست پس به حقایق بهتر میرسین

یه سوال میدونی mordkhay کی بوده ؟

هزارهای گمشده هخامنشیان به روایت دیگر پرویز رجبی انتشارات توس رویه نخست
برو اونجا مردخای هم بدون کیه !

شما هم دانای کل هستید و ما هم نادان (ما ضمیر مودبانه من هست یه موقع فکر نکنی جمع بستم )

اما به قول مولانا هرکس که بداند که نداند که نداند اسب خرد خویش به جایی برساند

999تا منبعتم بنویس برام

dazhbog

عضو جدید
راستی قابل توجه بعضیا که میگن استر زاده ذهن ماست و فقط تو رماناست
مقبرشون تو همدان اینم عکسش

راستی اگه یه موقع رفتی اینجا تو همدان نگو اومدم واسه دیدن بگو اومدم واسه زیارت چون اینطور رات میدن

اگر هم خواستی عبری یاد بگیری یه سر به سایت یهودیان تهران بزن 31 فایل پی دی اف دارن برای آموزش
به نظرم میتونی زود یادبگیری

dazhbog

عضو جدید
راستی دوست من ارجاعات نوشتت هم بگذار اگه بلد نیستی میتونی به تاپیک هایی که من گذاشتم نگاه کنی

همش با منابع هایی که استفاد کردم هست
زبان هند اورپایی

زبان فارسی

برو نگاه کن بعد یادبگیر اگر تاپیکی مینویسی ارجاعات هم بنویس

omidvarshoei

عضو جدید
راستی اگه یه موقع رفتی اینجا تو همدان نگو اومدم واسه دیدن بگو اومدم واسه زیارت چون اینطور رات میدن

اگر هم خواستی عبری یاد بگیری یه سر به سایت یهودیان تهران بزن 31 فایل پی دی اف دارن برای آموزش
به نظرم میتونی زود یادبگیری

بازم مرسی که زحمت کشیدین

omidvarshoei

عضو جدید
بازم مرسی که زحمت کشیدین

راستی من بارها و بارها همدان رفتم هر بارم رفتم به قول شما یه زیارتی هم رفتم پیش بانوی عزیز استر این سری هم رفتم سلام شما هم میرسونم

راستی تمام این فایلارو تو سیستم دارم از جایی کپی نکردم

بازم بابت تایپ خوبتون ممنونم

datakandy

عضو جدید
استر ، مردخای ، پوریم (عید رسمی یهودیان به مناسبت كشتن ایرانیان)

این واقعه ای را كه عرض می كنم یك ادعا نیست بلكه سند ما منابع عهد عتیق است یهودی ها همیشه این مساله را مطرح می كنند و به آن می بالند كه وقتی بخت النصر پادشاه بابل آنها را به اسارت برد كوروش پادشاه ایران بود كه منجی آنها شد و لذا به كوروش در منابع یهودی لقب مسیح منجی دادند در منابع هست كه كوروش بعد از چندین دهه به بابل حمله می كند و یهودی ها را آزاد می كند و به آنها می گوید كه آزادند به هر كجا كه می خواهند از جمله ایران بروند كه خیلی از یهودی ها به ایران می آیند از طرف دیگر فاصله بین كوروش و خشایارشا شاه یك فاصله كوتاه چند ده ساله است طی این چند ده سال یهودی ها موقعیت بسیار بالایی در ایران پیدا می كنند حالا داستان از اینجا آغاز می شود یهودی ها با توجه به موقعیتی كه در ایران كسب كرده بودند به دربار خشایارشا شاه نفوذ می كنند یك فرد یهودی بنام مردخای به دربار نفوذ پیدا می كند اینها توطئه ای می چینند تا بتوانند این نفوذ را در دربار ایران گسترده تر كنند به این شكل شاه بزمی برپا می كند كه همه عالی مقامان و عالی منصبان حضور داشتند و از ملكه خودش كه ملكه وشتی بوده تقاضا می كند در جشن حضور پیدا كند ملكه انسان محجوبی بوده و ازحضور در این جشن خودداری می كند شاه بخاطر این سرپیچی ملكه را از دربار اخراج می كند و او را به قول امروزی ها طلاق می دهد از آنطرف به دنبال همسر جدیدی می گردد با دسیسه مردخای یك زن یهودی بنام حدسه معروف به استر كه دختر عمو یا برادرزاده مردخای بوده به شاه عرضه می شود و خشایارشا شاه وی را برای همسری انتخاب می كند و به این شكل استر ملكه ایران می شود و باهمكاری مردخای شاه را دراختیار خودشان می گیرند. تا اینكه در یك جشنی به شاه مشروب می دهند و در حالت غیر عادی از وی فرمان می گیرند مبنی بر اینكه یك روز اینها اجازه داشته باشند مخالفان خود را سركوب كنند. چون بحر حال در بین ایرانی ها مخالفانی داشتند و اینها می خواستند كه این مخالفان خود را هرچه زودتر از بین ببرند و این كار را هم می كنند در منابع یهودی و در كتاب استر این واقعه آمده كه اینها یك داستان ساختند مبنی بر اینكه وزیر اعظم شاه كه هامان نام داشته با یك عده ای مخالف ما بودند و می خواستند ما را از بین برند و حالا ما پیش دستی كردیم و از خودمان دفاع نمودیم وعینا آمده كه گفتند هامان وزیر قصد داشت ما را در 13 آذار (ماه عبری كه منشا رومی دارد) از بین ببرد و ما ازشاه فرمان گرفتیم و 14 آذار ما تدبیری اندیشیدیم

حال چه كرده اند؟ در آن زمان شوش پایتخت دولت هخامنشی بود در شوش هامان وزیر را با ده پسرش به قتل می رسانند و تعدادی ازایرانی ها را نیز از بین می برند بعد ازاین واقعه ازشاه می خواهند كه یك روز دیگر به آنها مهلت بدهد تا به از بین بردن مخالفانشان ادامه بدهند در مجموع این دو روز و براساس آمار منابع یهودی كه موجود است75 هزار ایرانی توسط اینها كشته شدند این واقعه در منابع خودشان آمده كه تنها بدلیل اینكه گمان می كردند عده ای از ایرانی ها با آنها دشمن هستند و می خواهند آنها را از بین بردند. یعنی با مظلوم نمایی و با این استدلال كه ما یك عمل پیشگیرانه انجام دادیم 75 هزار نفر ازایرانی ها را قتل عام كردند جالب اینكه این دو روز را به این خاطر عید اعلام كردند

حال اسم این عید چیست؟ (پوریم) پوریم یعنی قرعه دلیل این اسم گذاری هم این بود كه می گویند هامان وزیر در روز 13 آذار قرعه انداخته بود كه ما را بكشد ولی ما توانستیم این توطئه را خنثی كنیم عید پوریم یكی از اعیاد رسمی قوم یهود است كه هر سال نه فقط در ایران بلكه در تمام دنیا 2 روز جشن رسمی برپا می كنند و در این جشن بدمستی می كنند و رقصهای مخصوصی دارند كه در این 2 روز انجام می دهند به شادی كشتن ایرانیان اینها در كتاب خودشان وجود دارد ولی انگار ما جرات نداریم این چیزها را بازگو كنیم به جرم ناكرده و با مظلوم نمایی ایرانی ها را كشتند و سالها هم به میمنت آن جشن می گیرند در آیین اینها ما اساسا بشر نیستیم. یعنی هر موقع كه بتوانند و در موضع قدرت باشند نیات خود را عملی می كنند و اساسا معتقدند كه در دوره ای كه قدرت دارند نباید با كسی تعامل كنند و فقط باید اعمال قدرت كنند اینها اصطلاحی دارند بنام گوئیم این كلمه معادل حیوان است یعنی غیر از خودشان را گوئیم یا حیوان می دانند و از ابتدای كودكی تا بزرگی در سطوح مختلف تعلیم می بینند مثلاً وقتی یك كسی غیر از خودشان را می كشند انگار كه یك پشه یا مگس یا حیوان بی ارزش را كشته اند!

http://www.neonaziiran.blogspot.com/2007/05/blog-post_18.html

http://dr-abbasi.blogsky.com/1390/02/11/post-148/

http://www.cloob.com/answer/question/show/questionid/43210/»+کسی+می+دونه+پوریم+یعنی[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE]