«««درخواست و دریافت مقالات و کتب درخواستی مهندسی مواد»»»

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m.shahbandari

عضو جدید
سلام،من از عضو جديد باشگاه هستم.
اگه كسي مقاله اي در مورد تاثير درجه حرارت آستمپر كردن روي چدن داره براي من بزاره.مرثي

alighasemi

عضو جدید
پروژه روش تولید_مسیر ساخت یک قطعه

پروژه روش تولید_مسیر ساخت یک قطعه

سلام .
شما میتونین کمکم کنید.
در مورد درس روش تولید یک پروژه می خوام.

نیازمند مقاله

نیازمند مقاله

سلام آقا رضا، من مقالات زیادی به راهنمایی های شما گرفتم ولی الان تقریبا تمام پسوردهای شما را امتحان کردم و دیگه همشون منقضی شدن؛ متاسفانه الان بیش از گذشته به این پسوردها نیاز دارم.حاج رضا مارو دریاب.زت زیاد:cry:

خواهش

خواهش

اگه ممکنه يه دانشگاه معرفی کنید كه به وايلي دسترسي داشته باشه، می خوام اگه بشه به روش گفته در صفحات قبلی، ضربه فنیش کنم!!!

reza_1364

مدیر بازنشسته
تزهاي دانشگاه MIT

تزهاي دانشگاه MIT

می توانید تز های دانشگاه مشهور MIT را از آدرس زیر دانلود کنید. http://dspace.mit.edu/handle/1721.1/7582اگر نیاز به پرینت تز ها داشتید. از نرم افزار های Password remover استفاده کنید . مثلا نرم افزار PDFkeyPRO نرم افزار ساده و مناسبی است. برای تزهای دانشگاه MIT در اکثر موارد نیازی به پسورد نمی باشد........

reza_1364

مدیر بازنشسته
كتابخانه ي MIT

كتابخانه ي MIT

سلام.....MIT Libraries128.30.48.63:8080تقریبا تمام پایگاه ها را دارد....

reza_1364

مدیر بازنشسته
سلام.بچه ها فعلا بازار كچله.چيزي نتونستم گير بيارم.به جز همين دو مورد بالا.فعلا بسازيد به محض اينكه چيزه جديدي اومد حتما ميزارم.موفق باشيد

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام .
شما میتونین کمکم کنید.
در مورد درس روش تولید یک پروژه می خوام.
دوست عزیز لطفا"قوانین تالار رو مطالعه کنید...
تاپیک شما میتونست به عنوان یک پست در تاپیک حل مشکلات علمی و یا درخواست مقاله ارائه میشد!

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام،من از عضو جديد باشگاه هستم.
اگه كسي مقاله اي در مورد تاثير درجه حرارت آستمپر كردن روي چدن داره براي من بزاره.مرثي
خوش آمدید....
بنده به دلایل یک مسافرت چند روزی نیستم...
اگر بتونید منتظر بمونید این مقاله رو براتون چند روز بعد ارائه میدم..
با سپاس!

بر خورد تیر به سنگ

بر خورد تیر به سنگ

آقا رضا من کلی ***** شکن هم امتحان کردم،ولی آدرس جدیدتون اشتباهه،فکر کنم اگه کاری نکنی ،چرخ های علم و صنعت کشور پنچر بشه، من که منتظر رسیدن مجدد شما به روزهای اوج هستم و آرزو می کنم که یه روز مقاله های شما رو از از همین پایگاه ها(که البته فعلا نمی تونم)بخونم.

yusefmomeni

عضو جدید
کمک فوری برای پایان نامه

کمک فوری برای پایان نامه

سلام آقا تو را خدا کمک کنید من دانشجوی برقم ولی برا یکی دو هفته ی دیگه مجبورم یه نیمچه پایان نامه تو رشته مواد بدم لطفا اگه کسی میتونه کمکی کنه به من کمک کنه موضوعش راجع به بازیابی نیکل از کاتالیست های صنعتی -در صنایع روغن سازی هست اگه کسی فایلی سایتی مقاله ای چیزی سراغ داره لطفا کمک کنه البته اگه فقط راجع به بازیابی نیکل هم باشه باز هم کاچی بهتر از هیچیه البته چیز سطح بالایی نمیخوام ممنون

reza_1364

مدیر بازنشسته
سعي ميكنم پسورد جديدشا پيدا كنم.ممنون از لطفت كه رفتي و ديدي كه منقضي شده.موفق باشيد

reza_1364

مدیر بازنشسته
سلام.خسته نباشي دوست عزيز.يه سر به لينك دانلود رايگان مقاله در همين تالار بزن ببين كدوماش كار مي كنن.از داخل اونها ميتوني مقاله بگيري.اگه هم يه كم صبر كني من خودم مقاله فارسي ميزارم.ام متاسفانه چون فعلا درگير امتحاناتم يه مقداري طول ميكشه.به هر حال اگه نتونستي باز همين جا پيغام بزار يه كاريش ميكنيم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

yusefmomeni

عضو جدید
آقا من که نتونستم چیزی پیدا کنم آخه راستش به بازیابی نیکل از کاتالیست های مصرف شده spent catalyst محدود شدم البته یه pdf پیدا کردم ولی پولی بود البته تا همین حد هم خیلی ازتون ممنون دستتون درد نکنه

reza_1364

مدیر بازنشسته
سلام به همه به اميد خدا آپديت اين بخش را از همين امروز شروع ميكنيم

yusefmomeni

عضو جدید
سلام شما نمی دونید چطور میشه username و password irandoc پیدا کرد 2 تا پایان نامه ازش می خوام ممنون :D

mehdi.azarnoosh

عضو جدید
درخواست مقاله

درخواست مقاله

سلام من برای پایان نامه نیاز به مقاله(متن کامل) کاربرد نانو در متالورژی و روش های ساخت مواد نانو در آن دارم(به صورت پی دی اف) لطفا من رو کمک کنید
ممنون;)

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام من برای پایان نامه نیاز به مقاله(متن کامل) کاربرد نانو در متالورژی و روش های ساخت مواد نانو در آن دارم(به صورت پی دی اف) لطفا من رو کمک کنید
ممنون;)
با سلام
دوست عزیز توی این هفته سعی میکنم در خواستتون رو توی تالار ابر آلیاژها پاسخ بدم..باید براتون جستجو کنم...
منتظر باشید..ممنون

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون;)
انجام شد
مکان: تالار مقالات ابر آلیاژها

mehdi.azarnoosh

عضو جدید
سلام خدمت دوستان بخصوص آقای سرلکی

سلام خدمت دوستان بخصوص آقای سرلکی

من نیاز به مقاله در مورد فرایند نانو در متالورژی هستم اگر مطلبی دارید به من کمک کنید .
1. کاربرد نانو در متالورژی
2. سنتز (روش ساخت)نانو در متالورژی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا