mahsa.92
پسندها
497

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • خواهش عزیزم
    دیشب میخواستم بزنم اما حالم خوب نبود رفتم ببخشید دیر شد:)
    :w31:تولدت مبااارککک:w31:
    :w14:تولدت مبااارککک:w14:
    :w33:تولدت مبااارککک:w33:
    مهســــــــــــا جــونم.... تولدت مبارک آبجـــــــــــی
    یه عالمه آرزوهای خوب خوب دارم برات عزیزم
    :gol::gol::gol:
    قربون تو
    عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزیزمی
    خودتم میدونی چقدر دوستت دارم
    بازم تبریک تیریک تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییک
    تبریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک:gol:
    تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــبریک
    مواد لازم :


    قارچ درشت یا معمولی نیم کیلو
    خامه 2 قاشق غذاخوری
    نمك نصف قاشق چایخور
    یتخم مرغ 2 عدد
    آرد 100 گرم
    فلفل به مقدار لازم
    آرد سوخاری 1 لیوان
    پنیر پیتزای رنده شده 2 قاشق غذاخور
    یروغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

    طرز تهیه :


    پایه های سفت قارچ را كوتاه می كنیم. قارچ ها را با دقت تمیز می كنیم. سیاهی آنها را می گیریم و به آنها نمك زده و در آرد می غلتانیم.
    تخم مرغ ها را با نمك و فلفل و خامه می زنیم. سپس قارچ ها را در مایه ی تخم مرغ فرو می كنیم.
    آرد سوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط می كنیم. بعد قارچ ها را در آرد سوخاری و پنیر می غلتانیم و كمی فشار می دهیم تا آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرد.
    روغن را در یك ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت داغ می كنیم.
    قارچ ها را یكی پس از دیگری در روغن داغ سرخ می کنیم، طوری كه ترد شود. فقط دقت کنید که قارچ ها نسوزند. سپس چیپس های قارچ(قارچ سرخ شده) را در یک توری می گذاریم تا روغن اضافی آنها جدا شود
    http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/401181-عکس-هایی-از-قوریهای-جالب?p=5491532#post5491532
    نه بابا من نیم ساعت بیشتر با وسیله کار نکردم
    بقیه اش ایروبیک بود....
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
بالا