اصلش این هست که باید خامه فرم گرفته باشه ولی موادش در دسترست نیست
اگه برات امکان داره یکم پودر قند باهاش مخلوط کن اگه ندار یشکر آسیاب کن تا نرم نرم بشه با خامه مخلوط کن
هم سفت ترش میکنه هم اینکه اون مزه خامه پاستوریزه رو میگیره
چون خامه ای که برای تزئین به کار میره باید مزش فرق داشته باشه
اگه هیچ کدوم از اینا نبود اگه آب داشت اونو جدا کن و خامتو به هم نزن با آبش تا اینکه رقیق نشه
یکم بذارش تو فریزر حدود 5 دقیقه ای تا سفت بشه یکی دو بار هم همش بزن بعد میتونی ازش استفاده کنی ولی این جور خامه بعد که ژلتو بیاری روی میز با هواس اتاق آب میشه و از روی تکه های ژله میچکه میاد پایین