سلام ، ممنون بابت لینک مطلب جالبی بود، روایات مرتبط با این موضوع رو سرچ کردم چند مورد بود که اینجا درس پس می دم خدمت شما :
از رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) نقل شده که فرمودند: « باید البته امر به معروف و نهی از منکر نمایید. وگرنه بدان شما بر شما مسلط میشوند. پس خوبان شما دست به دعا برمیدارند و دعای ایشان به درجه اجابت نمیرسد.»
از امیرمؤمنان حضرت علی (علیهالسلام) روایت شده که فرمودند: «امر به معروف و نهی از منکر، دو مخلوق از مخلوقات خدایند، پس هر که یاری کند آنها را، خدا او را عزیز گرداند؛ و هر که ذلیل کند آنها را، خدا او را ذلیل گرداند.»
و از حضرت امام باقر (علیهالسلام) روایت شده که: «خداوند عالم به شعیب نبی وحی فرستاد که: من صد هزار نفر از قوم تو را عذاب خواهم کرد، چهل هزار نفر از افراد بد، وشصت هزار نفر از خوبان. عرض کرد که: پروردگارا خوبان را چرا؟! خطاب رسید: به جهت آن که مدارا و سهلانگاری با اهل معصیت کردند و به غضب من غضب ناک نگشتند.»