سلام دوست عزیز . استاد ما دکترآزاد مرد بود . اسلایداش از کتابای فنما و بلیتز بود . کتابای خوبی هستن که تمامی سرفصلا دروس رو پوشش میدن . برای دریافت برین این سایت و به انگلیسی بزنیین شیمی مواد غذایی خودش میاره
www.bookos.org
موفق باشید.
دمای یوتکتیک کنترل کننده انجماد هست
مثل این میمونه که بگیم اسید اسکوربیک کننده فرایند دمایی اغلب غذاهاس
اینجا هم چون دمای انجماد مواد مختلف تشکیل دهنده یک محلول مختلف هست اون جزئی دمای انجمادرو کنترل میکنه که کمترین دمای انجمادرو داره و در واقع اگه اون منجمد بشه مطمئن میشیم که بقیه منجمد شدن...
باسلام
من یه سوال داشتم ؟؟
با توجه به اینکه دو گونه میکروبی اشاره شده به نام پروبیوتیک کاملا بیهوازی هستند چطور برخی جاها در داخل کشور ادعای تولید محصولات لبنی پروبیوتیک دارند در حالیکه شرایط بی هوازی مطلق نیست؟
و اینکه ایا بهتر نیست به جای تولید پروبیوتیک ها که فقط ادعاشو داریم محصولاتمون رو...