سلام گیلاشه ی غذایی هست که با جگر درست میشه
روش پخت ما یکم روغن کف ماهی تابه می ریزیم یک پیاز متوسط
خرد می کنیم و داخل روغن تفت می دیم یکم که پیاز حالت سفتی خودش رو از دست داد
نیم کیلو جگر گوسفندی خورد شده به صورت نگینی رو داخلش تفت می دیم تا بوی زخم گرفته شه سر قاشق زرد چوبه بهش اضافه می کنیم بعد از کمی تفت که جگر ها رنگشون عوض شد
3 تا 4 قا شق غذا خوری رب انار بهش اضافه می کنیم و حدود 2 تا 3 استکان آب جوش بهش اضافه می کنیم و
بعد از اینکه به قل افتادن افتاد گاز رو سوش رو کم می کنیم تا جایی که آب آن کم بشود
به اصتلاح جگر خودش روغن بیفتد
حدود 25 دقیقه می کشه بعد با ریحان نان سنگک نوش جان می کنیم