Recent content by مریم عاملی

  1. م

    [دانلود كتاب‌هاي لاتين صنايع غذايي]-New Topics in Food Engineering

    چندین ebook صنایع غذایی در اختیار شمادوستان خوبم میزارم امیدوارم به دردتون بخوره New Topics in Food Engineering Title New Topics in Food Engineering Food science and technology series Author Mariann A. Comeau Editor Mariann A. Comeau Edition illustrated Publisher Nova Science...
  2. م

    [دانلود كتاب‌هاي لاتين صنايع غذايي]-Cereal biotechnology

    چندین ebook صنایع غذایی در اختیار شمادوستان خوبم میزارم امیدوارم به دردتون بخوره Cereal Biotechnology
  3. م

    کنکور ارشد صنایع غذایی

    سلام منم 1ساله فارغ التحصیل شدم
  4. م

    دوست دارید در کجای یک کارخانه کار کنید ؟

    کنترل کیفی و توسعه تحقیق
  5. م

    شیمی مواد تکمیلی - واکنش قهوای شدن(browning)

    امیدوارم بطور کامل پاسخ سوالتونو دریافت کرده باشین ازتغییرات مهمی که در مواد غذایی در مرحله فرآوری و نگهداری رخ میدهد واکنشهای قهوه ای شدن می باشد.این واکنشها به دو صورت آنزیمی و غیر آنزیمی صورت میگیرد. در واکنشهای قهوه ای شدن آنزیمی ، پلی فنل اکسیداز با اکسیده کردن فنلها ترکیبات پلیمریزه و...
  6. م

    نقطه دود روغن ها

    روغن دانه انگور سال هاست كه در كشورهاي پيشرفته به خاطر طعم خوش و داشتن درجه حرارت بالا در پخت وپز به روغن هاي ديگر ترجيح داده شده و مصرف مي شود. دانه انگور پس از آنكه آب انگور را براي تهيه كردن سركه مي گيرند، گرفته مي شودروغن دانه انگور، جايگزيني مناسب براي روغن هاي ديگر است؛ زيرا طعم طبيعي غذا...
  7. م

    شیر سویا

    اینم یه مقاله از ماست سویا و مزایای ان تولید ماست سویا سويا يا لوبياي روغني از نباتات قديمي و بومي آسياست عموما اين اعتقاد وجود دارد كه كشور چين و احتمالا نواحي شمالي و مركزي آن در حدود 4000 تا 5000 سال پيش خاستگاه لوبياي سويا بوده است. در تمدن چين لوبياي سويا را با نام shu به...
  8. م

    مشاوره ... پرسش و پاسخ درباره کنکور دکترا

    سلام دوست عزیز لطف میکنید درمورد دکتری صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی یه سری اطلاعات بدین و جزوات اساتیدهای مهم معرفی کنید مرسی.
بالا