چندین ebook صنایع غذایی در اختیار شمادوستان خوبم میزارم امیدوارم به دردتون بخوره
New Topics in Food Engineering
Title
New Topics in Food Engineering
Food science and technology series
Author
Mariann A. Comeau
Editor
Mariann A. Comeau
Edition
illustrated
Publisher
Nova Science...
امیدوارم بطور کامل پاسخ سوالتونو دریافت کرده باشین
ازتغییرات مهمی که در مواد غذایی در مرحله فرآوری و نگهداری رخ میدهد واکنشهای قهوه ای شدن می باشد.این واکنشها به دو صورت آنزیمی و غیر آنزیمی صورت میگیرد. در واکنشهای قهوه ای شدن آنزیمی ، پلی فنل اکسیداز با اکسیده کردن فنلها ترکیبات پلیمریزه و...
روغن دانه انگور سال هاست كه در كشورهاي پيشرفته به خاطر طعم خوش و
داشتن درجه حرارت بالا در پخت وپز به روغن هاي ديگر ترجيح داده شده و
مصرف مي شود. دانه انگور پس از آنكه آب انگور را براي تهيه كردن سركه مي
گيرند، گرفته مي شودروغن دانه انگور، جايگزيني مناسب براي روغن هاي ديگر
است؛ زيرا طعم طبيعي غذا...
اینم یه مقاله از ماست سویا و مزایای ان
تولید ماست سویا
سويا يا لوبياي روغني از نباتات قديمي و بومي آسياست عموما اين اعتقاد وجود دارد كه كشور چين و احتمالا نواحي شمالي و مركزي آن در حدود 4000 تا 5000 سال پيش خاستگاه لوبياي سويا بوده است. در تمدن چين لوبياي سويا را با نام shu به...