Recent content by محمد19

  1. محمد19

    ترفند های اکسل

    سلام دوست عزیز. چطور میتونم سلول های غیر همجوار را با فرمول نویسی انتخاب کنم. مثلا : انتخاب سلولهای با شماره فرد در ستون اول با تشکر
  2. محمد19

    نکات کنکوری (شیمی مواد غذایی)

    سلام.نکات شیمی مواد غذایی از دکتر حسن فاطمی هستند.
  3. محمد19

    سلام.امیدوارم که استفاده کرده باشید

    سلام.امیدوارم که استفاده کرده باشید
  4. محمد19

    حاجی جون یه دنیا ممنونم . انشااله تو زندگی خیر ببینی. خیلی دوست دارم.

    حاجی جون یه دنیا ممنونم . انشااله تو زندگی خیر ببینی. خیلی دوست دارم.
  5. محمد19

    حاجی جون یه دنیا ممنونم . انشااله تو زندگی خیر ببینی. خیلی دوست دارم.

    حاجی جون یه دنیا ممنونم . انشااله تو زندگی خیر ببینی. خیلی دوست دارم.
  6. محمد19

    حاجی جان دستتتتتتتت بی بلا . فدات بشم.لطف می کنی

    حاجی جان دستتتتتتتت بی بلا . فدات بشم.لطف می کنی
  7. محمد19

    سلام دوست من . روغن حیوانی که با شیر تولید میشه. خیلی در حق من لطف میکنی اگه کمکم کنی.

    سلام دوست من . روغن حیوانی که با شیر تولید میشه. خیلی در حق من لطف میکنی اگه کمکم کنی.
  8. محمد19

    سلام دوست من . قافل گیر شدم من 1/1 تولدمه. ولی ممنونم.

    سلام دوست من . قافل گیر شدم من 1/1 تولدمه. ولی ممنونم.
  9. محمد19

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    لطفاً کمکم کنید(روغن حیوانی) لطفاً کمکم کنید(روغن حیوانی) سلام دوستان اگه کسی مطلب -روشهای ازمون -فرایند تولید روغن حیوانی رو بلده واسم بذاره یه دنیا ممنونش میشم.
  10. محمد19

    نکات کنکوری (شیمی مواد غذایی)

    مواد غیر صابونی شونده مواد غیر صابونی شونده مواد غیر صابونی شونده - این مواد با قلیاها تولید صابون نمی کنند. - مقدار انها در روغن ها به طور متوسط حدود 5/1 تا 8/0 درصد است. - دراکثر روغنها بخش عمده مواد غیر صابونی شونده را استرولها تشکیل میدهند.استرولها دارای نقطه ذوب بالا و همگی از...
  11. محمد19

    نکات کنکوری (شیمی مواد غذایی)

    استر کردن داخلی استر کردن داخلی استر کردن داخلی - تریگلیسرید ها تحت شرایط خاصی قادرند گروه اسیل خود را از دست بدهند و گروه اسیل جدیدی را دریافت کنند.این عمل جابجا شدن گروه اسیل را استر کردن داخلی نامند.که ممکن است میان یک ملکول تریگلیسرید یا ملکول های مختلف صورت گیرد. - این عمل در حضور...
  12. محمد19

    بحث و گفتگو- صنایع غذایی (برنامه ریزی،ادامه تحصیل،... )

    savantسلام دوست من جان میخواستم بدونم کتاب روغن فرشته مالک و غلات رسول پایان واسه کنکور خوبه یا نه ؟
  13. محمد19

    نکات کنکوری (شیمی مواد غذایی)

    هیدروژناسیون هیدروژناسیون هیدروژناسیون در طی هیدروژناسیون هیدروژن به کربنهای پیوند دوگانه اضافه میشود.با هیدروژناسیون میتوان روغنهای مایع رابه جامد یا نیمه جامد تبدیل کرد. هیدروژناسیون همچنین باعث مقاومت روغن در برابر اکسیداسیون میشود. - عمل هیدروژناسیون در اثر حرارت و در حضور گاز هیدروژن...
  14. محمد19

    نکات کنکوری (شیمی مواد غذایی)

    اثر فرایند حرارتی روی روغن ها اثر فرایند حرارتی روی روغن ها اثر فرایند حرارتی روی روغن ها روغنهای اشباع : در حرارت های بالا اکسیداسیون اسید های چرب اشباع با سرعت قابل توجهی صورت میگیرد. روغنهای غیر اشباع : - در اثر حرارت دادن روغنهای غیر اشباع در غیاب اکسیژن ترکیبات دیمر تولید میشود...
  15. محمد19

    نکات کنکوری (شیمی مواد غذایی)

    اثر اکسیداسیون بر طعم روغنها اثر اکسیداسیون بر طعم روغنها اثر اکسیداسیون بر طعم روغنها - بطور کلی بد طعمی روغن ها باید از میزان پراکسید انها باشد.در بعضی از روغنها مانند کلزا و سویا و بذرک با وجود تصفیه و کاهش پراکسید یک بد طعمی مشاهده میشود که به ان برگشت طعم گویند.علت این برگشت طعم این...
بالا