Recent content by علي ظفرمند

  1. علي ظفرمند

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    با سلام يه مقاله در اينترنت دانلود كردم كه براتون مي فرستم..
  2. علي ظفرمند

    سلام و عرض ادب... به نظر بنده وارد تولید در زمینه صنعت غذا نشین ، چون واقعا" اشباع شده است... در...

    سلام و عرض ادب... به نظر بنده وارد تولید در زمینه صنعت غذا نشین ، چون واقعا" اشباع شده است... در زمینه واردات در زمینه ی قطعات و لاستیک ماشین های بزرگ سرمایه گذاری بکنید .یکی از دوستان بنده در این زمینه فعالیت می کنه و تا به حال راضیه........ ارادت جناب مهندس.
  3. علي ظفرمند

    چه كسي درچه صنعتي وچند سال سابقه كار داره؟

    سلام و عرض ادب... من در زمينه آبميوه و لبنيات فعاليت مي كنم....
  4. علي ظفرمند

    نکات کنکوری (شیمی مواد غذایی)

    سلام عزيز.... مرسي بابت نكات... لطف ميكني اگه بقيه فصلارم داشتي بدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  5. علي ظفرمند

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام عزيزم... بستگي به منطقه داره!!! مثلا منطقه ي آذربايجان شير و فرآوردهاش عالييييييييييييييييييه ولي سرمايه زياد مي خاد كه يه گاوداري صنعتي و مدرن داشته باشي تا رو آوردن تكنولوژي سرمايه گذاري بكني......... به نظر من رو كيفيت محصولات توليدي ايران كار بكنيم به از آوردن محصول جديده.........
  6. علي ظفرمند

    سلام خوبین مهندسین عزیز.............. سم شناسی دکتر چراغعلی رو کی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    سلام خوبین مهندسین عزیز.............. سم شناسی دکتر چراغعلی رو کی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  7. علي ظفرمند

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام................. 10 سال مدرسان شريف تستاي آزادو داره
  8. علي ظفرمند

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    معرفی و درخواست کتاب و جزوه صنایع غذایی معرفی و درخواست کتاب و جزوه صنایع غذایی سلا م و عرض ادب.................... همه کتابایی که دوستان معرفی کردن عالیه ولی واسه جمع بندی مطالب کتاب کارشناسی ارشد صنایع غذایی احسان جناب عالیه....و همچنین گام به سوی کارشناسی ارشد (3 جلدی)مهندس مسعود فلاحی...
  9. علي ظفرمند

    كفير

    سلام و عرض ادب... كفير يك نوع ماست نوشيدني است كه خاستگاه آن كوه هاي قفقاز واقع در اتحاديه جماهير شوروي سابق مي باشد . اولين توليد كنندگان آن چوپانان قفقازي بودند كه توانستند اين نوشيدني خوشمزه را از دانه هاي كفير تهيه كنند . افسانه هاي مردم قفقاز مي گويد كه دانه هاي كفير هدايايي از طرف خداوند...
  10. علي ظفرمند

    بحث و گفتگو- صنایع غذایی (برنامه ریزی،ادامه تحصیل،... )

    salam..... mikrobo shimi mavade par3 k aliye va3 tekneloghy v osol mohande30am sanjeshe takmily aliye
  11. علي ظفرمند

    بحث و گفتگو- صنایع غذایی (برنامه ریزی،ادامه تحصیل،... )

    salam.... Dr.khodroshahi hamishe mige teknologhi khobe\akhe mahdodiat nadare......... ishalla k movafag beshi......
  12. علي ظفرمند

    دوغ گرما دیده

    سلام عرض ادب.... دوغ گرما ديده پس از توليد وقبل از بسته بندي پاستوريزه ميشود و دوغ تنها محصوليست كه دو بار پاستوريزه ميشه....انتخاب شير و اختلاط با آب 1؛پاستوريزه ي يك 2؛هموژنيزه 3؛پاستوريزه ي دو 4؛اصافه كردن اسانس(كاكوتي؛نعناع...) 5؛بسته بندي
  13. علي ظفرمند

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب مهندسی کشاورزی ...

    سلام مجردا 500000 متاهلا 800000
  14. علي ظفرمند

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    SALAM;Arze Adab.... darsadat khobe vali say kon 1 ya 2 matlab az riaziro k be nazaret asoooooooonan motalee koni....................... ishalla k mofavag beshi........
بالا