هشدارها را کسی جدی نمی گیرد: یک سوم ایرانی ها بیمار روانی هستند !!!

magnet

عضو جدید

محققان سلامت روان اعلام کرده اند 25 میلیون ایرانی بیماری روانی دارند. ضمن اینکه مردم از ترس "انگ خوردن" برای درمان خود، کاری نمی کنند.


محققان می گویند یک سوم از جمعیت ایران، بیماری روانی دارند. به گفته یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، 35 درصد از مردم ایران، دچار بیماری روانی هستند.
این موضوع در نشست "تجربیات جهانی و نگاهی همه جانبه به پیشگیری از کودک‌آزاری" مطرح شد. جایی که مقامات رسمی قوه قضائیه نیز حضور داشتند.



در این نشست، دکتر دماری، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت روند بیماری روانی در میان ایرانیان، همچنان رو به افزایش است.سال 79 شیوع بیماری‌های روانی 21 درصد بود در حالی که اکنون این رقم به 34 و 9 دهم درصد افزایش یافته است و طبق پیمایش‌های کشوری و داده‌های اولیه این روند رو به افزایش است.


وی با انتقاد از سیاستهای کلان کشور در زمینه سلامت روانی شهروندان، افزود: " در سیاستگذاری‌های کلان کشور، بعد اجتماعی و معنوی رها شده است."


به گفته وی، در رتبه‌بندی نشاط ملتهای جهان، در سال 2006 رتبه ایران در میان 170 کشور 96 بود. اکنون با توجه به اینکه در نمودار توزیع جمعیت ایران بیشتر به سمت سنین بالای دوره جوانی متمایل است، می توان محاسبه کرد در ایران بیش از 25 میلیون بیمار روانی در کنار همدیگر و افراد سالم، زندگی می کنند.



بیماری های روانی، اولین عامل بیماری در ایران


محققان و چهره های دانشگاهی بارها هشدار داده اند تهدید سلامت ایرانیها، ابتدا با بیماریهای روانی انجام می شود. مدیر گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران در این باره می گوید: "بیشترین بار بیماری‌ها در ایران به بیماری‌های روانی، حوادث و تصادفات و امراض قلبی- عروقی اختصاص دارد."


دکتر شهرام خرازی‌ها ، اصلی ترین عوامل مربوط به شیوع بیماریهای روانی را متوجه بخش دولتی عهده دار سلامت مردم می داند: " نبود برنامه‌ای مشخص در این زمینه از سوی وزارت بهداشت، ضعف نظارت،اجرا نشدن قوانین و ضوابط موجود سر راه ساماندهی بیماریهای روانی در کشور است."


این چهره دانشگاهی همچنین، فرار مردم از مراجعه به مراکز مشاوره روانپزشکی به علت انگ این بیماری را از جمله دلایل افزایش این مشکلات می داند.


محققان می گویند بیماریهای روانی یکی از عوامل اصلی بروز جرایم و ناهنجاریهای اجتماعی مانند کودک آزاری، خشونتهای خیابانی، قتل و حتی اختلافات مالی است.

گفته می شود در سال 88، اصلی ترین عامل شکایات مردم از همدیگر، "ضرب و جرح" بوده که نشان می دهد آستانه تحمل افراد به دلیل مشکلات فراوان زندگی، به شدت پایین آمده. این مشکلات، هم اکنون سلامت ایرانیان را نیز به خطر انداخته و امروز اعلام می شود بیش از یک سوم ایرانیان، بیمار روانی اند.



منبع

 

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکرکنم تو درصدا دست بردن!!!
مطمئن باشید بالاتر از این حرفاست
چیزی که تو این مملکت مهم نیست، آرامش و بهداشت روانیه مردمه
هیچ برنامه ای واسه افزایش شادی و امید به زندگی در بین مردم نیست
حالا به این مشکلات، استرس هایی هم که هر روز با قوانین جدید اجتماعی به مردم واردمیشه ، اضافه کنید
تو اوتوبوس و مترو، یه بحث کوچیک که پیش میاد، طرفین بحث میخوان همدیگه رو تیکه پاره کنن، حداقل یه چندتافحش خانوادگی میدن تا خنک شن
اینا همش دلیل داره
خشونت روحی در بین ماها بالاست
 

terajedi21

عضو جدید
خیلی بیشتر از این حرفاست!ته خط پوچ تکرار مکررات!تنوع نداریم امید به زندگی با این همه معتاد!فراتر از حد.
 

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی بیشتر از این حرفاست!ته خط پوچ تکرار مکررات!تنوع نداریم امید به زندگی با این همه معتاد!فراتر از حد.
باور میکنی تو پیاده رو یه معتاد رو دیدم که بساطشون پهن کرده بود و ...
یک دودی راه انداخته بود که نگو...
کسی نیست به اینا برسه
شاید م ...
حالا تو نشستی تو پارک، میخوای استراحت کنی، تفریح کنی، روجیه ات شاد شه، همش باید نگران باشی که آقایون ارشاد کننده بیان گیر بدن که این چیه پوشیدی، چرا اینجوری نشستین .، چرا ...
کارای عجیب و غریب هم زیاد دارن
صبح که میری سرکار، تو بعضی از ادارات و شرکتهای دولتی، میبینی صدای بلندگو رو زیاد کردن و یکی از این دعاها داره پخش میشه
یه چیزی تو مایه های مسجد و ...
اینم از شاد کردن روحیه کارمندان
پوشیدن لباسهای شاد و رنگی جرم حساب میشه، و چادر مشکی تبلیغ!!!!
خلاصه اکثرا روانی هستیم ( دور از جون شما)
 

زر خانیم

عضو جدید
هر چی بیشتر تو سر خودت بزنیو ماتم بگیری سنگین تری
تابستونه مردم دنیا میرن کنار دریا ما هم از تی وی شاد بودنو اونارو میبینیم اونم نمیزارن
 

Similar threads

بالا