از اونجایی که میدونم اکثرا تنبلن و حوصله خوندن ندارن خودم خلاصش میکنم
مهم هاشم پررنگ کردم ...
حقايقي چند درباره «تخم مرغ»
1) کلسترول: دانشمندان اخيرا به اين نتيجه رسيده اند که مصرف غذاهايي که داراي کلسترول هستند ميزان کلسترول خون را افزايش نمي دهند.
بعدشم توضیح داده که کلسترول اصلا بد نیست!!! خیلیم خوبه
بدن انسان براي حفظ ديواره سلولي، تجزيه بافت اعصاب وتوليد ويتامين D به کلسترول نياز دارد.
2) ويتامين ها
A:مناسب براي پوست و رشد.
D: با توليد کلسيم مقاومت استخوان ها را افزايش مي دهد.
E : از سلول ها در برابر فرايند اکسايش جلوگيري مي کند.
B1: باعث آزاد شدن انرژي موجود در کربوهيدرات ها مي شود.
B2: انرژي موجود در چربي ها و پروتئين ها را آزاد مي کند.
B6: سوخت وساز پروتئين در بدن را بهبود مي بخشد.
B12 : در ساختار بافت هاي عصبي و سلول هاي خوني نقش مهمي دارد.
3) مواد معدني
- آهن: در ساخت گلبول هاي قرمز خون بسيار موثر است
- روي: به تعادل آنزيم ها کمک کرده وفرايند بلوغ را تسريع مي بخشد
- کلسيم: مهمترين ماده معدني درتقويت استخوان ودندان
- يد: ترشح هورمون ها تيروئيد را کنترل مي کند
- سلينيوم: مانند ويتامين E از سلول ها در برابر فرايند اکسايش محافظت مي کند
4) بهترين نوع پروتئين
اگر در موارد بالا شما کافي نيست بايد اين را هم اضافه کنيم که در سفيده تخم مرغ انواعي از خالص ترين پروتئين ها وجود دارد. آنقدر مغذي است که دانشمندان زماني که مي خواهند پروتئين ساير غذاها رامحاسبه کنند، پروتئين سفيده تخم مرغ رابه عنوان استاندارد در نظر مي گيرند.
منبع: http://www.ebtekarnews.com/ebtekar/News.aspx?NID=29140
فواید:
بهبود يادگيري
کنترل وزن
رشد مغز
محافظت از چشم ها
منبع حياتي اسيدهاي آمينه ضروري
کمک به پیشگیری از لخته شدن خون
بارداری سالم
منابع : http://www.pezeshki.net/fa/content/view/1270/169/
http://www.lifemojo.com/lifestyle/health-benefits-of-eggs-3902740
البته من خودمم از تخم مرغ بدم میاد!!
ولی سعی کنین توی بقیه ی غذاها یا کیک و دسرا حداقل ازش استفاده کنین!! http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif

حقايقي چند درباره «تخم مرغ»

1) کلسترول: دانشمندان اخيرا به اين نتيجه رسيده اند که مصرف غذاهايي که داراي کلسترول هستند ميزان کلسترول خون را افزايش نمي دهند.
بعدشم توضیح داده که کلسترول اصلا بد نیست!!! خیلیم خوبه

بدن انسان براي حفظ ديواره سلولي، تجزيه بافت اعصاب وتوليد ويتامين D به کلسترول نياز دارد.
2) ويتامين ها
A:مناسب براي پوست و رشد.
D: با توليد کلسيم مقاومت استخوان ها را افزايش مي دهد.
E : از سلول ها در برابر فرايند اکسايش جلوگيري مي کند.
B1: باعث آزاد شدن انرژي موجود در کربوهيدرات ها مي شود.
B2: انرژي موجود در چربي ها و پروتئين ها را آزاد مي کند.
B6: سوخت وساز پروتئين در بدن را بهبود مي بخشد.
B12 : در ساختار بافت هاي عصبي و سلول هاي خوني نقش مهمي دارد.
3) مواد معدني
- آهن: در ساخت گلبول هاي قرمز خون بسيار موثر است
- روي: به تعادل آنزيم ها کمک کرده وفرايند بلوغ را تسريع مي بخشد
- کلسيم: مهمترين ماده معدني درتقويت استخوان ودندان
- يد: ترشح هورمون ها تيروئيد را کنترل مي کند
- سلينيوم: مانند ويتامين E از سلول ها در برابر فرايند اکسايش محافظت مي کند
4) بهترين نوع پروتئين
اگر در موارد بالا شما کافي نيست بايد اين را هم اضافه کنيم که در سفيده تخم مرغ انواعي از خالص ترين پروتئين ها وجود دارد. آنقدر مغذي است که دانشمندان زماني که مي خواهند پروتئين ساير غذاها رامحاسبه کنند، پروتئين سفيده تخم مرغ رابه عنوان استاندارد در نظر مي گيرند.
منبع: http://www.ebtekarnews.com/ebtekar/News.aspx?NID=29140
فواید:
بهبود يادگيري
کنترل وزن
رشد مغز
محافظت از چشم ها
منبع حياتي اسيدهاي آمينه ضروري
کمک به پیشگیری از لخته شدن خون
بارداری سالم
منابع : http://www.pezeshki.net/fa/content/view/1270/169/
http://www.lifemojo.com/lifestyle/health-benefits-of-eggs-3902740
البته من خودمم از تخم مرغ بدم میاد!!

ولی سعی کنین توی بقیه ی غذاها یا کیک و دسرا حداقل ازش استفاده کنین!! http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif