طرز تهیه پنه آلفردو

fatam

عضو جدید
کاربر ممتاز
در راستای آموزش آشپزی در این تالار توسط سرآشپز سارا, بر آن (کدام؟) شدم تا این غذای بسیار خوشمزه رو که خودمم تازه یاد گرفته ام رو به شما آموزش دهم.

مواد لازم:

ماکارونی شکل دار (ترجیحا ازین حلزونیاش) .......................... به ازای هر نفر 1 لیوان
مرغ ..................... بستگی به نظر خودتون داره که چقد باشه میزانش. ترجیحا خیلی نباشه!
قارچ ...................... به میزان لازم
فلفل دلمه ای ........................... یکی
خامه.............................. یه استکان
شیر............................... دو سه لیوان (ممکنه بیشتر هم لازم بشه, حالا شما یه پاکت بخرین)
کنسرو ذرت شیرین .................... یه قوطی (ترجیحا مارکش چاشنی باشه)
آبلیمو .................. 3-4 قاشق
پیاز...................... یه دونه بزرگ یا دو-سه تا کوچیک
پنیر پیتزا.................. یه بسته کافیه
نمک , فلفل, آویشن................... به میزان زیاد و به میزان دلخواه





طرز تهیه:

خب دوستان, ابتدا مرغ خام رو بصورت قیمه ای آماده کنید. (این قیمه ای اصطلاحیه برای آشپز ها:cool:: یعنی اینکه بصورت مکعب های کوچک برش بزنید). پیاز رو خورد کنید و بهش اضافه کنید. و سپس آبلیمو و نمک هم اضافه کنید. بذارید برای دو-سه ساعت بمونه.

بعده دو-سه ساعت یه قابلمه آب بذارید رو گاز ( رو شعله کم باشه لطفا)، بعد که جوش اومد ماکارونی ها رو بریزید توش. بذارید خوب بقُله (قول بزنه)!

در یه ماهی تابه, روغن بریزید و مرغها رو بریزید توش و خوب تفت بدید. نمک, فلفل و آویشن را به آن اضافه نماییدو خوب هم بزنید. در مراحل پایانی تفت خوردنش, فلفل دلمه ای رو ریز کنید و به همراه قازچها(بصورت حلقه ای خرد کنیدشون) به آن اضافه نمایید. و در اخر پخت ذرت به آن اضافه نمایید. بعد از کمی خنک شدن, به آن خامه اضافه نماییدو خوب هم بزنید.


خب, بریم سراغ ماکارونی ها. بعد از اینکه پخت, اون رو آبکش کنید. و مجدد بریزید تو قابلمه. اینبار شیر به آن اضافه کنید. (شیر به میزانی باشد که ماکارونی ها کامل درش خیس بخوره)....
بذارید چند تا قل بزنه و شیره بره به خورده ماکارونی ها... بعد از اینکه کاملا جذب شد (رنگ ماکارونی سفید میشه), ماکارونی رو مجدد آبکش کنید.

یه ظرف بزرگ بردارید و ماکارونی و ملات از قبل آماده شده رو به آن اضافه کنید. به این صورت که کمی ماکارونی, کمی ملات و کمی پنیر پیتزا و خوب هم بزنید.... مجدد کمی ماکارونی, کمی ملات و کمی پنیر پیتزا و الی آخر.... (میتونید مجدد نمک و فلفل به آن اضافه نمایید.)



پنه آلفردوی شما آماده است!



می توانید نوش جان نمایید!








با تشکر از اهالی محترم منطقه 23 شهرداری!:razz:
 

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
در راستای آموزش آشپزی در این تالار توسط سرآشپز سارا, بر آن (کدام؟) شدم تا این غذای بسیار خوشمزه رو که خودمم تازه یاد گرفته ام رو به شما آموزش دهم.

مواد لازم:

ماکارونی شکل دار (ترجیحا ازین حلزونیاش) .......................... به ازای هر نفر 1 لیوان
مرغ ..................... بستگی به نظر خودتون داره که چقد باشه میزانش. ترجیحا خیلی نباشه!
قارچ ...................... به میزان لازم
فلفل دلمه ای ........................... یکی
خامه.............................. یه استکان
شیر............................... دو سه لیوان (ممکنه بیشتر هم لازم بشه, حالا شما یه پاکت بخرین)
کنسرو ذرت شیرین .................... یه قوطی (ترجیحا مارکش چاشنی باشه)
آبلیمو .................. 3-4 قاشق
پیاز...................... یه دونه بزرگ یا دو-سه تا کوچیک
پنیر پیتزا.................. یه بسته کافیه
نمک , فلفل, آویشن................... به میزان زیاد و به میزان دلخواه





طرز تهیه:

خب دوستان, ابتدا مرغ خام رو بصورت قیمه ای آماده کنید. (این قیمه ای اصطلاحیه برای آشپز ها:cool:: یعنی اینکه بصورت مکعب های کوچک برش بزنید). پیاز رو خورد کنید و بهش اضافه کنید. و سپس آبلیمو و نمک هم اضافه کنید. بذارید برای دو-سه ساعت بمونه.

بعده دو-سه ساعت یه قابلمه آب بذارید رو گاز ( رو شعله کم باشه لطفا)، بعد که جوش اومد ماکارونی ها رو بریزید توش. بذارید خوب بقُله (قول بزنه)!

در یه ماهی تابه, روغن بریزید و مرغها رو بریزید توش و خوب تفت بدید. نمک, فلفل و آویشن را به آن اضافه نماییدو خوب هم بزنید. در مراحل پایانی تفت خوردنش, فلفل دلمه ای رو ریز کنید و به همراه قازچها(بصورت حلقه ای خرد کنیدشون) به آن اضافه نمایید. و در اخر پخت ذرت به آن اضافه نمایید. بعد از کمی خنک شدن, به آن خامه اضافه نماییدو خوب هم بزنید.


خب, بریم سراغ ماکارونی ها. بعد از اینکه پخت, اون رو آبکش کنید. و مجدد بریزید تو قابلمه. اینبار شیر به آن اضافه کنید. (شیر به میزانی باشد که ماکارونی ها کامل درش خیس بخوره)....
بذارید چند تا قل بزنه و شیره بره به خورده ماکارونی ها... بعد از اینکه کاملا جذب شد (رنگ ماکارونی سفید میشه), ماکارونی رو مجدد آبکش کنید.

یه ظرف بزرگ بردارید و ماکارونی و ملات از قبل آماده شده رو به آن اضافه کنید. به این صورت که کمی ماکارونی, کمی ملات و کمی پنیر پیتزا و خوب هم بزنید.... مجدد کمی ماکارونی, کمی ملات و کمی پنیر پیتزا و الی آخر.... (میتونید مجدد نمک و فلفل به آن اضافه نمایید.)



پنه آلفردوی شما آماده است!



می توانید نوش جان نمایید!








با تشکر از اهالی محترم منطقه 23 شهرداری!:razz:

فاطمه جون این ذرت منظورت کدوم ذرته از این پفیلا مدلیا یا نه همون ذرت سبز که بعدا برشته اش می کنن و تو آب نمک می خوابونن
 

fatam

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاطمه جون این ذرت منظورت کدوم ذرته از این پفیلا مدلیا یا نه همون ذرت سبز که بعدا برشته اش می کنن و تو آب نمک می خوابونن

عزیزم, ازون پفیلا مفیلاها نیست...
ذرت سبز رو هم نیدونم چیه! :D

برو سوپر مارکت بگو کنسرو ذرت شیرین, خودش میدونه چیه!
البته نریزیم زیاد مهم نیست...
یه کم خوشگلش میکنه...


:gol:
 

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم, ازون پفیلا مفیلاها نیست...
ذرت سبز رو هم نیدونم چیه! :D

برو سوپر مارکت بگو کنسرو ذرت شیرین, خودش میدونه چیه!
البته نریزیم زیاد مهم نیست...
یه کم خوشگلش میکنه...


:gol:

ا.............. تو هم مثل سامان گلریز برنامه آشپزی بهونه همش از کنسرو استفاده می کنی اینجوری که غذای خونگی نمیشه :surprised:
 

fatam

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیگه دارم میرم...:D

دوستان پنه آلفردو رو درست کنین تا من بیام! :whistle:
 

fatam

عضو جدید
کاربر ممتاز
انا لله و انا الیه راجعون...
روح آتیش پاره به ملکوت اعلی پیوست...

خدا بگم چیکارت نکنه با این دستور غذات!!!

چرا؟ چی شدی مگه؟؟؟:surprised:
منم با همین دستور یاد گرفتم و پخیدمش!:confused:







امشب هم قراره دوباره دُرُس کنم! :redface:




جدی جدی دُرس کردی؟؟؟
کجاش مشکل داری؟ بوگو تا روشنت کنم!
 

Similar threads

بالا