خداااا چرا هر چی خوشمزست سرطان زاست؟!

ahmadi-2010

عضو جدید
ای خدااااااااا چرا هر چی خوشمزست سرطان زاست؟؟؟!!!!!

پنج ماده اصلي غذايی موثر در ابتلا به سرطان:

هات داگ، گوشت‌ فرآوري شده، دونات‌ (پيراشكي)، سيب زميني سرخ كرده و چيپس‌ها بخشي از غذاهايي هستند كه زمينه ابتلا به سرطان را ايجاد مي‌كنند.

پنج عامل غذايي موثر در سرطان عبارتند از:

1- هات داگ (سوسيس):

اين ماده غذايي، حاوي مقدار زيادي نيترات است و انجمن پيشگيري از سرطان توصيه كرده،‌ كودكان بيش از 12 هات داگ (سوسيس) در ماه نخورند.

اگر به خوردن هات داگ عادت كرده‌ايد و دست كشيدن از آن براي شما واقعا سخت است، هات داگ‌هاي بدون نيترات سديم بخريد.

2- گوشت‌هاي فرآوري شده و ژامبون:
همانقدر كه نيترات‌هاي سديم در هات داگ‌ها شناسايي شده، در ساير گوشت‌هاي فرآوري شده و ژامبون نيز وجود دارد كه خطر بيماري‌هاي قلبي را افزايش داده و نيز چربي‌هاي اشباع شده موجود در اين نوع گوشت‌ها منجر به سرطان خواهد شد.[نکته بهداشتی روز: چربی‌های اشباع‌شده در برابر چربي‌های اشباع‌ ‌نشده]

3- دونات‌ها (پيراشكي‌ها)
دونات‌ها نيز عامل سرطاني هستند، آن‌ها از آرد سفيد، شكر، روغن‌هاي هيدروژنه كه در دماي بالا سرخ مي‌شوند ساخته شده‌اند. دونات‌ها مي‌توانند بدترين غذاي سرطان‌زا باشند.

4-سيب زميني سرخ كرده
مانند دونات‌ها، سيب زميني سرخ كرده نيز به وسيله روغن‌هاي هيدروژنه و در دماي بالا تهيه مي‌شود.

اين ماده غذايي حاوي آكريل آميدهايي هستند كه در خلال فرآيند سرخ شدن تشكيل شده است و به اين ترتيب اين ماده غذايي بايد سرطان سرخ كرده ناميده شود تا سيب زميني سرخ كرده!

5- چيپس‌ها، بيسكويت‌هاي كراكر و كلوچه‌ها
حتي آن‌هايي كه روي پاكتشان نوشته شده بدون چربي‌هاي ترانس، عموما حاوي اندكي چربي‌هاي ترانس هستند.
 

تراختور

عضو جدید
برو پیاز و سیر . سبزی و ......بخور
خیلی هم خوشمزه ان
سرطانم نمیگیری....
 

آیهان

عضو جدید
ای خدااااااااا چرا هر چی خوشمزست سرطان زاست؟؟؟!!!!!

پنج ماده اصلي غذايی موثر در ابتلا به سرطان:

هات داگ، گوشت‌ فرآوري شده، دونات‌ (پيراشكي)، سيب زميني سرخ كرده و چيپس‌ها بخشي از غذاهايي هستند كه زمينه ابتلا به سرطان را ايجاد مي‌كنند.

پنج عامل غذايي موثر در سرطان عبارتند از:

1- هات داگ (سوسيس):

اين ماده غذايي، حاوي مقدار زيادي نيترات است و انجمن پيشگيري از سرطان توصيه كرده،‌ كودكان بيش از 12 هات داگ (سوسيس) در ماه نخورند.

اگر به خوردن هات داگ عادت كرده‌ايد و دست كشيدن از آن براي شما واقعا سخت است، هات داگ‌هاي بدون نيترات سديم بخريد.

2- گوشت‌هاي فرآوري شده و ژامبون:
همانقدر كه نيترات‌هاي سديم در هات داگ‌ها شناسايي شده، در ساير گوشت‌هاي فرآوري شده و ژامبون نيز وجود دارد كه خطر بيماري‌هاي قلبي را افزايش داده و نيز چربي‌هاي اشباع شده موجود در اين نوع گوشت‌ها منجر به سرطان خواهد شد.[نکته بهداشتی روز: چربی‌های اشباع‌شده در برابر چربي‌های اشباع‌ ‌نشده]

3- دونات‌ها (پيراشكي‌ها)
دونات‌ها نيز عامل سرطاني هستند، آن‌ها از آرد سفيد، شكر، روغن‌هاي هيدروژنه كه در دماي بالا سرخ مي‌شوند ساخته شده‌اند. دونات‌ها مي‌توانند بدترين غذاي سرطان‌زا باشند.

4-سيب زميني سرخ كرده
مانند دونات‌ها، سيب زميني سرخ كرده نيز به وسيله روغن‌هاي هيدروژنه و در دماي بالا تهيه مي‌شود.

اين ماده غذايي حاوي آكريل آميدهايي هستند كه در خلال فرآيند سرخ شدن تشكيل شده است و به اين ترتيب اين ماده غذايي بايد سرطان سرخ كرده ناميده شود تا سيب زميني سرخ كرده!

5- چيپس‌ها، بيسكويت‌هاي كراكر و كلوچه‌ها
حتي آن‌هايي كه روي پاكتشان نوشته شده بدون چربي‌هاي ترانس، عموما حاوي اندكي چربي‌هاي ترانس هستند.
6.از همه مهمتر سیگار و قلیون
 

nena_921

عضو جدید
خوب آدم غربزده برو غذای سنتی بخور مثل : دیزی و ابگوشت، اگرم خیلی وضعت لرده برو چلو کباب بخر بخور
 

Similar threads

بالا