ترفند هیتلر برای فریب نیروهای متفقین + عکس

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز



ترفند هیتلر برای فریب نیروهای متفقین + عکس




هیتلر برای فریب نیروهای متفقین، ارتشی به نام ارتش شبح در آلمان تشکیل داده بود.


به گزارش سرویس بین‌الملل شبکه ایران، گزارش‌هایی که به تازگی منتشر شده نشان می‌دهد که ارتش آلمان از نوعی تاکتیک نظامی با نام "ارتش شبح" برای اولین بار بهره برده است که در آن از ماکت‌هایی سبک، به جای تجهیزات و ادوات نظامی برای ترساندن دشمنان خود استفاده می‌کرده است.

گزارش‌های طبقه‌بندی شده موجود در پنتاگون که وجود آنها 50 سال از سوی این وزارتخانه تکذیب می‌شد، اکنون نه تنها انتشار یافته بلکه اسناد آن توسط یک کتابخانه در میشیگان آمریکا به معرض نمایش گذاشته شده و حتی مورد توجه یک فیلمساز مستند نیز قرار گرفته است.

در این اسناد که برای اولین بار از سوی یک پایگاه اینترنتی در سیاتل منتشر شده، این طور آمده است: "ارتش شبح آلمان" را گروهی از طراحان، هنرمندان، متخصصان صوتی، اصحاب رسانه و هنرمندان گریم و عکاسان حرفه‌ای تشکیل می‌دادند.

وظیفه اصلی واحد ارتش شبح در آلمان، فریب نیروهای دشمن با استفاده از ماکت‌هایی سبک بود تا این نیروها همواره بر این باور باشند که ارتش آلمان به تجهیزات بسیار زیادی مجهز است و توانایی مقابله با آنها وجود ندارد. این واحد حتی گاهی به جنگ با دشمن فرستاده می‌شد چرا که طبیعتاً ارتش آلمان، بهخاطر تعداد بالای تجهیزاتمتحمل هیچ خسارتی نمی‌شد.

در این گزارش همچنین آمده است که متخصصان صوتی این واحد، ادوات موجود را به صدای حرکت انواع کامیون، تانک و حتی سخنرانی‌های آتشین مجهز کرده بودند.

ابزار دیگر ارتش آلمان، ساخت ماکت‌هایی در اندازه واقعی تجهیزاتی مانند توپخانه، نفربر، خودروی نظامی، کامیون، تانک و حتی ساختمان بود که به راحتی توسط نیروها قابل جابجایی بودند.



 

Atheist

عضو جدید
این چه ربطی به هیتلر داشت ؟

سرویس بین المللی شبکه ی ایران هم خیلی بی جا کرده همچین خبری داده. این کلا اشتباه هست.
این عکس ها و اون تاکتیکی که شما میگید از طرف ژنران George Patton در نبرد سوم با نیروهای ژنرال رومل در آفریقا استفاده شده بود برای اینکه منطقه ای رو که حمله ی اصلی قرار بود از اونجا شروع بشه مشخص نباشه. بره همین تعداد خیلی زیادی تانک و نفر بر و خیلی چیزهای دیگه شبیه سازی شدند و در منطقه قرار گرفتند و همه ی اونها رو هم استتار کردند تا واقعی تر به نظر برسه. بعد تعداد زیادی موانع و سنگر و موانع تانک درست کردند. به این شکل رومل بخش اصلی نیروهاش رو در جبهه ی شمالی متمرکز کرد در صورتی که حمله ی اصلی از بخش جنوب یعنی از "باغچه ی رومل" یا "باغچه ی جهنم" که منطقه ای مین گزاری شده و خیلی عمیق بود شروع شد.

این هست داستان اصلی. این جمهوری اسلامی عرضه نداره کوچکترین کاری رو درست انجام بده.


اون تانک ها و دیگر خودرو های ذرهی هم که در تصویر میبینید مربوط به نیروهای ذرهی آمریکا هست. به هیتلر ربطی نداره.
 

Similar threads

بالا