سلام سپیده جانمن تجربشو ندارم.ولی فردا تجربه میکنمبهتون میگم چیا بپرسین بهتره.به نظر خودم احساس اولیه خیلی مهمه.تو جلسات اول به نظرم بیشتر باید صحبت کرد تا همش سوال بپرسی.اول بپرسین از خودش بگه واستون.روزشو چطور میگذرونه.اعتقادات مذهبیشم خیلی مهمه.هیچ وقت اولین روز ازش نپرسین یا نخواین که تجربه دوستی قبلیشو اگه داشته واستون بگه.
Medical_eng87;1636741 گفت:ولی بعد از چندین ماه که خوب فکر کردم دیدم یه سری چیزهایی داشت که معیارهای اصلی من برای زندگی مشترک نبود و من چون عاشقش بودم تمام شرایطش که مخالف معیارهای من بود را نادیده گرفته بودم
بگو خدا نکنه. من و؟
زبونتو گاز بگیر
البته یه نکته در مورده اون صداقتی که گفتم
اینکه اگه کامل صداقت داشته باشی و در مورده همه چی راست بگی احتمالا جواب نمیده
چون معمولا افراد جنبهش رو ندارن !!!
البته من بازم صداقت پیشنهاد میکنم چون چه بشه و چه نشه تویی که موفقی
یعنی نظر من اینه
چون بحثه یه عمر زندگیه اگه از اول شفاف و صادق نباشی اونم با همسرت دیگه ...
سلام دوستان
به نظر شما توی مراسم خواستگاری چه مباحثی باید مطرح بشه؟
و چه استراتژی باید پیش بگیریم تا موفق بشیم.
خانم ها هم لطفا حتما نظر بدن.
ممنون مینا جان) آیا شما میخواهید بچهدار شوید؟ اگر مایلید چند فرزند؟
2) اگر زمانی مشخص شد من یا شما قادر به بچهدار شدن نیستیم، آیا قبول دارید كه فرزندی را از پرورشگاه بپذیریم و بزرگ كنیم
3) اگر در آینده صاحب فرزند شویم، آیا حاضرید او را به مهدكودك بفرستیم؟ در غیر این صورت چه كسی از او نگهداری خواهد كرد؟
4) آیا مادر باید از شغل خود چشم بپوشد و از فرزندان نگهداری كند؟ در این صورت وضعیت مالی زندگی مشترك به چه وضعی در خواهد آمد؟ آیا مرد خانه قادر است در این صورت زندگی را به تنهایی اداره كند؟
5) تعطیلات را چگونه بگذرانیم؟ آیا برنامه تعطیلات را دو نفری خواهیم گذراند یا حتماً باید با فامیل به تعطیلات برویم؟
6) در مواقعی كه جر و بحث پیش میآید ، چه واكنشی نشان میدهید؟ آیا عصبانی میشوید؟ در صورت عصبانیت چه رفتاری از خود نشان میدهید؟
7) نظر شما در مورد تعهد به زندگی چیست؟ در صورت خیانت از طرف خودتان یا من چه واكنشی نشان میدهید؟
8) در مورد فرزندان چه رفتار و انطباقی مدنظرتان است؟
9) عقاید مذهبی شما چگونه است؟
10) در مورد روابط زناشویی چهنظری دارید؟
11) در مورد مسائل مالی چهنظری دارید؟ درآمد هركدام از ما چگونه خرج میشود؟
12) هزینههای زندگی بر چه مبنایی تعیین میشود؟ منبع درآمد چگونه است و آیا كفایت زندگی مشترك را میكند؟ آیا امكان پسانداز وجود خواهد داشت؟
13) 2 سال، 5 سال، 10 سال و 20 سال آینده، خود را چگونه میبینید؟
14) ساعات خواب و بیداری و كارتان چگونه است؟ صبحها زود بلند میشوید؟ آیا عادت دارید شبها تا دیروقت بیدار باشید؟
15) چهكسی مسئول خرید منزل، پخت و پز و تمیز كردن است؟ آیا در این زمینه كمك میكنید؟ 16) عادت خرجكردن پول در شما چگونه است؟ هر ماه چه میزان پسانداز میكنید؟
17) آیا در خانواده شما سابقه بیماری روانی وجود دارد؟
18) در مورد مسائل زیر ، اهداف طولانیمدت و كوتاهمدت شما چگونه است: شغل، فرزندان، مالكیت منزل و هر نوع متعلقات كه به هر دوما مربوط است؟
19) كجا زندگی خواهیم كرد؟ محل سكونت و منزل ما كجا و با چه شرایطی خواهد بود؟
20) شهر محل سكونت ما كجا خواهید بود؟ آیا این شهر تغییر میكند؟
21) آیا شغل شما به صورتی است كه مجبورید شبها كار كنید؟
22) آیا برای همسر آینده خود محدودیتهایی در ذهن دارید؟
23) وقتی استرس دارید، ناراحتید و یا درگیری ذهنی شدیدی دارید، بهترین روش كمك به شما چیست؟
24) اگر در ازدواج مشكلی پیش بیاید، تا چه مدت میتوانید صبر كرده و مشكل را حل كنید؟ آیا مسئلهای در ذهنتان وجود دارد كه اگر در زندگی مشترك بروز كند بهنظرتان غیرقابل ترمیم و جبران است؟
25) پنج روش كوچكی كه شما به وسیله آن هر روز میتوانید به همسرتان بگویید و نشان دهید كه دوستش دارید (البته بدون آنكه همسرتان تقاضا كند) چیست؟
پاسخ بعضی سوِالات به زمان زیادی احتیاج دارد. برای پاسخ به این سوِالات بهتر است هر دوی شما وقت بگذارید. نگذارید نداشتن پاسخ برای یك سوِال مانع بررسی سایر سوِالات شود. اگر پاسخ یك سوِال به تفكر بیشتری احتیاج دارد ،فعلاً از آن بگذرید و به سراغ سوِال بعدی بروید. یادتان باشد بهترین ازدواجها بر مبنای پایه و اساس محكم و قوی استوار شدهاند
بچه ها از یه سایت دیگه دزدیدم![]()
با این بهونه میخوای از نن جون حرف بکشی کلک؟سلام دوستان
به نظر شما توی مراسم خواستگاری چه مباحثی باید مطرح بشه؟ باید نداره
و چه استراتژی باید پیش بگیریم تا موفق بشیم.مگه میخوای بری جنگ که استراتژی تدوین میکنی؟
خانم ها هم لطفا حتما نظر بدن.
راستش من یه خواستگار داشتم حتی در مورد لاک زدنم پرسیده بودممنون مینا جان
بعضیاشون یه طوری بود مثلا(نظر شما در مورد تعهد به زندگی چیست؟ در صورت خیانت از طرف خودتان یا من چه واكنشی نشان میدهید؟) آیا لازم هست پرسیده بشه![]()
نظر خانواده مهمه اما اول خودت باید تصمیم گیرنده باشیاول خانواده رو راضی کنید بعد دوست شید... اشتباه منو نکنید... اگه خانواده راضی نشه هیچ کاریش دیگه نمیشه کرد.. فقط حسرت میمونه و عمر تلف شده..![]()
اول خانواده رو راضی کنید بعد دوست شید... اشتباه منو نکنید... اگه خانواده راضی نشه هیچ کاریش دیگه نمیشه کرد.. فقط حسرت میمونه و عمر تلف شده..![]()
مي شه توضيح بدي چه معيارهايي داشتي و اون چه جوري بود ؟
دشمن زندگی زناشویی از دیدگاه روانشناسان
برای اینکه زندگی زناشویی خوبی داشته باشیم، لازم نیست که بیخودی به دنبال راه های معجزه آسا باشیم. ضمن اینکه باید بدانید که خوشبختی در زندگی زناشویی و داشتن یک زندگی زناشویی موفق بعد از ازدواج، هیچ ارتباطی به رویاپردازی و ایده آل نگری نداشته و در عین حال چیزی نیست که بدون هیچگونه تلاش و اراده ای، تحقق بپذیرد. پس لازم است بدانید که اگر واقعا قصد بهبود شرایط زندگی زناشویی خودتان را دارید، یکی از بهترین اقداماتی که می توانید انجام بدهید، شناسایی عوامل مخرب در زندگی است که ما در این مطلب از آن ها با نام دشمن زندگی زناشویی یاد می کنیم و قصد داریم تا 9 مورد از آن ها را در ادامه ی مطلب بیاوریم. البته هر کدام از شما ممکن است به فراخور شرایط زندگی خودش، بخواهد به این موارد، مورد دیگری نیز بیفزاید.تلويزيون قاتل عشق است. در اين مورد هيچ شكي نداشته باشيد! حتی کاملا توصیه می شود که شام خوردن جلوي تلويزيون را قدغن كنيد. هر شب غذا خوردن جلوي تلويزيون به همراه گويندگان نميگذارد حواستان به همسرتان و فرزندانتان باشد، از آن گذشته آنقدر جلوي تلويزيون به تماشاي فيلم مشغول بودهايد كه وقتي به رختخواب ميرويد، حتي ديگر وقت نداريد با هم حرف بزنيد و از حال يكديگر باخبر شويد. تنها چاره كار اين است كه اين دشمن را از زندگي عاشقانه بيرون بيندازيد! براي آنكه در اين كار زياد سختگيري نكرده باشيد، ميتوانيد موافقت كنيد كه در هفته، بعضی از شب ها تلويزيون خاموش باشد. البته فراموش نکنید که تلوزیون در رابطه ی میان والدین و فرزندان نیز بعضا نقش های مخرب زیادی دارد.
1- تلويزيون
2- خانهنشيني
ممکن است به خاطر تلويزيون و يا بنا به دلايلي، ديگر بيرون نروید! البته حتما لازم نیست که رستوران های آنچنانی بروید و یا از همسرتان چنین انتظاری را داشته باشید. چرا که به هر حال اصل قضیه این است که شما اوقاتی را با هم و به بهترین شکل سپری کنید. حالا می توانید غذایی که در منزل تهیه کرده اید را به پارک ببرید و یا اینکه اگر می توانید به رستورانی که در آن خاطره های خوشی داشته اید، بروید. فراموش نکنید که نباید با هزینه تراشی های بی مورد، به گونه ای متحمل هزینه بشوید که دیگر نخواهید به رستوران بروید. اگر هم به سینما علاقه دارید و از آن لذت می برید، می توانید با تفاهم بر روی فیلم خاصی، از تماشای آن لذت ببرید. فراموش نکنید که صله ی رحم را همواره در برنامه های خودتان بگنجانید. مبادا طوری رفتار کنید که ببینید ديگر از گردشهاي دونفره و شبنشينيهاي رمانتيك خبري نيست! بايد دوباره آن حال و هوا را بهدستآوريد و به اتفاق يكديگر از خانه بيرون بزنيد! حالا كه به تازگي از شر تلويزيون خلاص شدهايد، سعی کنید که توجه به همسرتان، تلوزیون جدید شما باشد!
3- ساعات اضافي
ديگر دير از سر كار به خانه برنگرديد! نه تنها براي خودتان وقت نداريد بلكه علاوه بر آن خستگي و عصبانيتتان را با خود به خانه ميآوريد كه حقيقتا هیچ کار خوشايندي براي فرزندان وهمسرتان نيست! تنها كافياست كه كار، تمام زندگيتان را بهخود مشغول كند، به سرعت تنها موضوعي ميشود كه از آن در خانه حرف ميزنيد. بس كنيد! سعي كنيد به حد كافي زود به خانه برگرديد تا قبل از شام كمي وقت براي خودتان و يا با هم بودن داشته باشيد. به شرطي که طبق همان اصل اول، در اين مدت جلوي تلويزيون ولو نشويد! و خصوصا براي آنكه توجه بيشتري به يكديگر داشته باشيد، هر ازگاهي كار را از ياد ببريد. به عنوان مثال می توانید تصور کنید که هر گاه به خانه بر می گردید، همانطور که جوراب های خودتان را از پایتان خارج می کنید، تمام مسائل فکری بیرون از خانه تان را هم از ذهنتان خارج کرده و آن ها را درون جوراب هایتان بریزید.
4- رسيدگي به وضع ظاهر
فكر نكنيد چون ديگر زن و شوهر هستيد و چندين سال از زندگي مشتركتان ميگذرد، بايد نسبت به وضع ظاهرتان بيخيال شويد! چرا که در روایات اسلامی هم نسبت به این که هر کدام از زن و شوهر خودش را برای همسرش آراسته کند، تاکیدات و سفارشات بسیار فراوانی وجود دارد. پس بهتر است که دست از شوریدگی و نامرتب بودن برداريد، موهايتان را ژوليده و درهم رها نكنيد، از ريختوپاشكردن در خانه خودداري كنيد و بهخودتان برسيد! همسرتان مطمئنا شما را همانگونه كه هستيد دوست دارد، با اينحال چرا سعي نميكنيد خود را به بهترين شكل نشان دهيد؟ به اين ترتيب به او نشان ميدهيد كه حضور او و تاثيري كه بر او ميگذاريد برايتان مهم است!
5- بيتوجهي
يكي ديگر از دشمنان بزرگ زن و شوهرها، بيتوجهي است. در اينجا منظور از توجه كردن گل خريدن و يا هديه دادن نيست بلكه تنها نگاه كردن به همسرتان است که گاهی می تواند خیلی بیشتر از آنچه که تصور می کنید، تاثیر خوبی در زندگی تان بگذارد. زمانيكه همسرتان آرايشگاه رفته و يا كت جديدي خريده است به او توجه نشان دهيد؛ بهخصوص زماني كه او را شيك و زيبا ميبينيد و يا وقتي كه او با تعريفهاي بجا و مناسبش شما را تحتتأثير قرار ميدهد، از او تعريف كنيد. زيرا تعريف و تمجيدها هميشه خوشايند هستند، اما تنها زمانيكه درست و بجا بهكار برده شوند.
6- حسادت مفرط
دست از پاييدن و سينجين كردن همسرتان برداريد زيرا زندگي مشترك براساس اعتمادي دو جانبه بنا ميشود. شك و بدگمانيهاي بيش از حد شما، در نهايت او را به ستوه آورده و به سمت فرد ديگري هل ميدهد! پس مواظب باشید که با دست خودتان، عشقتان را نابود نکنید.
7- خانواده همسر
نه، مطمئنا تمام خانوادههاي همسر آنگونه كه در فيلمها بهصورت منفي نشان داده ميشوند، نيستند. پس سعی کنید که از تلقین منقی به ذهنتان کاملا دوری کنید و این باور را در خودتان تقویت کنید که تفاهم بين همسر و خانواده شما اغلب ميتواند گرم و صميمانه باشد. اما نكته مهم آن است كه بدانيد زمانيكه اين تفاهم به حد كافي وجود دارد، چيزي را به همسرتان تحميل نكنيد. چنانچه احساس ميكنيد كه همسرتان از رفتوآمدهاي آخر هفته كمكم خسته ميشود به او اصرار نكنيد آخر هر هفته براي ناهار با خانواده شما باشد و البته اين قاعده در مورد ميهمانيهاي همكاران و دوستان قديمي نيز صدق ميكند.
8- نبود برنامه
تشكيل خانواده به معناي گذراندن زندگي بدون در نظرگرفتن آينده نيست. شما بايد به اتفاق هم آيندهتان را بسازيد. از برنامههاي كوتاهمدت (مكاني كه تعطيلات را در آنجا ميگذرانيد، خريد اتومبيل و…) گرفته تا برنامههاي بزرگتر (بچهدار شدن، عازم شهر ديگري شدن و…) بيدرنگ در مورد آيندهتان و اينكه چگونه با آن روبهرو ميشويد فكر كنيد. اين عمل روابط شما را منسجمتر و شور و شوق پيشروي در زندگي را در شما شعله ور ميكند!
9- سكوت
مطئنا عدمگفتوگو براي زندگي زناشويي مضر است. اين امر بنا به دلايل مختلف اغلب ناشي از كمبود وقت و يا بيتوجهي زن و مرد نسبت به يكديگر است كه در بالا از آنها نام بردهايم. با اينحال، معمولا گفتوگو ميان زن و مرد صورت ميگيرد، اما هيچيك از طرفين به حرفهاي يكديگر گوش نميدهند… در اين حالت، موضوعي را با هم مطرح كنيد و سعي كنيد حقيقتا حرف طرف مقابلتان را بفهميد. درصورت نياز، بيدرنگ از يك رواندرمانگر كمك بگيريد. البته ناگفته نماند که متاسفانه بعضی از زن و شوهرها، حرف هایی می زنند که اگر سکوت کنند و آن ها را نگویند، بسیار برای آن ها بهتر است… پس حالا تصمیم و تشخیص آن که چگونه سکوت زندگی را بشکنید، با خودتان است
اینم دزدیدم![]()
ما هردو تحصیلکرده و سره کار با هم اشنا شدیم... از همون اول خانواده اونا مخالفت کردن اما ما فک میکردیم نظرشون عوض میشه.. بعد از 1.5 سال اشنایی و.. بازم .. مجبور شدیم جدا شیم از هم .. ما منطقی بودیم ولی....خیلی از خانواده ها منطقی فکر نمیکنند
این توصیه خواهرانه منه ... اول از راضی بودن خانواده خودتون و طرف مقابل مطمین بشید بعد برید جلو...
ممنون از مطالب مفیدتون
فقط حتما از این دزدیهات هم به خواستگارات بگو![]()
من اگه بودم اینقد سرتق بازی در میاوردم تا راضی شناین هم یک نمونه دیگه ، باید از تجربه دیگران استفاده کنیم![]()
مینا جان حرفت درسته ولی باید ببینیم بابا ومامان حرفشون چیه مطمئناً اونا هم بد آدم رو نمی خوان
من اگه بودم اینقد سرتق بازی در میاوردم تا راضی شن
مگه مامانم میخاد با اون پسره زندگی کنه این منم پس نظر خودم ارجعیت داره(ستاد دختران سر به راه)
اره اما گاهی دلایلشون خنده دارهمینا جان حرفت درسته ولی باید ببینیم بابا ومامان حرفشون چیه مطمئناً اونا هم بد آدم رو نمی خوان
درسته؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خواستگاری اینترنتی | گفتگوی آزاد | 80 | |
![]() |
هدیه روز خواستگاری به این شاخی دیده بودی؟ (عکس) | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
خواستگاری در گذر زمان ! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
خواستگاری بسیار عجیب و متفاوت مرد پولدار از دختر مورد علاقه اش!! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
خواستگاری یک دختر از استادش | گفتگوی آزاد | 46 |