who can guide me?

scientist

عضو جدید
ترم اول مخابراتم.اطلاعاتی در مورد این رشته ندارم.وقتم به بطالت میگذره...خیلی دوست دارم مطالعه کنم.لطفا چند تا منبع معرفی کنید یا اگه مطلب جالبی در این زمینه دارید خوشحال میشم استفاده کنم......ممنون

....

عضو جدید
سلام ، اول بگو رشتت مخابراته ( ارتباط و انتقال داده ها - آی سی تی ) یا برق گرایش مخابرات ؟؟؟؟؟؟

arash250

عضو جدید
خوب می تونی در باره انواع آنتن ها و کار برد اونها یا میدان یا .... مطالعه آزاد داشته باشی

....

عضو جدید
رشته خوبیه ، این رشته روی پایه های الکترونیک و صنعت مخابرات میگرده . برای موفق شدنت در این رشته الکترونیک - مدارهای الکترونیکی و طراحی مدارها رو خوب یاد بگیر . در ترم های بالاتر این مباحث تخصصی با علم مخابرات ادغام میشه و به طور کلی برق سیستم های مخابر اتی رو یاد میگیری علاوه بر اون از پس تجزیه و تحلیل و عیب یابی و بعدها طراحی مدارها هم بر میای . رشتت بازار کار خوبی داره و اگه حرفی واسه گفتن داشته باشی و قوی باشی به راحتی میتونی کار متناسب با رشتت رو پیدا کنی . پس خوب درس بخون:)
بازم اگه به مشکلی برخوردی میتونی مطرح کنی اگه بتونم حتما کمکت میکنم
موفق باشی ....:smile:

scientist

عضو جدید
ممنون از راهنماییتون.........یه مقاله توپ میخوام در مورد ریاضی یا کاربرد ریاضی در مخابرات..اگه ممکنه کمک کنین.بازم ممنون!!

....

عضو جدید
دوباره سلام
اگه علاقه داری در مورد نحوه ی محاسبات ریاضی در طراحی آنتن ها تحقیق کن

shimakhadem

عضو جدید
رشته خوبیه ، این رشته روی پایه های الکترونیک و صنعت مخابرات میگرده . برای موفق شدنت در این رشته الکترونیک - مدارهای الکترونیکی و طراحی مدارها رو خوب یاد بگیر . در ترم های بالاتر این مباحث تخصصی با علم مخابرات ادغام میشه و به طور کلی برق سیستم های مخابر اتی رو یاد میگیری علاوه بر اون از پس تجزیه و تحلیل و عیب یابی و بعدها طراحی مدارها هم بر میای . رشتت بازار کار خوبی داره و اگه حرفی واسه گفتن داشته باشی و قوی باشی به راحتی میتونی کار متناسب با رشتت رو پیدا کنی . پس خوب درس بخون:)
بازم اگه به مشکلی برخوردی میتونی مطرح کنی اگه بتونم حتما کمکت میکنم
موفق باشی ....:smile:
salam ye soal age hes konid ye mozoo jay bahs va barasi dashte bashe dar zamine mokhaberat chi ra entekhab mikonid va pishnahad midid?

بالا