UAV شریف

Skabirian

عضو جدید
با سلام

نظر به اینکه چند وقتی است فکرم روی طرح خاصی از UAV متمرکز شده و تعاریف بسیاری نیز از آقای دکتر ملائک شنیده ام:):) ؛همچنین چون ایشان شریف هستند و در دسترس ما نمیباشند:cry:،از دوستانی که شریف مکانیک،هوافضا،......میخونن میخوام اگه جزوه UAVایشون را دارن برام میل کنن.
با تشکر

mr.rohalamin

اخراجی موقت
با سلام

نظر به اینکه چند وقتی است فکرم روی طرح خاصی از UAV متمرکز شده و تعاریف بسیاری نیز از آقای دکتر ملائک شنیده ام:):) ؛همچنین چون ایشان شریف هستند و در دسترس ما نمیباشند:cry:،از دوستانی که شریف مکانیک،هوافضا،......میخونن میخوام اگه جزوه UAVایشون را دارن برام میل کنن.
با تشکر
چند تای دیگه از این تاپیک ها می خوای بزنی؟:smile::):D

mr.rohalamin

اخراجی موقت
هیچی قیدش رو بزن.
چرا به روابط عمومی دانشگاه شریف زنگ نمی زنی؟
تو این وقت ها آدم باید خودشو تکون بده.

zxo003

طراح هواپیما
کاربر ممتاز
به نام حق

جزوه UAV ملائک !!!!!

بابا ان رسکم درس میده ، هیچ جای ان هم به صورت خاص UAV گفته باشه ...

اگر میخواهی رادیو کنترل با اتو پیلوت و ... بسازی بهتر خودت آستین بالا بزنی .....

اگر خیلی اسرار داری ملائک ببینی بهتر بری خود شریف ، از در بالا برو اگر بهت گیر دادن (تریپ دانشجویی باشی گیر نمیدن !!! موقعی برو که مترو همه بچه را میاره !!! با این حال اگر گیر دادن یک کارت دانشجویی یا ملی یا ... امانت بزار برو تو ....)

برو دانشکده هوا فضا (ساختمون عتیقه ای داره) (بلوار باید مستقیم بری پایین) رسیدی دانشکده برو طبقه بالا (دوم ، روبه روی راه پله ) مدیر گروه محترم رو درش زده کی میتونید مزاحمش شوید !!!

با این حال طبقه اول سمت چپ کنار دفتر تحصیلات تکمیلی بر بچ انجمن بهتر میتونند راهنمایت کنند ، راستی بی خیال قطب هم شو چون چند دختر شکوفه ترم نشوندن هیچی گیرت نمیاد ، راستی میتونی بری سمت راست هم سایت کامپیوتر بر بچ خف کنی راهنمایی از شون بگیری ....

ما که جزوه ندیدم از این ان هم مدل uav اگر دیدی ما را هم خبر کن ....

باز هم بردارانه میگم مثل بر بچ مثبت شروع کن خودت کتاب بخون برو جلو ، هر جا هم گیر کردی اینترنت ....

zxo003

طراح هواپیما
کاربر ممتاز
حس نیت شما کاملا جای تشکر داره !! اما توجه کنید شما ورودی 89 وخیلی کار داره تا از چیزی سر در بیاری !!! بابا ما ارشدمون گرفتیم میترسیم اینجوری بیایم وسط ... واقعا این اعتماد به نفس باید احسنت گفت ، گل پسر OR دختر !!

موفق باشید

mojcris

عضو جدید
مرسی ، خوب از الان باید شروع کرد. در ضمن خود آدم باید یاد بگیره ، جدا از دانشگاه خود آدم باید تلاش کنه

در ضمن پسر !!!

بلی!

tim40

عضو جدید
با سلام

با تشکر
دوست نازنين اگر كمي بيشتر در مورد كاريكه قصد انجامش را داري بدهي شايد كمكي داشته باشم.بيش از 2000 نقشه ساخت و طراحي با تمام جزييات ساخت و نقشه هاي الكترونيكي و...در كلاس UAVموجود است.البته كليه طرحها قبلا به صورت عملي و موفقيت اميز اجرا شده و به اساني براي علاقه مندان قابل استفاده است و كليه قطعات مورد استفاده در بازار يافت ميشوند.بين سالهاي 70 تا 72 استاد راهنماي 5 و يا 6 پروژه در اين زمينه بودم و اگر امكان دسترسي به انها را در كتابخانه شريف داشته باشيد مطالب مفيدي در اين زمينه خواهيد يافت.

zxo003

طراح هواپیما
کاربر ممتاز
دوست نازنين اگر كمي بيشتر در مورد كاريكه قصد انجامش را داري بدهي شايد كمكي داشته باشم.بيش از 2000 نقشه ساخت و طراحي با تمام جزييات ساخت و نقشه هاي الكترونيكي و...در كلاس UAVموجود است.البته كليه طرحها قبلا به صورت عملي و موفقيت اميز اجرا شده و به اساني براي علاقه مندان قابل استفاده است و كليه قطعات مورد استفاده در بازار يافت ميشوند.بين سالهاي 70 تا 72 استاد راهنماي 5 و يا 6 پروژه در اين زمينه بودم و اگر امكان دسترسي به انها را در كتابخانه شريف داشته باشيد مطالب مفيدي در اين زمينه خواهيد يافت.

سلام

از این که میخواهید کمک کنید من به شخصه از شما تشکر میکنم ...

والا من خودم رفتم کتابخانه و سرچ کردم هیچ پروژه با عنوان "طراحی هواپیما" نیافتم !! حتی هیچ پروژه ای با عنوان طراحی "UAV "هم نیافتم !!

نقشه ساخت که در اینترنت ریخته با تمام جزئیات و فیلم عکس نمونه ساخته شده ... به نظر من طراحی با ساخت زمن تا اسمان فرق داره !

به نظر من شما برو این سایت پرشین ارسی یک شخمی بزن کلی مطلب در ان جا هست .... (اط ساخت اتوپیلوت گرفته تا ساخت جت و طراحی و ....)