sara-afshar777 کو؟

mfmechanics

کاربر بیش فعال
عضو فعالی بود با یوزر sara-afshar777 . اصلا نمی بینیمش. جزو عضوهای دوست داشتنی و اکتیو بود . قبلا اکثرا آن بود و تو تاپیک های مختلف پست می داد. نگران شدم. کسی ازش خبر نداره؟

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
عضو فعالی بود با یوزر sara-afshar777 . اصلا نمی بینیمش. جزو عضوهای دوست داشتنی و اکتیو بود . قبلا اکثرا آن بود و تو تاپیک های مختلف پست می داد. نگران شدم. کسی ازش خبر نداره؟
خیلی ها بودند که حالا نیستند!!

سارا رفت نواندیشان
با اسم مستعار سارا-افشار فعالیت میکنه

sara-afshar/spow/saba888/mohsen88/ و ... همه تو نواندیشان اند
رفقای نیمه راه...:w05:

wasper

عضو جدید
خیلی ها بودند که حالا نیستند!!

سارا رفت نواندیشان
با اسم مستعار سارا-افشار فعالیت میکنه

sara-afshar/spow/saba888/mohsen88/ و ... همه تو نواندیشان اند
رفقای نیمه راه...:w05:

نو اندیشان دیگه کجاست.
زندانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستی حرف جالبی زد وقتی بحث نواندیشان شدگفت که نواندیشان درمقابل این سایت مثل استیل آذین درمقابل پرسپولیس میمونه. بعضی بازیکنان پرسپولیس رفتن استیل آذین امابازهم پرسپولیس یه چیزدیگه است.به هرحال من برای ایشان آرزوی موفقیت می کنم اماای کاش قبل ازرفتن یه تاپیک خداحافظی میزدتااین دوست مانگران ایشون نمیشد.

mfmechanics

کاربر بیش فعال
آبجی اینجاست :smile:
اینجا

اینم عکسش

قبلا اینطوری بود
http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/avatar90261_2.gif

pasargadparisa

عضو جدید
عضو فعالی بود با یوزر sara-afshar777 . اصلا نمی بینیمش. جزو عضوهای دوست داشتنی و اکتیو بود . قبلا اکثرا آن بود و تو تاپیک های مختلف پست می داد. نگران شدم. کسی ازش بر نداره؟
بوی عقش میاید همی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یاد یار مهربان میآید همی

mfmechanics

کاربر بیش فعال
mohammad taghi jan, Mechatronic Engineering tu iran madrake karshenasi dareh?

آخرین ویرایش:

mfmechanics

کاربر بیش فعال
خیلی خب دااااااش. راحت باش مجلس خودیه.

کلا عضوای زیادی قبلا بودن که الان نیستن. احتمالا دیگه خسته شدن احتمالا ما هم به زودی نخاهیم بود. این سارا-افشار از اونایی بود که هر ساعتی میومدیم آن بود. به اون خاطر پرسیدم چرا نیست.

کلا این باشگاه مثل دنیاست - یه روز میای یه روز می ری. یه روز هستی یه روز نیستی. آخرش دیگه کلا می ری. شاید هم الان ما نیستیم فکر می کنیم که هستیم. یا شاید این بودنا جزو خاطراتمونه که مرور می کنیم.

pasargadparisa

عضو جدید
کلا عضوای زیادی قبلا بودن که الان نیستن. احتمالا دیگه خسته شدن احتمالا ما هم به زودی نخاهیم بود. این سارا-افشار از اونایی بود که هر ساعتی میومدیم آن بود. به اون خاطر پرسیدم چرا نیست.

کلا این باشگاه مثل دنیاست - یه روز میای یه روز می ری. یه روز هستی یه روز نیستی. آخرش دیگه کلا می ری. شاید هم الان ما نیستیم فکر می کنیم که هستیم. یا شاید این بودنا جزو خاطراتمونه که مرور می کنیم.
به جان تو عاشق شدیا.عاشقا از این حرفا میزنن

hani_0t

عضو جدید
میخوای شمارشو بدم باهاش تماس بگیری از نگرانی در بیای؟ :heart:

بوی عقش میاید همی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یاد یار مهربان میآید همی

خیلی خب دااااااش. راحت باش مجلس خودیه.

به جان تو عاشق شدیا.عاشقا از این حرفا میزنن

:surprised::surprised::surprised: :eek::eek::eek:
خب تعجب هم داره ... ولی باهات موافقم...