mfmechanics
کاربر بیش فعال
عضو فعالی بود با یوزر sara-afshar777 . اصلا نمی بینیمش. جزو عضوهای دوست داشتنی و اکتیو بود . قبلا اکثرا آن بود و تو تاپیک های مختلف پست می داد. نگران شدم. کسی ازش خبر نداره؟
خیلی ها بودند که حالا نیستند!!عضو فعالی بود با یوزر sara-afshar777 . اصلا نمی بینیمش. جزو عضوهای دوست داشتنی و اکتیو بود . قبلا اکثرا آن بود و تو تاپیک های مختلف پست می داد. نگران شدم. کسی ازش خبر نداره؟
من گفتم نکنه اتفاقی براشون افتاده باشه که نیستن.تو نواندیشان من زیاد دیدمش
خیلی ها بودند که حالا نیستند!!
سارا رفت نواندیشان
با اسم مستعار سارا-افشار فعالیت میکنه
sara-afshar/spow/saba888/mohsen88/ و ... همه تو نواندیشان اند
رفقای نیمه راه...![]()
wasper جان همین حرفاروزدی کاندیدمنفورترین کاربرباشگاه شدی دیگه! گرچه توی نظرسنجی بین منفورترین هامحبوب ترین شدی!نو اندیشان دیگه کجاست.
زندانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چیزی تو میه های برره است.هرکی اینجا بدی کنه تبعید میشه نواندیشاننو اندیشان دیگه کجاست.
زندانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوای شمارشو بدم باهاش تماس بگیری از نگرانی در بیای؟من گفتم نکنه اتفاقی براشون افتاده باشه که نیستن.
بوی عقش میاید همی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یاد یار مهربان میآید همیعضو فعالی بود با یوزر sara-afshar777 . اصلا نمی بینیمش. جزو عضوهای دوست داشتنی و اکتیو بود . قبلا اکثرا آن بود و تو تاپیک های مختلف پست می داد. نگران شدم. کسی ازش بر نداره؟
شمارشو می خوام چیکار. آخه قبلا جزو اکتیو های باشگاه مهندسان بود. گفتم شاید اتفاقی براش افتاده. همین.میخوای شمارشو بدم باهاش تماس بگیری از نگرانی در بیای؟![]()
خیلی خب دااااااش. راحت باش مجلس خودیه.شمارشو می خوام چیکار. آخه قبلا جزو اکتیو های باشگاه مهندسان بود. گفتم شاید اتفاقی براش افتاده. همین.
خیلی خب دااااااش. راحت باش مجلس خودیه.
به جان تو عاشق شدیا.عاشقا از این حرفا میزننکلا عضوای زیادی قبلا بودن که الان نیستن. احتمالا دیگه خسته شدن احتمالا ما هم به زودی نخاهیم بود. این سارا-افشار از اونایی بود که هر ساعتی میومدیم آن بود. به اون خاطر پرسیدم چرا نیست.
کلا این باشگاه مثل دنیاست - یه روز میای یه روز می ری. یه روز هستی یه روز نیستی. آخرش دیگه کلا می ری. شاید هم الان ما نیستیم فکر می کنیم که هستیم. یا شاید این بودنا جزو خاطراتمونه که مرور می کنیم.
میخوای شمارشو بدم باهاش تماس بگیری از نگرانی در بیای؟![]()
بوی عقش میاید همی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یاد یار مهربان میآید همی
خیلی خب دااااااش. راحت باش مجلس خودیه.
به جان تو عاشق شدیا.عاشقا از این حرفا میزنن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خانوم sara-afshar به سایت برگشتند. | گفتگوی آزاد | 30 | |
![]() |
دختر کو ندارد نشان از نه نه (مامی یا مادر ) +18 | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
کفش هایم ... کو ؟!................ طنز | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |