N70مشكل تخليه ي شارژ

سمیه نوروزی

عضو جدید
سلام به همه ي دوستان
مي خواستم از همتون -چه اونايي كه N70 دارن چه اونايي كه ندارن- كمك بخوام..
گوشيم بدجور مشكل تخليه شارژ پيدا كرده قبلا هر 10 ساعت اگه زياد مكالمه نمي داشتم شارژ تموم مي كرد باتريشو عوض كردم محض اطمينان شارژر و هم عوض كردم...حالا(حدود شيش هفت ماه از اون بار مي گذره ) هر 1 ساعت شارژ خالي مي كنه:((البته نه اينكه توي اون مدتم زياد شارژ نگه داشته باشه ها).... خيلي بي چارم كرده اگه لازم نداشتمش واقعا مي نداختمش دور...:w06:

پي ليييييييييييييز كمك و راهنمايي.

moagri

عضو جدید
مشکل تخلیه شارژ N70

مشکل تخلیه شارژ N70

سلام به همه ي دوستان
مي خواستم از همتون -چه اونايي كه N70 دارن چه اونايي كه ندارن- كمك بخوام..
گوشيم بدجور مشكل تخليه شارژ پيدا كرده قبلا هر 10 ساعت اگه زياد مكالمه نمي داشتم شارژ تموم مي كرد باتريشو عوض كردم محض اطمينان شارژر و هم عوض كردم...حالا(حدود شيش هفت ماه از اون بار مي گذره ) هر 1 ساعت شارژ خالي مي كنه:((البته نه اينكه توي اون مدتم زياد شارژ نگه داشته باشه ها).... خيلي بي چارم كرده اگه لازم نداشتمش واقعا مي نداختمش دور...:w06:

پي ليييييييييييييز كمك و راهنمايي.
دوست عزیز سلام
منم مث شما این مشکلو دارم و باهاتون همدردی فراوان میکنم. اکثر دوستای منم که از گوشیهای نوکیا استفاده میکنن این مورد رو دارن. فک کنم ایراد گوشیهای نوکیا همین خالی کردن زود به زود باطری باشه.;)

سمیه نوروزی

عضو جدید
مرسي ......... راستش ايراد خيلي خيلي بزرگي هم هست....واقعا من يكي و كه :w05:... خيلي اذيت كرده.......

kaveh_js

عضو جدید
ba salam manam N70 dashtam va az ghaza ba hamin moshkel barkhord kardam keba morajea be namayandegi nokia behem goftan paye sharzh irad dare zemnan say konid battery ro hich vaght az sob ta shab toye sharzh nazarid chon baese tavarome battery mishe va bazde oono paein miare

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
بله این دوستمون درست میگه همیشه شارج اولیه گوشیتونو 8 ساعت بزارید و برای دفعات بعد حتما" بزارید تا پیغام battery low ظاهر بشه و گوشیتونو شارج کنید و تا کاملا" شارج شد گوشی رو از توی شارژ در بیارید.
بعد از چند وقت بزارید گوشیتون به طور عادی خاموش بشه تا باتری اون کانلا" تخلیه بشه و دوباره شارژش کنید. تا تمام cell های باتری کار مفید خودشونو انجام بدن و ناقص تخلیه نشوند.

هیچوقت گوشی رو با شارژ ناتمام از برق بیرون نکشید.

و هروقت خواستید گوشیتونو شارژ کنید اونو خاموش کنید;)

بالا