Materials Engineering, Science, Processing and Design_by Michael Ashby درخواست کمک

Arvind

عضو جدید
سلام به شما،
اسم من آروین هست از سوئد، یک سوال از شما داشتم که امیدوارم بتونید کمک کنید. من در حال حاضر در سال دوم رشتهٔ مکانیک در سوئد مشغول تحصیل هستم. از اونجایی‌ که من بعد از حدود ۲۰ سال پس از دیپلم در ایران دارم تحصیل می‌کنم، میبینم که هر چه بیشتر دارم در این رشته به جلو میرم، نیازم به کتابهایی که بتونه با زبان فارسی (مثلا ترجمهٔ کتابها - یا مقالات خوب) به فهم و درک مطالب درسیم کمک کنه، بیشتر می‌شه.
از اونجایی‌ که سطح تحصیل در ایران بالا هست، یکی‌ از دوستانم پیشنهادی داد که با دانشجو‌هایی‌ که در ایران در این رشته یا رشته‌های مشابه تحصیل میکنند تماس بگیرم که به احتمال زیاد میتوانند مرجع‌هایی‌ به فارسی قابل فهم تر، برای امثال من که بد از ۲۰ سال دوباره شروع به درس خواندن کردن ، معرفی و احتمالا از طریق اینترنت در اختیار بزارند.
برای همین در حال حاضر اینجا در دانشگاه درسی‌ می‌خونم به اسم مهندسی‌ مواد از مایکل اشبی، که امیدوارم شما یا دوستان دیگه بتونید مطالبی در این زمینه به من برای درک بهتر معرفی‌ کنید.
از پیش ممنون و سپاسگزارم
آروین صمیمی‌

زهرا سرزارع

عضو جدید
سلام
در مورد این واحد درسی ما کتاب علم مواد نوشته ( حسین تویسرکانی )رو پاس کردیم.امیدوارم بتونه کمکی به شما کنه.
موفق باشید