دوستم تعریف میکرد میگفت :با دوست دخترم رفتیم برا اهدا عضو ثبت نام کردیم و این حرفاآقا مارو جو گرفت هرچی بود تیک زدیم خدا نکرده اگه اتفاقی بیوفته برام ، فقط پوستم میمونهتو یه نایلون میارن در خونه تحویل میدن !
...
..
آهای ماریو منو یادته؟؟؟من همونیم که کل دوران کودکیمو واسه نجات دادن دوست دخترت هدر دادم !! کصافط!!!!..
...
..
یه پسرخاله دارم به باباش میگه پدر، به مامانشم مادر میریم خونشون انگار داریم فیلم هندی می بینیم !
...
..
پسر : عصبانی میشی خیلی خوشگل میشی …دختر : من که الان عصبانی نیستم.!!پسر : منم همینو میگم، الان مثه بزی..!!!دختر : چی میگی آشغال؟پسر : آها اینو میگم، الان خیلی خوشگلی ….!!
...
..
قلابت را بدون طعمه بینداز ، اینجا پر است از ماهیانی که از زندگی سیر شده اند
...
..
به فرزندانمان در کودکىوقت بیشترى براى عروسک بازى بدهیمتا وقتى بزرگ شدند با آدمها بازى نکنن….!
...
..
در دسترس بودنت دیگر برایم ارزش ندارد ….اکنون نه مشترک هستی ؛نه مورد نظر … !
...
..
از خونه زنگ زدم فست فود غذا بیارن
طرف میگه بفرستم واستون؟؟؟
میگم پ نه پ آپلود کن
لینکش رو بده دانلود میکنم.
...
..
دختره داره غرق میشه میگم دستتو بده به من میگه می خوای نجاتم بدی؟
پــَـَـ نــه پــَـَـــ میخوام واست لاک بزنم!
...
..
به پسرخاله ام می گم تب کردم میگه: اِ؟ مریض شدی؟ می گم پـَـــ نــه پـَـــ دمای بدنمو بردم بالا ببینم فنش کار میفته یا نه !
...
..
...
..
آهای ماریو منو یادته؟؟؟من همونیم که کل دوران کودکیمو واسه نجات دادن دوست دخترت هدر دادم !! کصافط!!!!..
...
..
یه پسرخاله دارم به باباش میگه پدر، به مامانشم مادر میریم خونشون انگار داریم فیلم هندی می بینیم !
...
..
پسر : عصبانی میشی خیلی خوشگل میشی …دختر : من که الان عصبانی نیستم.!!پسر : منم همینو میگم، الان مثه بزی..!!!دختر : چی میگی آشغال؟پسر : آها اینو میگم، الان خیلی خوشگلی ….!!
...
..
قلابت را بدون طعمه بینداز ، اینجا پر است از ماهیانی که از زندگی سیر شده اند
...
..
به فرزندانمان در کودکىوقت بیشترى براى عروسک بازى بدهیمتا وقتى بزرگ شدند با آدمها بازى نکنن….!
...
..
در دسترس بودنت دیگر برایم ارزش ندارد ….اکنون نه مشترک هستی ؛نه مورد نظر … !
...
..
از خونه زنگ زدم فست فود غذا بیارن
طرف میگه بفرستم واستون؟؟؟
میگم پ نه پ آپلود کن
لینکش رو بده دانلود میکنم.
...
..
دختره داره غرق میشه میگم دستتو بده به من میگه می خوای نجاتم بدی؟
پــَـَـ نــه پــَـَـــ میخوام واست لاک بزنم!
...
..
به پسرخاله ام می گم تب کردم میگه: اِ؟ مریض شدی؟ می گم پـَـــ نــه پـَـــ دمای بدنمو بردم بالا ببینم فنش کار میفته یا نه !
...
..
فامیلمون یه اس.ام.اس فلسفی فرستاده بود؛نمیدونم چی شد replay رو اشتباهی زدم اس.ام.اس خالی براش سند شد.جواب داد: دنیایی از حرفهای نگفته … مرسی!ینی یه آدم سالم دور و برمون نیست به خدا
...
..
خیلی دوست دارم یکی بهم بگه “قدر این روزاتونو بدونید”بعد بزنم پس گردنش و بگم دقیقا کدوم روزا؟نشون بده با دست!
...
..
ازدکمه “اینتر”، رفیق روزهای عصبانیتمان ممنونیمکه زیر بار سخت ترین ضربات دست ما، صداش در نمیاد !
...
..
...
..
خیلی دوست دارم یکی بهم بگه “قدر این روزاتونو بدونید”بعد بزنم پس گردنش و بگم دقیقا کدوم روزا؟نشون بده با دست!
...
..
ازدکمه “اینتر”، رفیق روزهای عصبانیتمان ممنونیمکه زیر بار سخت ترین ضربات دست ما، صداش در نمیاد !
...
..
..