help me

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
گوشی من یه مشکلی داره به این صورت که خود بخود اطلاعات روی مخاطبین و همه تنظیماتی که کردم حذف میشه ( مثل زنگ و تم و ... ) شما اطلاعی دارین مشکلش چی می تونه باشه سخت افزاری یا نرم افزاری ؟ تا بحال چند بار این اتفاق برام افتاده. البته چک کردم فکر نمی کنم ویروسی هم داشته باشه.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب اول باید مدل گوشیتو بدونیم
1-ویروس کشی کل گوشیت با استفاده از کامپیوتر که مجهز به ویروس کش های آپدیت شده هستش و بروز ( بیار خونه ما، هر روز ساعت 8 صبح کاسپر آپدیت میشه )
2-برنامه هایی رو که روش نصب کردی چک کن ببین چی هستن، بعضی برنامه ها orb effecy هستن و یعنی سازگاری ندارن با گوشی و یا برنامه های دیگه و مثل یه ویروس عمل میکنن و چون برنامه هستش اصلن به عنوان ویروس شناخته نمیشه
3- برسی حافظه خالی داخلی گوشی
4- حتمن یه مستر ریست هم از مموری کارد و هم خود گوشی بگیرید

درست نشد یه پیام شخصی بفرستین به من، میگم پیام شخصی آخه من به این انجمن ها سر نمیزنم و بعضی وقتها فقط به جدیدترین پستی که گذاشته شده میام سر میزنم، شاید پست شما رو ندیدم خوب
این کارای بالا رو انجام بدین بعد بهم خبر بدین

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اول باید مدل گوشیتو بدونیم

مدل گوشیم n95

1-ویروس کشی کل گوشیت با استفاده از کامپیوتر که مجهز به ویروس کش های آپدیت شده هستش و بروز ( بیار خونه ما، هر روز ساعت 8 صبح کاسپر آپدیت میشه )
2-برنامه هایی رو که روش نصب کردی چک کن ببین چی هستن، بعضی برنامه ها orb effecy هستن و یعنی سازگاری ندارن با گوشی و یا برنامه های دیگه و مثل یه ویروس عمل میکنن و چون برنامه هستش اصلن به عنوان ویروس شناخته نمیشه
3- برسی حافظه خالی داخلی گوشی
4- حتمن یه مستر ریست هم از مموری کارد و هم خود گوشی بگیرید

درست نشد یه پیام شخصی بفرستین به من، میگم پیام شخصی آخه من به این انجمن ها سر نمیزنم و بعضی وقتها فقط به جدیدترین پستی که گذاشته شده میام سر میزنم، شاید پست شما رو ندیدم خوب
این کارای بالا رو انجام بدین بعد بهم خبر بدین

ممنون چک میکنم ببینم چی میشه

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
n95 کدوم مدلش ؟
البته فرقی هم نداره، ولی اگه یه مستر ریست انجام بدین بایستی درست شه اگه مشکل سخت افزاری پیدا نکرده باشه، نوعی مشکل سخت افزاری که بیشتر نرم افزاری میشه
من اینطوری شنیدم
N73 همچین مشکلی رو داشت تو تعدادی از گوشیهاش
شاید فلش گوشی خراب شده باشه، یعنی قاطی کرده باشه، که این یه مشکل سخت افزاری هستش و کم کم این فلش خراب میشه و گوشیتون اصلن بالا نمیاد ( اینو به من گفتن مشکل سخت افزاری نرم افزاری، نمیدونم چرا )، این مشکل تا جایی پیش میره که اگه این فلش کاملن از بین بره دیگه گوشیتون بالا نمیاد و باید تعمیراتی یه فلش روش نصب کنه
فکر نکنم از فلش باشه