مقاله کامل از GSM va GPRS میذارم .امیدوارم به دردتون بخوره
H halfmoon عضو جدید Aug 9, 2008 #1 مقاله کامل از GSM va GPRS میذارم .امیدوارم به دردتون بخوره پیوست ها gprs4.doc 131.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
M massom عضو جدید Aug 14, 2008 #2 halfmoon گفت: مقاله کامل از GSM va GPRS میذارم .امیدوارم به دردتون بخوره کلیک کنید تا باز شود... با سلام دوست عزیز من نتوانستم فایل را باز کنم لطفا" بررسی فرمایید با تشکر
halfmoon گفت: مقاله کامل از GSM va GPRS میذارم .امیدوارم به دردتون بخوره کلیک کنید تا باز شود... با سلام دوست عزیز من نتوانستم فایل را باز کنم لطفا" بررسی فرمایید با تشکر
S sahand.sariri عضو جدید Apr 18, 2010 #3 thank u thank u kheylii mamnon vase maghaleye khobetoon. agar baz maghaleii dar morede gprs darin mamnoon misham vasam befrestin. ishala betoonam jobran konam
thank u thank u kheylii mamnon vase maghaleye khobetoon. agar baz maghaleii dar morede gprs darin mamnoon misham vasam befrestin. ishala betoonam jobran konam
N negar_zamani عضو جدید Oct 11, 2010 #6 اگه کسی جزوه ای مربوط به درس سوئیچینگ و سیگنالینگ داره ممنون میشم به آدرس ایمیلم بفرسته و یا روی سایت ( توی همین قسمت ) قرار بده تا همه استفاده کنن. tanhayi55@yahoo.com
اگه کسی جزوه ای مربوط به درس سوئیچینگ و سیگنالینگ داره ممنون میشم به آدرس ایمیلم بفرسته و یا روی سایت ( توی همین قسمت ) قرار بده تا همه استفاده کنن. tanhayi55@yahoo.com