folder opions

shadi_hotbabe

عضو جدید
سلام فولدر اپشن من از کار افتاده نه تویه control panel هست و نه تویه tools باید چیکار منم
ممنون میشم اگه کمکم کنید:heart:

shoonisht

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
دوست عزیز با تایپ control folders در Run به Folder Option دسترسی پیدا می کنید .
علت حذف هم طبق گفته دوست عزیزمون golemaryam_1983 ویروس هست .
با تشکر - سیستم 32

shadi_hotbabe

عضو جدید
باور کنید چندبار تاحالا ویندوز مختلف نصب کردم ویروس کشیش کردم ار run هم اجراش کردم ولی بازم فایده نداشت؟

shoonisht

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
دوست عزیز به احتمال زیاد ویروس در پوشه System Volume Information جا خوش کرده که با تعویض ویندوز هم بعد از اولین کار کرد دوباره عمل می کنه .
پیشنهاد می کنم:
1- فایل Autorun.inf رو از تمامی درایوها حذف کن . در اینباره در تالار کامپیوتر گفته شده .
2- با سیستم عامل لینوکس نسخه Ubuntu تمامی اطلاعات درایو C و پوشه های System Volume Information - Recycle- Recycler - Drive Information - MSOCache و تمامی اطلاعاتی که برایتان ناآشنا هستند مثل New Folder.exe و امثال این ها که ویروس ها به جا می گذارند رو از همه درایوها حذف کن و بعد از اون ویندوز بزن .
بعد از نصب ویندوز یکبار از سیستم Restore بگیر تا در مواقعی که دوباره مشکل پیش اومد بازگردانی کنی .
امیدوارم مشکلت حل بشه .
با تشکر - سیستم 32

آخرین ویرایش:

Sarp

مدیر بازنشسته
بعد نصب ویندوز رو درایوها دابل کلیک نکنید .
بعد نصب ویندوز و درایورها ، یه آنتی ویروس نصب کنید و بعد آپدیت یه اسکن فول بکنید و . . . .

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
با سلام،
سیستمتون حتماً ویروسی داره که فایل Autorun رو در همه ی درایوها کپی کرده! پس با نصب مجدد ویندوز و دوبار کلیک روی یه درایو مجدداً ویروسی میشه!
پس ابتدا سیستمتون رو ویروس یابی کنید بعد از وصله های ضمیمه برای باز گرداندن Folder option استفاده کنید.
اگر نتونستید آنتی ویروس بریزید، ساده ترین کار نصب مجدد ویندوز و نصب آنتی ویروس بدون دوبار کلیک بر روی درایو هاست.
برای آنتی ویروس هم با از F-secure که در بخش دانلود معرفی کردم استفاده کنید که باید پیش از تعویض ویندوز آپدیتشم دانلود کنید و یا از Bitdefender 2010 استفاده کنید.

پیوست ها

• Hidden.rar
    1,023 بایت · بازدیدها: 0
بالا