DataBase_SQL2000

Comet1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من دانشجوی ترم 6 هستم. تازه کارم را در database شروع کردم. چیزهایی از ACCESS و SQL2000 می دانم.
می خواهم یک نفر مرا راهنمایی کند تا بانک کوچکی که بعهده گرفتم را با موفقیت به نتیجه برسانم.
بانک کوچک من، تشکیل شده از یک سری اطلاعات شرکت های بازرگانی محصولات نانویی، اخبار نانو تکنولوژی، آموزش، ... که این اطلاعات باید بر اساس درخت نانو دسته بندی شوند و به سهولت قابل دسترسی باشند. ههم برای مدیر بازرگانی، هم برای مدیر عامل، هم برای مدیر اجرایی ...
خیلی ممنون می شم اگر مرا برای شروع کار راهنمایی کنید.

سراسر امید باشید.:gol:

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
من دقیقا سوال شما رو متوجه نشدم
دی کدوم قسمت طراحی بانک نیاز به کمک دارید؟
آیا منظور شما view های لازم برای بانک است؟
یا جداول و فیلدها
من عبارت درخت نانو رو متوجه نشدم!

Comet1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
درخت نانو ...

درخت نانو ...

سلام
دوست خوبم مرسی از اینکه پیام منو خوندی.
بله من با شروع کار مشکل دارم. اینکه از کجا شروع کنم! و چطور بانک را مطابق با درخت نانو بسازم.

و در مورد درخت نانو، لطفا به سایت nano.ir نگاهی بکنید.
شاخ های اصلی این درخت: فناوری های زیست محیطی ، نساجی ، خودروسازی و حمل و نقل ، فناوری اطلاعات و مخابرات ، کشاورزی ، پزشکی و داروسازی ، انرژی (پیل سوختی، باتری) ، ساخت و ساز ، مواد شیمیایی پیشرفته.
که هر کدام از این ها زیرشاخه ها و برگ هایی دارند.

منظورم این است که بر اساس درخت نانو که طرحی کاملا علمی در ستاد توسعه فناوری نانو است، باشد.
باز هم ممنونم.

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
با سلام
فکر می کنم شما ابتدا باید اطلاعات را کاملاً بررسی کرده و لیست کنید . سپس جدول ها را درآورده و نرمال کنید.
اگر درست متوجه شده باشم ما با یک درخت با سطح نامشخص روبرو هستید!
برای پیاده سازی این درخت در بانک اطلاعاتی فیلدهای زیر (حداقل فیلدها) مورد نیاز است:

کلید جدول عنوان فیلد کلید پدر(این کلید یک کلید خارجی به همین جدول می باشد و مشخص می کند که این زیر شاخه مربوط به کدام شاخه اصلی که خود ممکن است زیر شاخه باشد می باشد. در صورت نیاز به فیلدهای بیشتر مانند توضیحات هم می توانید فیلد اضافه کنید و در جداول و یا اطلاعاتی که از طریق این شاخه به آنها دسترسی دارید فیلد کلید این جدول را اضافه نمایید.

موفق باشید

Comet1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست خوبم.
مرسی از لطفتون. من تا حالا در کلاس SQL، جدول درست کردن را یاد گرفتم. راهنمایی های شما هم برای من بسیار مفید بود.
من درس پایگاه داده را تازه این ترم گرفتم، به خاطر همین یه مقدار با این موضوع مشکل دارم که آجرهای اول را چطور قرار دهم.
من حتماً برای ارتباط جداول از راهنمایی های بسیار ارزشمند شما و دیگر دوستان استفاده خواهم کرد. باز هم ممنون و سپاسگذارم.

nargil

عضو جدید
سلام
منم این ترم پایگاه دارم
پروژه ای که می خوام بر دارم مربوط به بانک می شه یه بانک کوچولو
مشکل من با نمودار ER این مجموعه است
اگه بتونیددر این زمینه کمکم کنید لطف کردین وگرنه یه نمودار ER به عنوان نمونه نشونم بدین در هر صورت ممنونم اگه به ایمیلم بفرستید عالی می شه
من تا 1 هفته دیگه می خوام

negin17h

مدیر تالار
موضوع پروژه ات رو بگو تا بتونیم کمکت کنیم

nargil

عضو جدید
از اینکه پیگیر شدین ممنون
موضوع : رزرواسیون هتل
اگه سخته شما یه موضوع پیشنهاد بدین

negin17h

مدیر تالار
از اینکه پیگیر شدین ممنون
موضوع : رزرواسیون هتل
اگه سخته شما یه موضوع پیشنهاد بدین

فرق نمیکنه، شما هر موضوع دیگری روهم پیدا کنی باید یه مراحلی رو طی کنی.
اول باید چارچوب کاری رو که باید انجام شه مشخص کنی چون این موضوع ممکنه خیلی هم کوچولو نباشه. یعنی یه سناریوی اولیه باید بنویسی که میتونه خیلی هم ساده باشه و عملاً نشون میده نیاز به چه فعالیت ها یا اطلاعاتی داریم :

ثبت اطلاعات اتاق ها
ثبت مشخصات افراد
ثبت اینکه چه کسی در کدام اتاق است و از چه تاریخ و ساعت تا چه تاریخ و ساعت
جستجوی اتاق های خالی در بازه تاریخی
و ...

این اطلاعات را که تکمیل کردی موجودیت ها رو از توش بکش بیرون.

nargil

عضو جدید
با خودتون نگین این چقدر خنگ
یعنی در نمودارERش 2تاentity داریم یکی اتاق دیگری مسافر
رابطه اینا چیه منظورم اونی که تو لوزی

negin17h

مدیر تالار
سلام
راستش من خیلی وقته ERD نکشیدم اما امیدوارم این درست باشه. اگه مشکلی داشت به بزرگی خودتون ببخشید :redface:

پیوست ها

• Step1.jpg
    Step1.jpg
    17.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • step2.jpg
    step2.jpg
    21.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Thagheb

عضو جدید
سلام نميدونم چرا هيچ كس تو اين تاپيك نيست
من يه پروژه پايگاه مي خوام تا از رو اون بتونم پروژه خودم تكميل كنم يعني راهنمام باشه
ممنون مي شم اگه كسي به دادم برسه

شما می تونی خصوصا دز موزد ERD جستجو بکنی مثلا یه سر به link زیر بزن
http://www.intranet.csupomona.edu/~llsoe/cis466/samples/erd.jpg

اگه دقت کنی می بینی همه ی روابط رو به صورت ساده داره مثلا یک کارخانه می تونه محصولات بسیاری تولید بکنه یا مثلا محصول و خریدار روابط چند به چند باهم دارن چون ممکن یک خریدار چند محصول بخرا و یک کالا چند خریدار داشته باشه که برای حل مشکل چند به چند از یه جدول واسطه استفاده می کنیم. البته اگر مشکلت نمودار ERD باشه امیدوارم کمکت کنه .
موفق باشی

Mojtaba70i

عضو جدید
درخواست برنامه مرتبط با SQL

درخواست برنامه مرتبط با SQL

سلام عزيزان
من هم اين ترم درس پايگاه داده درام و استاد خواسته تا يك پروژه ببريم واون اينه يك برنامه كه با زبان vb يا C نوشته شده باشه ودر هنگام اجرا به نرم افزار SQL ربط داشته باشه .
اگه كسي كمكم كنه ازش ممنون ميشم!

Comet1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
پروژه دیتابیس فرودگاه

پروژه دیتابیس فرودگاه

سلام
دوست خوبم آقای Mojtaba70i منو ببخشید که نمی تونم به سوال شما جواب دهم و سوال دیگری را مطرح می کنم. من شاید بتونم در مورد SQL به شما کمک کنم.

امیدوارم منو ببخشید.
استاد من به عنوان پروژه آخر ترم، دیتابیس فرودگاه را به من داده است. من تنها چیزهایی که می دانستم را در دیتابیس ایجاد کردم، اما می خواهم اگر کسی چنین پروژه ای کار کرده است، مرا راهنمایی کند.
من برای دیتابیسم 4 جدول (خلبان ها، هواپیماها، مسافران و اطلاعات پرواز) در نظر گرفته ام. اما به خاطر کم تجربگی در ساختن فیلدها به مشکل برخوردم، نمی دانم چه فیلدهایی و چه رابطه هایی برای آنها قرار دهم.
خواهش می کنم اگر چنین دیتابیسی کار کرده اید، کمکم کنید. هرچند من در دیتابیس قبلی که تاپیکش اولین تایپیک این بخش است، از این طریق به نتیجه نرسیدم. ممنون می شوم اگر حتی کسی را می شناسید به من لینک کنید.
مرسی