این وبسایت چند ساله که همینطوریه هیچ اطلاعات مفیدی هم نداره. به نظر میاد مربوط به شرکتیه که تو این زمینه فعالیت می کنه و هیچ گونه اطلاعات فنی و تکنولوژیکی ارائه نداده پیشنهاد می کنم کسانی که دنبال اطلاعات مفید هستند به وبسایت شرکت های دارای تکنولوژی نظیر delta control و abb و اشنایدر الکتریک مراجعه کنند.سلام
سایتی مدتی است راه اندازی شده که فکر میکنم به عمده سوالات شما پاسخ بده
http://www.iranbms.com/htmls/fa/article.htm
2 سال پیش که من پرس و جو کردم اشنایدر الکتریک ایران تکنولوژی اجرای bms رو داره فکر کنم چند شرکت دیگر هم هستند ولی نکته اینجاست که اگر شرکتی هم باشه که متخصص اینکار باشه هیچ اطلاعاتی ارائه نمی کنند و فقط پروژه رو اجرا می کنند ولی برای کسب اطلاعات مفید تر می توانید به وبسایت شرکتهای خارجی که اسم چند تاشون رو تو پست قبلی گفتم مراجعه کنید.سلام : از دوستانی که به سیستم مدیریت هوشمند BMS آشنائی دارند تقاضا دارم چنانچه اطلاعاتی در این زمینه تجهیزات مورد نیاز - نحوه اجراء و برندهای موجود در بازار ایران ، دارند ، ما نیز مطلع فرمایند . متشکرم زمانی
بله حق با شماستاین وبسایت چند ساله که همینطوریه هیچ اطلاعات مفیدی هم نداره. به نظر میاد مربوط به شرکتیه که تو این زمینه فعالیت می کنه و هیچ گونه اطلاعات فنی و تکنولوژیکی ارائه نداده پیشنهاد می کنم کسانی که دنبال اطلاعات مفید هستند به وبسایت شرکت های دارای تکنولوژی نظیر delta control و abb و اشنایدر الکتریک مراجعه کنند.