bargh_ghodrat

m.ch

عضو جدید
salam
man daneshjooye mohandesiye bargh_ghodrat hastam va too in talar tamame saiye khoodamoo mikonam ta agar etelaati dar bareye bargh bedast avardam be shooma ;)ham enteghal bedam

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه عجب یکی تو این دانشگاه پیدا شد که قصد فعالیت داره، بیبنیم چی می کنید دوست عزیز

منتظر مطالب ارزنده شما هستیم!!!

soltanimehr66

عضو جدید
enjoyyyyy

enjoyyyyy

be zodi ye package kamel zip shode az jozvehaye bargh baraton mizaram ta begirid.
albate age ye seri az bache haye masghare in daneshgah haminjorin asabe adamo narizan be ham.

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
شما به دیگران چیکار دارین، به جای حرص خوردن کار خودتون رو انجام بدین!

بهم برخورد

بهم برخورد

سلام benefic.hعزیز
اینجوری نگو عزیز به من برخورد من دانشجوی کنترل علوم وتحقیقات فارس هستم.
حالا بگو ببینم تو از کجا این دانشگاه دور افتاده وخارج از دنیا رو می شناسی؟
یاعلی

be zodi ye package kamel zip shode az jozvehaye bargh baraton mizaram ta begirid.
albate age ye seri az bache haye masghare in daneshgah haminjorin asabe adamo narizan be ham.
سلام جناب سلطانی مهر
من کماکان منتظر پکیج شما هستم تا به واسطه اون آبروی بچه های علوم وتفریحات فارس رو بخری. اگه کمکی از دست من بر میاد من درخدمتم داداشی.
یاعلی

soltanimehr66

عضو جدید
salam doste aziz. beheton ghol midam hade aksar ta avasete terme tabestan pakage roye sait bashe. ghabol konid jamavarie jozavate tamame darsha ba darnazar gereftane bare elmie ona kare sakhtie. vali momkene.

محمد فرزانه

عضو جدید
سلام
منم اضاف شدم
يه نفرم يه نفره ديگه
جاي خوبيه من تازه باهاش آشنا شدم
اگه بشه دوستان رو اينجا جمع كرد خيلي خوب ميشه
راستي آقا اميد خوشهالم كه شما هم علوم و تحقيقاتي هستيد.
اينجا مي تونه باعث بشه ارتباط بچه هاي برق دانشگاه بهتر بشه
اينجا ميشه استارت كاراي بزرگي رو زد
اينجا...
خواهشا چند تا هم شما بگيد تا روشن تر بشه چرا ما بروبچ باشگاه مهندسان ,و بچه هاي دانشگاه,وقتي تو سايت ميام بايد يه سري هم به اينجا بزنيم , حضور بچه ها چه كمكي ميتونه بهشون بكنه؟
آقاي سلطاني مهر همين كه به فكرت رسيده اينجا چنين كاري كني ممنون, ميتونه كمك بزرگي باشه ,پس منتظريم

آخرین ویرایش: