AINSI C37.52-1974

amyco

عضو جدید
Download:
Test procedures 4 low voltage power circuit protectors used in enclosures;)
American National Standard

پیوست ها

• L.V.zip
    967 کیلوبایت · بازدیدها: 0
Download:
Test procedures 4 low voltage power circuit protectors used in enclosures;)
American National Standard
سلام
ممنون ازت که این همه فایل برا دانلود گذاشتی.
از قرار معلوم اینا رو از IEEE گرفتی،درسته؟
خواستم ببینم پسورد شو از کجا اووردی؟
چون منم میخوام یه سری کتاب ومقاله تخصصی کنترل وابزاردقیق دانلود کنم.
ممنون از لطف عالی.
یاعلی

electronwizard

عضو جدید
سلام
ممنون ازت که این همه فایل برا دانلود گذاشتی.
از قرار معلوم اینا رو از IEEE گرفتی،درسته؟
خواستم ببینم پسورد شو از کجا اووردی؟
چون منم میخوام یه سری کتاب ومقاله تخصصی کنترل وابزاردقیق دانلود کنم.
ممنون از لطف عالی.
یاعلی

سلام

یه نرم افزاری هست به نام emule که از سری نرم افزار های sourceforge (مثل لینوکس) و open source هستش، ورژن 0.48a رو از سایت sourceforge دانلود کنید (فکر میکنم 3 مگ باشه)، بعد توی سرچش بزنید IEEE password ، تعداد زیادی براتون میاره که میتونید جدیدترین ها رو که هنوز banned نشدن دانلود کنید، هر وقت هم یکی banned شد ، یه سرچ دیگه بکنید دوباره جدیدش رو بگیرید
از این نرم افزار خود مقاله ها رو هم مستقیم میتونید بگیرید، همینطور course های دانشگاههای امریکا و فیلم و...، البته قانونا باید مطالب کپی رایت داری رو که دانلود کردید در عرض 48 ساعت بخرید و یا از روی هارد پاکشون کنید، ولی اینجا ایرانه، کپی رایت چه اهمیتی داره؟ فقط اگه وبسایت انگلیسی با هاست خارجی دارید مطالبو توی وبسایتتون قرار ندید

موفق باشید

PS : هری پاتر 5 هم که هنوز DVD اش توی بریتانیا و امریکا نیومده میتونید DVD اش رو با این نرم افزار دانلود کنید.(من هنوز پیر نشدم:(:mad:)

azka

عضو جدید
پاسخ

پاسخ

electronwizard سلام
دوست عزیز ایا میتونید آدرس دقیق برنامه مورد نظر (ثئعمث)را بگویید و همچنین طرز استفاده آن چون من وقتی وارد سایت مربوط شدم از طریق لینک زیر به چهار برنامه دسترسی پیدا کردم اما نمیدونستم کدام مفید است لطفا راهنمایی کنید
لینکی که رفتم این بود ببین درسته یا نه
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=53489&package_id=47913&release_id=508070

بالا