ما هم بعد یکسال همین مشکلو داشتیم شرکت زیربار نمیرفت میگفت مشکل از سیم کشیتونه!! باید سیم کشی عوض بشه!adsl ام از دیروز وصل نمی شه! چراغ adsl رو مودم ثابت نمی شه! مشکلش چی می تونه باش! از خط مرکز نیست! تو سیستم چی رو باید چک کنم؟؟؟
آره! این شرکته هم زیر بار نمی ره! میگه باید برق کار بیارین و سیم کشی تون و عوض کنید!!! ولی تا 2 روز پیش با همین سیم کشی داشت وصل می شد! چی کار کنم من؟؟؟؟؟ما هم بعد یکسال همین مشکلو داشتیم شرکت زیربار نمیرفت میگفت مشکل از سیم کشیتونه!! باید سیم کشی عوض بشه!
ولیاخرشم به نتیجه نرسیدیم که مشکل از کجاست!
pas bara shomam hamino goftan!! pas ehtemalan dge dorost nmishe!!adsl che sherkatie?ma ke gheidesho zadim raftim wimax gereftim, gheymata farghe chandani nadaran..آره! این شرکته هم زیر بار نمی ره! میگه باید برق کار بیارین و سیم کشی تون و عوض کنید!!! ولی تا 2 روز پیش با همین سیم کشی داشت وصل می شد! چی کار کنم من؟؟؟؟؟ انتخاب واحدم و که زدم داغون کردم... با این دیال آپ...
پویش نته!!!! نه!!!!! تو این نوار زیره کامپیوتر یه علامت تعجبی داره! می گم شاید مشکل از سیستم باشه!!!! ینی خدا کنه این طوری باشه! روش که نگه می دارم می نویسه downloading updates:2%pas bara shomam hamino goftan!! pas ehtemalan dge dorost nmishe!!adsl che sherkatie?ma ke gheidesho zadim raftim wimax gereftim, gheymata farghe chandani nadaran..
آؤه راس می گی اون چراغ وقتی کامپیوتر خاموشه هم ثابت نمی شه! حالا به نظرت من چه کنم؟on alamat ke vaghti natoone connect beshe hamishe hast,age moshkel az pc bashe vaghti pc khamooshe bayad betone vasl beshe
کلا نا امیدم کردی که!!! نت بی سیم هم مودم می خواد؟؟؟؟؟ آخه کلی پولشو دادم حالا هیچ!!! ینی چی؟؟؟؟ma ke kari natonestim bokonim, kolan raftim soraghe nete bi sim..jalebtaresh ine ke chand rooz ye bar ya hata shaba vasl mishe!! age injoori shod fatehasho bekhoon
کلا نا امیدم کردی که!!! نت بی سیم هم مودم می خواد؟؟؟؟؟ آخه کلی پولشو دادم حالا هیچ!!! ینی چی؟؟؟؟ma ke kari natonestim bokonim, kolan raftim soraghe nete bi sim..jalebtaresh ine ke chand rooz ye bar ya hata shaba vasl mishe!! age injoori shod fatehasho bekhoon
ثابت نمی شه!!ثابت نمیشه یا خاموشه؟؟؟
پس چطوری وصل شدین الان؟؟؟ثابت نمی شه!!
خودمم دیگه! الان با دیال آپم!پس چطوری وصل شدین الان؟؟؟
اگه کلا ثابت نمیشه احتمالا یکی از اتصالاتون مشکل دارهخودمم دیگه! الان با دیال آپم!
کلا ثابت نمی شه! سیم تلفن و کلا چک کردم مشکل نداره!پویش نت! چی کار کنم حالا!؟؟اگه کلا ثابت نمیشه احتمالا یکی از اتصالاتون مشکل داره
اما اگه گاهی ثابت میشه گاهی نه ماله اپراتوره
شرکتتون؟؟؟
پویش نت!!!کلا ثابت نمی شه! سیم تلفن و کلا چک کردم مشکل نداره!پویش نت! چی کار کنم حالا!؟؟
کلا ثابت نمی شه! سیم تلفن و کلا چک کردم مشکل نداره!پویش نت! چی کار کنم حالا!؟؟
نویز گیر داره! ای دی اس ال و فعال کردن تا چند روز پیش وصل می شد! اما شماره تهران....؟؟؟؟ تلاشمو می کنم پیداش کنم! ممنون از راهنماییتونما هم هر از چند گاهیی همین مشکل رو داریم ...ولی به یک تلفن ساده مشکل بر طرف شده ....
من شماره تلفن پویش نت رو ندارم ....
من که خودمم از پارس انلاین اشتراک میگریم (02182201 )
شما نیز اگر شماره تلفن مستقیم تهران رو پیدا کنید و مشکلتونو بگید مطمئن باشید مشکلتون حل میشه ...ولی اگر همش به شهرستان زنگ میزنید هیچ وقت مشکلتون حل نمیشه ..
فقط به تهران زنگ بزنید
یه راه حل دیگه این است :
که به اداره مخابرات شهرستان یا همین تهران مراجعه کنید و ازشون بپرسید که ایا برای خط من اشتراک ای دی اس رو فعال کردید یا نه ..
ممکنه شرکت ارائه دهنده اییترنت این کد رو فعال نکرده باشد ...
یه راه دیگر :
نویز گیر در سر راه مودم نصب کردید ؟؟؟ به این دقت کن که باید سیمهایی که به تلفن ومودم وصل میشن از درگاه مخصوص خودشون در نویز گیر وصل باشن
پویش نت رو هم که تو گوگل سرچ می کنم ، فقط شهرستان خدمون می آد....! خیلی جالبه×ما هم هر از چند گاهیی همین مشکل رو داریم ...ولی به یک تلفن ساده مشکل بر طرف شده ....
من شماره تلفن پویش نت رو ندارم ....
من که خودمم از پارس انلاین اشتراک میگریم (02182201 )
شما نیز اگر شماره تلفن مستقیم تهران رو پیدا کنید و مشکلتونو بگید مطمئن باشید مشکلتون حل میشه ...ولی اگر همش به شهرستان زنگ میزنید هیچ وقت مشکلتون حل نمیشه ..
فقط به تهران زنگ بزنید
یه راه حل دیگه این است :
که به اداره مخابرات شهرستان یا همین تهران مراجعه کنید و ازشون بپرسید که ایا برای خط من اشتراک ای دی اس رو فعال کردید یا نه ..
ممکنه شرکت ارائه دهنده اییترنت این کد رو فعال نکرده باشد ...
یه راه دیگر :
نویز گیر در سر راه مودم نصب کردید ؟؟؟ به این دقت کن که باید سیمهایی که به تلفن ومودم وصل میشن از درگاه مخصوص خودشون در نویز گیر وصل باشن
iهنوز درس نشده! 4 تا شماره تلفن دادن! همه به هم پاس می دن و می گن مشکل نداره! دیگه نمی دونم چی کار کنم! کلا 10 -15 روز ازش استفاده کردم. مودم هم سالمه! فقط می تونم بگم راضی نیستم بابت پول هایی که دادم! 30000 شارژ برای سه ماه! 13000پول نصب به مخابرات ، 35000 تومان پول مودم و 15000 پول نصب مودم فک کنید!
adsl ام از دیروز وصل نمی شه! چراغ adsl رو مودم ثابت نمی شه! مشکلش چی می تونه باش! از خط مرکز نیست! تو سیستم چی رو باید چک کنم؟؟؟
آخه مخابراتم می گه ما همه چی و چک کردیم. مشکل از ما نیست!!!!
سلام
اگه از شرکت پویش نت مطمئنید که مشکل از اونا نیست فقط و فقط مشکل از مخابرات منطقه تونه
منم همین مشکلو داشتم یک هفته تمام هر چی زنگ میزدم شرکت میگفت مشکل از ما نیست برید سیم کشی ساختمون تونو چک کنید...دیدم اینطوری نمیشه در عرض دو روز که سیم کشی خراب نمیشه رفتم مخابرات مشکلمو در میون گذاشتم اونا هم گفتن بررسی میکنن و خداییش یک ساعتم نشد درستش کردن
مال شما هم همینه از مخابراته
مخابرات می گه همه چیز سر جاشه !!!!من بازم میگم مودم رو به جایی وصل کن که سیم مخابرات وارد خونه شده ...ببین اونجا فعال میشه یا نه ...اگر نشد اشکال از مخابراته ....
شما مطمئنی که هنوز چراغ اشتراکتون تو مخابرات روشنه ....بعضی موقعا از بدشانسی یهویی از مخابرات قطع میشه ..انوقته که هر کاری کنید مودم روشن نمیشه
مخابرات می گه همه چیز سر جاشه !!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
D | بجای اینترنت ADSL ، اینترنت 4G بگیرم ؟ | اینترنت و وبگردی | 2 | |
S | اینترنت پرسرعت +ADSL 2 آسیاتک (فروش کشوری) | اینترنت و وبگردی | 0 | |
M | بالا بردن سرعت اینترنت adsl | اینترنت و وبگردی | 1 | |
![]() |
دروغ بزرگی به نام ADSL نامحدود | اینترنت و وبگردی | 18 | |
![]() |
در خواست کمک: هک adsl صبانت | اینترنت و وبگردی | 10 |