8 آزمونهای کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی آزاد ماهان

mina123_123

عضو جدید

موسسه آموزش عالي آزاد ماهان
برگزار کننده کلاسهاي کنکور کارشناسي ارشد کارداني به کارشناسي دکتري برگزار کننده آزمونهاي آزمايشي 8 مرحله کارشناسي ارشد و 5 مرحله کارداني به کارشناسي آزمونهاي کشوري ماهان کتاب و جزوه کارشناسي ارشد کتاب و جزوه کارداني به کارشناسي کتاب کار کتاب آزمون نظام آموزشي هدفمند نشريه صعود و داراي گواهينامه ISO 9001:2000 موسسه ماهان
قوي ترين مرکز برگزار کننده دوره هاي مديريت و MBA در ايران MBA يکساله و MBA کنکور
www.mahan.ac.ir

برگزار کننده کلاسهاي کنکور کارشناسي ارشد کارداني به کارشناسي دکتري برگزار کننده آزمونهاي آزمايشي 8 مرحله کارشناسي ارشد و 5 مرحله کارداني به کارشناسي آزمونهاي کشوري ماهان کتاب و جزوه کارشناسي ارشد کتاب و جزوه کارداني به کارشناسي کتاب کار کتاب آزمون نظام آموزشي هدفمند نشريه صعود و داراي گواهينامه ISO 9001:2000 موسسه ماهان
قوي ترين مرکز برگزار کننده دوره هاي مديريت و MBA در ايران MBA يکساله و MBA کنکور
www.mahan.ac.ir

mina123_123

عضو جدید
آزمونهای کاردانی به کارشناسی موسسه آموزش عالی آزاد ماهان

www.mahan.ac.ir

*Essi*

اخراجی موقت
آزمونای ماهان

آزمونای ماهان

این آزمونها به هیچ دردی نمیخوره
فقط پول مفت گیر یه عده ای میاد.
سیالات که اصلا سوال طرح نمیکرد عین سوالات مهندسی شیمی را کپی میکرد واسه آزمونهای مکانیک.!!!!!!!!!!!!
ریاضی 2 اصلا سوال نمیدادن یا دینامیک ارتعاشاتش هیچ ربطی به کنکور نداشت.
متاسفم واسه خودم که فریب تبلیغات رو خوردم.:mad::mad:

mehrzad1

عضو جدید
این آزمونها به هیچ دردی نمیخوره
فقط پول مفت گیر یه عده ای میاد.
سیالات که اصلا سوال طرح نمیکرد عین سوالات مهندسی شیمی را کپی میکرد واسه آزمونهای مکانیک.!!!!!!!!!!!!
ریاضی 2 اصلا سوال نمیدادن یا دینامیک ارتعاشاتش هیچ ربطی به کنکور نداشت.
متاسفم واسه خودم که فریب تبلیغات رو خوردم.:mad::mad:
سلام دوست عزیز
این چیزی که شما میگین اصلا با منطق جور در نمیاد . اگه به من نوعی بگن فلان درسو طح کن با یه آشنایی از رشته مربوطه و بررسی 5 سال کنکور اخیر میتونم سوالات کنکوری طرح کنم . حالا شما میگی که که اون درس هیچ ربطی به کنکور نداشت . این بی معنیه .
اگه احیانا سوالات یه رشترو برا یکی دیگه میزارن دلیل بر ضعف نیست . خوب مباحث یکیه . غیر از یه سری مباحث کوچیک . و در مورد ریاضی 2 هم اگه به سر فصل های ارائه شده دقت کنی میبینی که جزئ دروس مهندسی مکانیک هست و در سایت ماهان هم هست . میتونید دانلود کنین .

warlock

عضو جدید
ملت بشتابید

ملت بشتابید

fابا برین جمش کنین
من خودم آزمون شرکت کردم یه آدم کثافت شده بود مشاور من
اسم اون موسسه بی شرف موسسه سنجش و دانش بود
که کلی پول از من گرفت آخرم هیچی
حالا می آیی میگی طرز فکر من ایننه

بیام اونجا آموزشگاهو رو سر صاحبش خراب کنم
:mad::mad::mad::mad:[B[/B]

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم معتقدم ماهان اصلا برای رشته مکانیک خوب کار نکرد....و من شنیده بودم که پارسه برا مکانیک قوی تر کار می کنه ..
اما خودم متاسفانه پول مفت به این موسسه دادم و اصلا هم راضی نیستم ازش ..ضمن اینکه کارنامه جامع سوم ما رو هم درصدا و ترازامون رو اشتباه داده بودن..و این یعنی فاجعه!!!!!!