3 سال وقت آزاد

ali612006

عضو جدید
درود بر دوستان عزیز من فوق لیسانس مکانیک جامدات هستم در حال حاضر یه پروژه تو جنوب کشور گرفتم که مدت 3 سال طول میکشه ساعت کاری تو این پروژه از صبح تا ظهره و من بقیه روز رو بیکارم اگه شما این

زمان آزاد رو داشتید چکار میکردید؟

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
برو واسه خودت ددری
اگه قصده ارشد داری بشین واسش بخون

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
درود بر دوستان عزیز من فوق لیسانس مکانیک جامدات هستم در حال حاضر یه پروژه تو جنوب کشور گرفتم که مدت 3 سال طول میکشه ساعت کاری تو این پروژه از صبح تا ظهره و من بقیه روز رو بیکارم اگه شما این

زمان خیلی خوبیه سعی کن به نحو احسن ازش استفاده کنی و اگه کمبودهایی در رشته یا کارت حس میکنی جبرانشون کن مثلا شاید زبانت صعیف باشه نمیدونم شاید کار با نرم افزارت صعیف باشه و کارهایی از این دس رو انجام بده
شاد باشی

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز

سلام . شما تصمیم خودتون رو گرفتید و تصمیم ب جایی هست
ولی زمان آزاد . باید دید در کدام شهر این پروژه هست . امکانات اون شهر در چ حده . اگر ممکنه اسم شهر رو بگید . چون جنوب یک منطقه نیست .

*nasrin*

عضو جدید
من اگه به جای شما بودم اولا حسابی زبان میخونم بعدشم تمرین نرم افزارایی مثل ABAQUS و Ansysفراموش نمیکردم

ali612006

عضو جدید
بچه ها مرسی از پیشنهاداتون در جواب دوستمون behzadk2019 باید بگم که اسم جایی که پروژه گرفتم چابهار ه و من خودم شخصا قصد دارم واسه دکترا بخونم ولی با توجه تقلب هایی که امسال موقع اعلام نتایج صورت گرفت من کمی مردد شدم

بالا