درود بر دوستان عزیز من فوق لیسانس مکانیک جامدات هستم در حال حاضر یه پروژه تو جنوب کشور گرفتم که مدت 3 سال طول میکشه ساعت کاری تو این پروژه از صبح تا ظهره و من بقیه روز رو بیکارم اگه شما این
درود بر دوستان عزیز من فوق لیسانس مکانیک جامدات هستم در حال حاضر یه پروژه تو جنوب کشور گرفتم که مدت 3 سال طول میکشه ساعت کاری تو این پروژه از صبح تا ظهره و من بقیه روز رو بیکارم اگه شما این
زمان خیلی خوبیه سعی کن به نحو احسن ازش استفاده کنی و اگه کمبودهایی در رشته یا کارت حس میکنی جبرانشون کن مثلا شاید زبانت صعیف باشه نمیدونم شاید کار با نرم افزارت صعیف باشه و کارهایی از این دس رو انجام بده
شاد باشی
سلام . شما تصمیم خودتون رو گرفتید و تصمیم ب جایی هست
ولی زمان آزاد . باید دید در کدام شهر این پروژه هست . امکانات اون شهر در چ حده . اگر ممکنه اسم شهر رو بگید . چون جنوب یک منطقه نیست .
بچه ها مرسی از پیشنهاداتون در جواب دوستمون behzadk2019 باید بگم که اسم جایی که پروژه گرفتم چابهار ه و من خودم شخصا قصد دارم واسه دکترا بخونم ولی با توجه تقلب هایی که امسال موقع اعلام نتایج صورت گرفت من کمی مردد شدم