تو گر آیی، طرب آید، بهشت آید، بهار آید... - بیدل دهلوی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد دوشنبه ساعت 00:21 #1,381 تو گر آیی، طرب آید، بهشت آید، بهار آید... - بیدل دهلوی
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 08:12 #1,382 حالا ک قسمت دوریه با رویاهات سر میکنم دستامو محکم تر بگیر دستاتو باور میکنم...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد سه شنبه ساعت 13:26 #1,383 مرا به غیر تو مقصود در دو عالم نیست... - جهان ملک خاتون
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 15:58 #1,384 تو آغوش تو غرق آرامشم تو رویای زیبای همیشمی دارم راه میرم کنارت ولی واسم سخته باور کنم پیشمی...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد دیروز ساعت 15:46 #1,385 باتو بودن؛ حس قشنگیست، بوی آفتاب میدهی و خندهی صبح ... من، طراوت باران را، عشق را، زندگی را با نگاه تو میشناسم …🕊
باتو بودن؛ حس قشنگیست، بوی آفتاب میدهی و خندهی صبح ... من، طراوت باران را، عشق را، زندگی را با نگاه تو میشناسم …🕊
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 02:09 #1,386 زیباترین خنده هاتو نگه دار واسه منو چال روی گونتو دوست دارمو تو شدی عزیز جونم تو بگو چه فرقی داری با همه آدما عاشق چی تو شدم بی هوا که بدون تو نمیتونم
زیباترین خنده هاتو نگه دار واسه منو چال روی گونتو دوست دارمو تو شدی عزیز جونم تو بگو چه فرقی داری با همه آدما عاشق چی تو شدم بی هوا که بدون تو نمیتونم
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد امروز در 16:04 #1,387 غمت مباد که یاد تو با من است هنوز...!! - فاضل نظری